Şehrazat hanımın numarasını ya da açtığı mekanın adını bilen, verebilecek olan var mı acaba ?Ben de numarasını alabilir miyim sizden ?
Ümitköyde deren amor cafede mehtap abla var , 12 de baslıyor fala bakmaya tavsıye ederim suana kadar hıc yanıltmadı beniSanırım ya artık gerçek bilgi sahibi falcı kalmadı ya da insanlar eskisi gib ipaylaşmıyor kendine saklıyor. Hiç yok mudur son zamanlarda şu kişiye gittim bir çok şeyi bildi diyecek biri. Aslen anı bilen çok, anı değilde geleceği isabet ettiren varsa buradan veya özelden paylaşmasını rica ederim.
Umıtkoy deren amor cafe falcı mehtap abla orada tek zaten 15 25 dakıka arası fal bakıyor pahalıdır ama söyledıkleri asla sekmez ben 2017 yılında tanıdım kendısını halada giderim benı en cok sasırtanda fal tecrubesı ise 2020 yaz ayında evlenme planı yaparken hayır 2020 ye evlı olarak gıreceksın demesi ve 2019 kasımda evlenmem olmustuCanım eski olacak biraz ama yardımcı olur musun? O dediğin Nuran 70’li yaşlarda akça pakça bir kadın mıydı?
Merhaba ankara Beyaz Kapı YÜKSEL CAD.8-2 şiddetle tavsiye ederim.Huriye ve Meryem Hanım ikisi de birbirinden iyi.Tel ….Merhaba yeniden ben :). Ankara’da Turuncu kafeden başka falcı mekanı bilmiyorum sizin deneyimlediğiniz iyi bir falcı mekanı ya da kafesi varsa buraya yazabilir misiniz?
MERHABA ….. Huriye ve Meryem HANIM tel de bakıyorlar diye biliyorum.Sorabilirsiniz.Merhaba özel mesaj hakkım yok epeydir yeni birine fal baktırmak istiyordun şehrazatı deneyeyim dedim numarasını atar mısınız bana da rica etsem. Telefonda da bakıyor mu
Bi de telefonda bakan önereceğiniz birileri varsa numaralarını yollar mısınız
Bana da numarasını verebilir misinizBen kendisine baktırmadım hiç ama numarası varmış bende. Özelden yolluyorum
Ankaraya geldiğimde turuncuda fal baktırdım baya güzeldi başka önerdiğiniz bir yer var mı? Aslında turuncuyu çok beğendim hep oraya gidiyorum ama başka yer varsa onu da deneyebilirim ama denemek isteyen varsa turuncuya gitmelerini önerebilirim
Valla bana iyi denk gelmişti ya firuzu bilmiyorum hiç ona baktırmadım ben. Tüh ya sana iyi falcı denk gelmemiş demekki. Ama orda şeyi duymuştum eğer ilk bikaç dakika içinde beğenmediysen falcıyı değiştiriyolarmış öyle demişlerdiTuruncu cafede hiç fal baktırmamıştım. Arkdaşım gidelim dedi. Firuz a baktırdım. Tamamen boş. Yani oturmam ile kalkmam bir oldu. Fal dışında her şeyi konuştu. Hiç bir nokta atışı yok. Başka şeyler sorup durdu. Boştan yere para verdim valla
Valla bana iyi denk gelmişti ya firuzu bilmiyorum hiç ona baktırmadım ben. Tüh ya sana iyi falcı denk gelmemiş demekki. Ama orda şeyi duymuştum eğer ilk bikaç dakika içinde beğenmediysen falcıyı değiştiriyolarmış öyle demişlerdi
Ben baktırdım ona berbat ötesi evet anda biraz biliyo ama dediği hiçmi bişey çıkmaz deren dediğin kişiyi bilmiyorum nasıl biri tarif edebilirmisin renkli gözlümüUmıtkoy deren amor cafe falcı mehtap abla orada tek zaten 15 25 dakıka arası fal bakıyor pahalıdır ama söyledıkleri asla sekmez ben 2017 yılında tanıdım kendısını halada giderim benı en cok sasırtanda fal tecrubesı ise 2020 yaz ayında evlenme planı yaparken hayır 2020 ye evlı olarak gıreceksın demesi ve 2019 kasımda evlenmem olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?