Ankara'daki Falcılar

Ümitköyde deren amor cafede mehtap abla var , 12 de baslıyor fala bakmaya tavsıye ederim suana kadar hıc yanıltmadı beni

Canım eski olacak biraz ama yardımcı olur musun? O dediğin Nuran 70’li yaşlarda akça pakça bir kadın mıydı?
Umıtkoy deren amor cafe falcı mehtap abla orada tek zaten 15 25 dakıka arası fal bakıyor pahalıdır ama söyledıkleri asla sekmez ben 2017 yılında tanıdım kendısını halada giderim benı en cok sasırtanda fal tecrubesı ise 2020 yaz ayında evlenme planı yaparken hayır 2020 ye evlı olarak gıreceksın demesi ve 2019 kasımda evlenmem olmustu

Ankaraya geldiğimde turuncuda fal baktırdım baya güzeldi başka önerdiğiniz bir yer var mı? Aslında turuncuyu çok beğendim hep oraya gidiyorum ama başka yer varsa onu da deneyebilirim ama denemek isteyen varsa turuncuya gitmelerini önerebilirim

Merhaba yeniden ben :). Ankara’da Turuncu kafeden başka falcı mekanı bilmiyorum sizin deneyimlediğiniz iyi bir falcı mekanı ya da kafesi varsa buraya yazabilir misiniz?
Merhaba ankara Beyaz Kapı YÜKSEL CAD.8-2 şiddetle tavsiye ederim.Huriye ve Meryem Hanım ikisi de birbirinden iyi.Tel ….

MERHABA ….. Huriye ve Meryem HANIM tel de bakıyorlar diye biliyorum.Sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Turuncu cafede hiç fal baktırmamıştım. Arkdaşım gidelim dedi. Firuz a baktırdım. Tamamen boş. Yani oturmam ile kalkmam bir oldu. Fal dışında her şeyi konuştu. Hiç bir nokta atışı yok. Başka şeyler sorup durdu. Boştan yere para verdim valla

Geçen gün masal kafede bir hanım vardı adı Mine…bir ara baktırmıştım,fena değildi
Bu kez verdiğim paraya acıdım…ne diyeyim

Valla bana iyi denk gelmişti ya firuzu bilmiyorum hiç ona baktırmadım ben. Tüh ya sana iyi falcı denk gelmemiş demekki. Ama orda şeyi duymuştum eğer ilk bikaç dakika içinde beğenmediysen falcıyı değiştiriyolarmış öyle demişlerdi

Hadi ya, bunu bilsem değiştirirdim neyse artık olan oldu

Merhaba kizlar ankaradaki falci mihriyeyi bi sitede gördüm. Bugun fal bakimi yaptirdim. Isteyenlere uygulamanin adini paylasabilirim

Evet fal sitesinde karşılaştim.ve çok mutlu oldum onu bulduğum için. tellwe uygulamasinda mihriyeee olarak geçiyor canim

Ben şu zamana kadar ankarada baktırmadığım falcı kalmadı nerdeyse kızılaydaki bütün falcıları tanıyorum sonra birine baktırdım çok memnun kaldım telefonda da bakıyor seslide bakıyo defalarca baktırdım

Ben baktırdım ona berbat ötesi evet anda biraz biliyo ama dediği hiçmi bişey çıkmaz deren dediğin kişiyi bilmiyorum nasıl biri tarif edebilirmisin renkli gözlümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…