Ankara'daki Falcılar

ışıl var cafe kibelede bakıyor. bugün ona gitcem. kzılaydan tunalıya çıkarken locus solus un karşısında. akşam yazarım

Dilça kafeyi dene bi de bakalım o sana neler diyecek :))

2. gidiş için de mi Eylül'ü öneriyorsun? :bbo:
Çok sevdim ben o kadını, yorumları da çok isabetli oldu ama aynı kişiye gitmeyi gereksiz buluyorum. Hem daha bahsettiği bir olay vardı o olmadı.

2. gidiş için de mi Eylül'ü öneriyorsun? :bbo:
Çok sevdim ben o kadını, yorumları da çok isabetli oldu ama aynı kişiye gitmeyi gereksiz buluyorum. Hem daha bahsettiği bir olay vardı o olmadı.

yok ilk gittiğim andan beri öneriyorum o kadını bana söyledikleri çıkıyor arkadaşlarımı gönderdim onlarda çok beğende bende çok sevdim 2. gittiğimde tanımadı beni bakalım 27 gün dedi 7 si gitti :)))))))

2. kez gitmeme konusunda haklı olabilirsin ama iyi birini bulmak zor oluyor

ben yanlış anladım galiba evet 2. gidiş içinde öneririm ben söyledikleri çıkınca gittim am açok seviyorum çok iyi geliyor motivede oluyorum

Dilça kafeyi dene bi de bakalım o sana neler diyecek :))

ben dilçaya gittim kapalı bir bayan baktı açıkcası pek tatmin oldum diyemicem gülçedeki baharada gittim o sende nazar var net göremiyorum dedi yani ipek yorum yapamıcam ikisi içinde eylül kadar ebru kadar emin değilim onlardan

ışılın ii bakıp bakmadıını sölicemm ama 1 gün beklemeniz lazımm, 2 gün içinde olucak dedi de bişiye:)

50 tl gibi uçuk bir rakamı olmayan,güvenilir ve denenmiş,onaylanmış bir falcı varsa yazın lütfen arkadaşlar. ben biliyordum,arkadaşım gitmişti ama adını hatırlayamıyorum. hatırlasam gidip bulucam. hiç gitmedim. çokta uygun bulmam böyle şeyleri ama merak ediyorum işte. denemek istiyorum.

kızlar eylül bana bi harf söylemişti, isminde o harf olan biriyle tanışacaksın diye, soyisimdeki harflerde dahil oluyor mu buna?? bilmiyorumkismile bana tarif ettiği şekilde biriyle tanıştım ama harf soyadında...ohaoldumsmile

olur falcılar hep der adında yoksa soyadında diye

ışılın ii bakıp bakmadıını sölicemm ama 1 gün beklemeniz lazımm, 2 gün içinde olucak dedi de bişiye:)

bi şey sorabilirmiyim?sen neden bu kadar çok falcıya gidiyorsun 2 günde bir falcıya gidiyorsun bu ne kadar olumlu olabilir ki ...

Eylül'den iyisini ben de görmiyorum şu zamanda.

ben yanlış anladım galiba evet 2. gidiş içinde öneririm ben söyledikleri çıkınca gittim am açok seviyorum çok iyi geliyor motivede oluyorum

Benim de söylemeye çalıştığım bana dediği bir olay daha olmadı, o olsun da öyle gideyim diye düşündüm. Ama seni hatırlamadığını yazmışsın, işte bu güzel bir şey. O zaman beni de hatırlamaz. Gidebilirim yani bu aralar bir kez daha. Benim eski falcım söylediği her şeyi harfiyen hatırlıyordu 6 ayda bir gitmeme rağmen. O nasıl bir hafızadır aklım almıyor. :bbo:

Dilça'dakiler fos. Dilça Cafenin olduğu binanın en üst katındaki Cidan'ı deneyin. O cafeye hep iyi falcılar geliyor genelde.

Eylül bana da harf vermişti. Dediği olay olmasına karşın harf doğru çıkmadı.
Bahsettiği kişinin ne adında, ne de soyadında dediği harfler yoktu.
Önemli olan gerçekleşmesiydi zaten, harf ve gün tutmasa da olur benim için.

valla keşke eylülün dediğiniz gibi her dediği çıksa
onun demesine göre bu sıralarda sevdiceğimin bana evlenme teklif etmesi gerekiyor ama bizimkinde hiç öyle bir kıpırtı yok gerçi barışmamız da onun dediğinden 1 ay sonra oldu belki bu işler de gecikmeli de olsa olur, umudu kesmemek lazım:)

Dediği güzel şeyler olsun da birkaç ay sonra olsun farketmez.

Tüm yorumları okudum. Dile kolay 47 sayfa :sinifsinif: ve düşündüğüm gibi olduğunu anladım. Allahtan başka hiç kimse geleceği bilemez. Ama geçmişi ve bugünü bilebildiklerine inanıyorum. Hayatımda hiç falcıya gitmedim. Ama bunca yorumdan sonra Eylül'e gitmeye karar verdim. Çok garip bir dönemdeyim okul bitti iş yok, aşk yok hiç bişi yok hayatımda. Çok bir şey beklemiyorum ama gidicem bakalım. Gider gitmez de yorumlarımı yazarım.

canım mihriye hanımın telefonunu yazarmısın,burdan yazılmıyorsa özelime yazarmısın,yol tarif edilmiş ama anlıyamadım.bende çok gitmek istiyorum:dance:

evet forumdaki herkes eylülü çok övüyor ben de biraz zaman geçsin diye bekliyorum sen ilk defa gideceksin bakalım sana neler diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…