Ankara'daki Falcılar

evet ya kendini danışman ve yaşam koçu olarak tanıtıyor zaten ve gerçekten müşterisi çok

ayy yaşam koçu olmak öyle kolay mı ya? öff saçmaladı resmen, haftaları saydım, "fala inanma falsız da kalma" diyorlar ama ben kendimi o 7 haftaya kilitlemiştim. :S:bbo:

Haftasonu annemle bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine astrolog Cihangir Kendir'e gittik.Tarot veya su falı bakıyor.Ben girmedim.Annem baktırdı.Geçmişle ve mevcut durumla ilgili söyledikleri genelde tuttu.Gelecekle ilgili söylediklerine ise bakacağız.
Küçükesat'ta bir kuaför salonunun içinde bakıyor. Tarot 40 su 50 TL. Yalnız kafanıza takılan soruları sormanız gerekiyor.Önce genel duruma bakıyor sonra sorularınızı alıp soru cevap şeklinde bakıyor.

Cidan Cafe Figen tavsiye ediyorum. Çok iyi bence.
Ondan daha iyi bir falcıyla karşılaşmadım bugüne kadar.

cnm figen kapalı olan bayanmı?bende baktırdım ona fena değil idare eder orda bir bayan daha var istanbuldan gelmiş tarot kahre beraber bakıyor o daha iyi ben şimdiye kadar bu kadar güzel tarot bakan görmedim süperdi kesinlikle tafsiye ederim hemde kahve,tarot 15.00 tl. kahve falınada daha önce söylemiştim yan binadaki kafede jale var oda çok iyi kahve falında arkadaşımı götürdüm geçen günde arkadaşım şok oldu gelecekle ilgili söyledikleri çıkınca söylerim

bende gittim figen e bilmiyorum söyledi bişeyler ama ben içeriğine girip sormadım, sadece dinledim bu ne olacak diye fena değil, doğançay yan bina da jale demişsin kafenin ismi ne ve ne kadara bakıyor...

Evet canım kapalı olan kadın.

Arkadaslar bugun geçerken ehlibeyt cafede kaan diye birisine fal baktırdım çok temiz kalpli birisi çok da güzel fal baktı 5 lira ödedim tarotta bakıyor eger tarot baktırmak isteyen olursa ilk önce kahve falı baktırsın daha sonra tarotta baktırabilir ben sık tarot baktırmak istemiyorum o yüzden baktırmadım ama kahve falı da çok güzeldi güzel baktı....

Kızılaya gidiyorum şimdi burda yazılanları bi deneyeceğim. Her kafadan bi ses hangisine gideceğim bilmiyorum. Gerçi benim beklentim yüksek ama yine de deneyeceğim. Akşama yazarım. Umarım gerçekten de gidip memnun kalanlar yazmıştır.

gitmedim yaşar hanıma koktum açıkcası, figen hanımı ben beğenmedim geçenlerde arkadaşım dejevudaki gül hanımı şiddetle önerdi şu sıralar hiç keyfim yok ona gitmeyi düşünüyorum daha evvel gül hanımla ilgili bir iki yorum yapılmışı galiba gitsem mi aceba ?

Gırgır cafede jaleye baktırdım aslında annemde figene baktıracaktı ama ben iyi deyince oda baktırdı ben memnun kaldım ama anneme gelecekle ilgili pek bişey demedi. Kahve falına 10 baktırdım. kahve+tarot da 20 miymiş onda daha detaylı çıkar deyip durdu ama ben istemedim. Öğle saatleri daha tenha oluyor annemden sonra 8 kişi sırada vardı. Ama ziraate Gül ablayı tavsiye ederim kesinlikle git. Ama ilk kez baktıracağını belirt eline de baksın. Gül ablanın cebini yazıyorum 05052877384 sakin bi zamanına randevu al. Genelde ilk baktıklarına çok uzun bakıyor.

Yaşar abla korkulacak biri değil esprili güler yüzlü ama insan tabi yazılar filan biraz tırsıyor hatim indiriyordum ilk gittiğim zamanlar da şimdi çok rahat ediyorum. Sıcak ev ortamı otobüs geçiyor evinin ordan ama şimdi hangi otobüstü hatırlamıyorum. Arabayla gidiyoruz. Sonuçta o da gelenlerden rahatsız oluyordur kızıyla yaşıyor. O yüzden kabul bile etmeyebilir tanımadığını. Benim adımı verebilirsiniz Ahudan aldım diye eğer sorarsa tabi.

Ehlibeyt cafe nerede?

teşekkür ederim mutlaka gidicem

kızlar cidan cafedeki bayana baktırdınızmı kapalı olana değil onun adı figendi galiba çok memnun kalmamıştım ama öbür bayan çok güzel tarot bakıyordu tabiki gelecekle ilgili söyledikleri çok önemli bir iki olay var çıkarsa yazacağım ama zamanı var dediklerinin.birde gırgır kafedeki jaleninde söylediklerini bekliyorum onunda zamanı var gerçi ocak şubat gibi yaşanacak olaylar

Diğer bayan dediğin kısa boylu, sarı saçlı, yeşil gözlü olan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer bayan dediğin kısa boylu, sarı saçlı, yeşil gözlü olan mı?

canım kısa boylu etine hafif dolgun ama renkli gözlü değildi zannedersem zaten orada sadece iki bayan var biri kapalı öbürü dediğim bayan çok olmamış ankaraya geleli istanbuldan gelmiş gerçekten çok iyi kesinlikle tafsiye ederim pişman olmazsın.birde gırgırdaki jalenin dediklerinden ilki dün akşam oldu çok şaşırdım asla aklıma gelmiyecek bişeydi bakalım birde kasım ve aralıkda olacağını söylediği şeyler var onlarda tutarsa tamam

Hmmm anladım. Benim baktırdığım renkli gözlü biriydi ve hiçbir dediği olmamıştı da ondan sordum. Aklımda bulunsun. Belki bir gün giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…