- 23 Ağustos 2012
- 50.942
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.063
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa tesekkür ederim uyarınız için. Kaç tl ye baktı peki??Ben gittim boşa gitmeyin psra tuzagı hicbisey cikmadi methini cok duyupda gitmistim foss ama
Ben baktırırmıştım.kahve tarot baktırmıştımPanpalar Masal kafeye gittim cuma, Nefes diye bir hatuna baktırdım. Ateş falı bakıyor, bir mumun alevine bakıyor. Valla beğendim, bence bildi. Başka giden var mıdır bu hatuna?
Ben baktırırmıştım.kahve tarot baktırmıştım
Beğenmiştim
Zaman Bende tutmadı yalnız arkadaşıma ve bana dedikleri olduGelecek nasıl oldu kız çıktı mı? Bana yeni biri için çok kısa bir zaman verdi, 2 ay kadar.
Cafe kapanmış yazıyor bı bilginiz var mı gittiniz miMerhaba, nerede acaba? İşi bıraktı demişlerdi bana
Cafe kapanmış yazıyor bı bilginiz var mı gittiniz mi
Gitsem acaba bulur muyum siz baktirdiniz mı güzel baktı mi yada başka öneriniz var mı çok sıkıntıli bir surecteyimBen de baktım göremedim deja Vuyu. Bounty cafenin olduğu apartmana baktım.
Gitsem acaba bulur muyum siz baktirdiniz mı güzel baktı mi yada başka öneriniz var mı çok sıkıntıli bir surecteyim
Dedikleri çıktı mı peki boşanma aşamasında yım ona göre gideyimBountynin yanındaki apartmanlara da baktım ama Deja Vu kafe göremedim, bulamadım kafeyi. Şansı deneyin tabi :)
Yukarda yazdım Masal kafe Nefesi çok çok beğendim. Selanik Caddesinde
Dedikleri çıktı mı peki boşanma aşamasında yım ona göre gideyim
Gideyim bakayım çıkarsa yazarımBu sayfada sordum başka baktıran var mı diye, kontescan ben dediklerini yaşadım demiş.
Bide tam olarak masal cafe demi https://www.google.com/url?sa=t&sou...Q4kB6BAgpEAI&usg=AOvVaw39BHc3TKnWivbRwQi2OQTQ burasını ben 1 aydır Ankara da yaşıyorum da pek bilmiyorumGideyim bakayım çıkarsa yazarım
Bide tam olarak masal cafe demi https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://maps.google.com/maps?vet=12ahUKEwj4z8L25u75AhV8YPEDHaj-DuIQr9ICegQIBBAL..i&client=ms-android-xiaomi-rev1&trex=1&cs=0&um=1&ie=UTF-8&fb=1&gl=tr&entry=s&sa=X&ftid=0x14d34fabd4311307:0xe1e78d12ba93576c&ved=2ahUKEwi9--yl5-75AhUhQ_EDHWKlDzcQ4kB6BAgpEAI&usg=AOvVaw39BHc3TKnWivbRwQi2OQTQ burasını ben 1 aydır Ankara da yaşıyorum da pek bilmiyorum
Ben dediklerini yaşamadım belki zamanı vardır bilmiyorum, akıl okuduğunu düşündüm birkaç kez baktırdım ama hiçbiri çıkmadı. Boş diyemem ama çıkmadı işte.Panpalar Masal kafeye gittim cuma, Nefes diye bir hatuna baktırdım. Ateş falı bakıyor, bir mumun alevine bakıyor. Valla beğendim, bence bildi. Başka giden var mıdır bu hatuna?
Yok da kimmiş ki?Etlik'te Ülkü hanım varmış. Telefonunu bilen bana ulaşabilir mi?