Hic bilememis o zaman tutturamamışAyrıca,burcuma göre kişilik yorumu yaptı Kİ burcumun neredeyse hiç bir özelliğini taşımıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bilememis o zaman tutturamamışAyrıca,burcuma göre kişilik yorumu yaptı Kİ burcumun neredeyse hiç bir özelliğini taşımıyorum
Sormayın hakikaten kötüydüHic bilememis o zaman tutturamamış![]()
Gercekten bilen biri bulmak zor artık sallıyolarSormayın hakikaten kötüydü
Onu ben de bulamadım. O çocuk iyiydi gercekten.turuncu cafe'de uğur ayrılmış 2018 gibi oradan yeni yerini bilen var mı acaba?
Ben baktirdim falciyildizankara hesabina fal. Reklam yaptirmadigi yer kalmamis ama ayrintisiz ozensiz asiri kisa bi fal yollamis. Bi de boyle ustten konusuyor fal baksin diye yalvarmisiz gibi. En pisman oldugum faldi.Kızlar falciyildizankara diye 8nstagramda biri var. Baktıktan var mı?
fal konunda gül anneyi kesınlıkle tavsıye ederım kızılayda ofısı var enerjısı cok yuksek bır bayan … arayın piman olmazsınızAnkaraya geldiğimde turuncuda fal baktırdım baya güzeldi başka önerdiğiniz bir yer var mı? Aslında turuncuyu çok beğendim hep oraya gidiyorum ama başka yer varsa onu da deneyebilirim ama denemek isteyen varsa turuncuya gitmelerini önerebilirim
aysel hanıma da baktırdınız mı yeşil gözlü bir hanımBen şu zamana kadar ankarada baktırmadığım falcı kalmadı nerdeyse kızılaydaki bütün falcıları tanıyorum sonra birine baktırdım çok memnun kaldım telefonda da bakıyor seslide bakıyo defalarca baktırdım
Baktirmadim kim o iyi bakiyomuaysel hanıma da baktırdınız mı yeşil gözlü bir hanım
evet o kadar iyi bakıyor ki herşeyi biliyor ama onu yıllardır bulamadım ulaşamıyorumBaktirmadim kim o iyi bakiyomu
fal konunda gül anneyi kesınlıkle tavsıye ederım kızılayda ofısı var enerjısı cok yuksek bır bayan … arayın piman olmazsınız
Rukiye dediğiniz taksim cafede çalışan kişiyse ben ona en son 3 sene önce gitmiştim enteresan bi tarzı vardı, pek memnun kalmamıştım. Hala aynı cafede olabilir.Gidecek yüz yüze iyi falcı arıyorum, pamuk eller cebe yazınnn
Rukiyeyi son zamanlarda gören duyan var mı?
Rukiye dediğiniz taksim cafede çalışan kişiyse ben ona en son 3 sene önce gitmiştim enteresan bi tarzı vardı, pek memnun kalmamıştım. Hala aynı cafede olabilir.
Su perisi cafe varmış yenimahallede çok iyiymiş gibi yorumlar duydum, gidip baktıran var mı?
Doğrudur, ankarada memnun kaldığım bir tek meryem hanım vardı o da değişmiş yerini sanırım şuan nerede hiç bilmiyorum.Gidecek kimse bulamadım aklıma Rukiye geldiRukiyeye gideli çok çok oldu, en az 5-6 yıl. En son gördüğümde ilgiden şımarmıştı, herkese aynı şeyi sallıyordu 2 ay içinde teklif var diyordu
Başka tavsiyeniz var mıdır?
Beyaz kapı Huriye ya da Meryem hanımlar memnun kalırsınızDoğrudur, ankarada memnun kaldığım bir tek meryem hanım vardı o da değişmiş yerini sanırım şuan nerede hiç bilmiyorum.
Gündemimde su perisi varyorum yapan arkadaş çok iyi dedi ama burada da giden vardır mutlaka keske yorumlasalar.
Sizin var mı memnun kaldığınız biri?
ankara kızılayda kendıne aıt ofısı olan ozellıkle tarota cok ıyı bakan Gül anneyı kesınlıkle tavsıye ederım enerjısınden cok memnun kalmıstım 546 770 13 08 ı arayarak telefonlada baktırabılırsınAnkaraya geldiğimde turuncuda fal baktırdım baya güzeldi başka önerdiğiniz bir yer var mı? Aslında turuncuyu çok beğendim hep oraya gidiyorum ama başka yer varsa onu da deneyebilirim ama denemek isteyen varsa turuncuya gitmelerini önerebilirim
turuncu cafedekı egeyı sıddetle tavsıye ederım ozellıkle dogum harıtasına cok ıyı bakıyor 534 963 17 18 ı arayarak da baktırabılırsınHoşgeldin turuncu…
Ben gittim boşa gitmeyin psra tuzagı hicbisey cikmadi methini cok duyupda gitmistim foss amaRukiye dediğiniz taksim cafede çalışan kişiyse ben ona en son 3 sene önce gitmiştim enteresan bi tarzı vardı, pek memnun kalmamıştım. Hala aynı cafede olabilir.
Su perisi cafe varmış yenimahallede çok iyiymiş gibi yorumlar duydum, gidip baktıran var mı?