Deren amor kafenin ismi falcının ismi ise mehtap , suan yasadıgımız sehırde olmamız gerekenden daha erken döneceksın dedi zorunlu 4 yıldı 3. Yılımızda öbür ay tayıne gıdecegız bana soyledıklerı % 80 tutuyorBen baktırdım ona berbat ötesi evet anda biraz biliyo ama dediği hiçmi bişey çıkmaz deren dediğin kişiyi bilmiyorum nasıl biri tarif edebilirmisin renkli gözlümü
Selam kim acabaBen şu zamana kadar ankarada baktırmadığım falcı kalmadı nerdeyse kızılaydaki bütün falcıları tanıyorum sonra birine baktırdım çok memnun kaldım telefonda da bakıyor seslide bakıyo defalarca baktırdım
Merhaba Eylül.hangi cafede bakiyorBen falcı Eylül e baktırdım
İyiydi genelde diyeyim
Beğendim yani
Pucca kafe Sakarya daMerhaba Eylül.hangi cafede bakiyor
Kahve tarot 100 TLTesekkur ederim peki siz ne baktirmistiniz
Elif adı ben bi kac kere baktirdim ve cok memnun kaldimSelam kim acaba
Bilmedimi begenmediniz anladimNeliz hanımın önerdiği Elif hanıma baktırdım
Uzun bir bakım olmuş ama maalesef diyeyim
Bir tek şeyi bile benimle uyumlu değildi
Canım bu kadar uzun bakıp kuru kalabalık olan tek faldı baktırdığımBilmedimi begenmediniz anladim
Ayrıca,sanırım tarot yorumu yaptı ki ben kartları hiç sevmemBilmedimi begenmediniz anladim
Ayrıca,burcuma göre kişilik yorumu yaptı Kİ burcumun neredeyse hiç bir özelliğini taşımıyorumBilmedimi begenmediniz anladim
AnladımCanım bu kadar uzun bakıp kuru kalabalık olan tek faldı baktırdığım
Kimi anlattı falda bilmiyorum
Evet bazi insanlar kahve tercih ediyo bazilari tarotAyrıca,sanırım tarot yorumu yaptı ki ben kartları hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?