• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

kızlar kıxılayda lımon bazarın ustunde dılek dıye bır falcı vardı numarasını kaybettım sız bılıyomusunuz şuan nerde

kızlar bırde bahcelıevlerde falcı kadrıye herseyı bılmıştı benım şuan yerı kapatmış baktıran oldumu daha önce

Panpalar Masal kafeye gittim cuma, Nefes diye bir hatuna baktırdım. Ateş falı bakıyor, bir mumun alevine bakıyor. Valla beğendim, bence bildi. Başka giden var mıdır bu hatuna?

Gitsem acaba bulur muyum siz baktirdiniz mı güzel baktı mi yada başka öneriniz var mı çok sıkıntıli bir surecteyim

Bountynin yanındaki apartmanlara da baktım ama Deja Vu kafe göremedim, bulamadım kafeyi. Şansı deneyin tabi :)

Yukarda yazdım Masal kafe Nefesi çok çok beğendim. Selanik Caddesinde

Panpalar Masal kafeye gittim cuma, Nefes diye bir hatuna baktırdım. Ateş falı bakıyor, bir mumun alevine bakıyor. Valla beğendim, bence bildi. Başka giden var mıdır bu hatuna?
Ben dediklerini yaşamadım belki zamanı vardır bilmiyorum, akıl okuduğunu düşündüm birkaç kez baktırdım ama hiçbiri çıkmadı. Boş diyemem ama çıkmadı işte.

Back
X