Ankara'daki Falcılar

Kızlar falciyildizankara diye 8nstagramda biri var. Baktıktan var mı?
Ben baktirdim falciyildizankara hesabina fal. Reklam yaptirmadigi yer kalmamis ama ayrintisiz ozensiz asiri kisa bi fal yollamis. Bi de boyle ustten konusuyor fal baksin diye yalvarmisiz gibi. En pisman oldugum faldi.

fal konunda gül anneyi kesınlıkle tavsıye ederım kızılayda ofısı var enerjısı cok yuksek bır bayan … arayın piman olmazsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
aysel hanıma da baktırdınız mı yeşil gözlü bir hanım

Gidecek yüz yüze iyi falcı arıyorum, pamuk eller cebe yazınnn
Rukiyeyi son zamanlarda gören duyan var mı?
Rukiye dediğiniz taksim cafede çalışan kişiyse ben ona en son 3 sene önce gitmiştim enteresan bi tarzı vardı, pek memnun kalmamıştım. Hala aynı cafede olabilir.
Su perisi cafe varmış yenimahallede çok iyiymiş gibi yorumlar duydum, gidip baktıran var mı?

Gidecek kimse bulamadım aklıma Rukiye geldi Rukiyeye gideli çok çok oldu, en az 5-6 yıl. En son gördüğümde ilgiden şımarmıştı, herkese aynı şeyi sallıyordu 2 ay içinde teklif var diyordu

Başka tavsiyeniz var mıdır?

Doğrudur, ankarada memnun kaldığım bir tek meryem hanım vardı o da değişmiş yerini sanırım şuan nerede hiç bilmiyorum.
Gündemimde su perisi var yorum yapan arkadaş çok iyi dedi ama burada da giden vardır mutlaka keske yorumlasalar.
Sizin var mı memnun kaldığınız biri?

Beyaz kapı Huriye ya da Meryem hanımlar memnun kalırsınız

ankara kızılayda kendıne aıt ofısı olan ozellıkle tarota cok ıyı bakan Gül anneyı kesınlıkle tavsıye ederım enerjısınden cok memnun kalmıstım 546 770 13 08 ı arayarak telefonlada baktırabılırsın

Kızılay’da evim kafede Sevda çok iyi. Birde karanfilde Ata İskender’in üstünde bir yer vardı. Yıllar önce baktırdım kadının tüm dediği çıktı ama bir daha bulamıyorum kadını. Gözlerinin etrafını sim siyah boyuyordu ve boynunda kocaman kuş tüyü dövmesi vardı.

Ben gittim boşa gitmeyin psra tuzagı hicbisey cikmadi methini cok duyupda gitmistim foss ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…