tabiki eylüle geçen hafta ben gittim iyi geldi dün kuzenimi götürdüm ben baktırmadım. Keyifliydi moral oluyor ama yeni birilerini bulmak gerek artık fazla tanış olunca zaten herşeyi öğreniyorlar hep aynı şey etrafında dönüyorlar.( eylül için demedim 2. gidişimdi genel olarak söylüyorum )
tabiki eylüle geçen hafta ben gittim iyi geldi dün kuzenimi götürdüm ben baktırmadım. Keyifliydi moral oluyor ama yeni birilerini bulmak gerek artık fazla tanış olunca zaten herşeyi öğreniyorlar hep aynı şey etrafında dönüyorlar.( eylül için demedim 2. gidişimdi genel olarak söylüyorum )
2. gidiş için de mi Eylül'ü öneriyorsun? :bbo:
Çok sevdim ben o kadını, yorumları da çok isabetli oldu ama aynı kişiye gitmeyi gereksiz buluyorum. Hem daha bahsettiği bir olay vardı o olmadı.
Dilça kafeyi dene bi de bakalım o sana neler diyecek :))
kızlar eylül bana bi harf söylemişti, isminde o harf olan biriyle tanışacaksın diye, soyisimdeki harflerde dahil oluyor mu buna?? bilmiyorumkismile bana tarif ettiği şekilde biriyle tanıştım ama harf soyadında...ohaoldumsmile
peki canım saol :)olur falcılar hep der adında yoksa soyadında diye
ışılın ii bakıp bakmadıını sölicemm ama 1 gün beklemeniz lazımm, 2 gün içinde olucak dedi de bişiye:)
yok ilk gittiğim andan beri öneriyorum o kadını bana söyledikleri çıkıyor arkadaşlarımı gönderdim onlarda çok beğende bende çok sevdim 2. gittiğimde tanımadı beni bakalım 27 gün dedi 7 si gitti :)))))))
2. kez gitmeme konusunda haklı olabilirsin ama iyi birini bulmak zor oluyor
ben yanlış anladım galiba evet 2. gidiş içinde öneririm ben söyledikleri çıkınca gittim am açok seviyorum çok iyi geliyor motivede oluyorum
ben dilçaya gittim kapalı bir bayan baktı açıkcası pek tatmin oldum diyemicem gülçedeki baharada gittim o sende nazar var net göremiyorum dedi yani ipek yorum yapamıcam ikisi içinde eylül kadar ebru kadar emin değilim onlardan
kızlar eylül bana bi harf söylemişti, isminde o harf olan biriyle tanışacaksın diye, soyisimdeki harflerde dahil oluyor mu buna?? bilmiyorumkismile bana tarif ettiği şekilde biriyle tanıştım ama harf soyadında...ohaoldumsmile
valla keşke eylülün dediğiniz gibi her dediği çıksa
onun demesine göre bu sıralarda sevdiceğimin bana evlenme teklif etmesi gerekiyor ama bizimkinde hiç öyle bir kıpırtı yok gerçi barışmamız da onun dediğinden 1 ay sonra oldu belki bu işler de gecikmeli de olsa olur, umudu kesmemek lazım:)
Evett arkadaşlarr bugün gittim Mihriye hanıma. Çok şeker bir kadın.
Nasıl içimi rahatlattı nasıl gerçekleri gözüme soktu anlatamam. Çoookkk memnun kaldım.
Çok yönlü uzun bir fal oldu. Harikaydı.
Fal öncesi bilinçaltıma komut vermeye çalıştım bana duymak isteklerimi değil de gerçekleri yansıtsın diye. Çünkü aptal bir konuyla alakalı tüm falcılar 10 aydan beri olumlu olacağını söylüyorlardı her şeyin ama Mihriye hanım asla olamaz o iş dedi. Artık ben de ümit etmeyi bıraktım. Çook iyi geldi bu bana. Salak gibi olur umuduyla aylardır üzülmekten bıkmıştım çünkü. Gerçekleri duymak üzerimdeki yükü aldı. Bilinçaltıma komut vermem de işe yaradı sanırım.kaydirigubbakcemile3
Uzun lafın kısasıı.. upuzunca bir süre falın ' f 'sini duymak istemiyorum. O derece doyurdu beni..
Herkese tavsiye ederim.yerimseniben
Tüm yorumları okudum. Dile kolay 47 sayfa :sinifsinif: ve düşündüğüm gibi olduğunu anladım. Allahtan başka hiç kimse geleceği bilemez. Ama geçmişi ve bugünü bilebildiklerine inanıyorum. Hayatımda hiç falcıya gitmedim. Ama bunca yorumdan sonra Eylül'e gitmeye karar verdim. Çok garip bir dönemdeyim okul bitti iş yok, aşk yok hiç bişi yok hayatımda. Çok bir şey beklemiyorum ama gidicem bakalım. Gider gitmez de yorumlarımı yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?