Ankara'daki Falcılar

Pandemiden beri bahsettiğiniz Sibel'i arıyorum gerçekten iyi bir falcıydı. Siz nereden duymuştunuz acaba hiçbir ipucu yok mu :KK43:
O falı bıraktı bildiğim kadarıyla zaten bu benim işim değil diyodu başka bir iş yapacaktı öyle söylemişti ondan sonrada kayboldu zaten

Bir de 3. gözde baktırdım. kadının adını hatırlamıyorum. esmer bi kadın. ismimi falan alıp bi şiler hesapladı. Orta yaşlı. O kim adını bilen var mı

Merhaba yeniden ben :). Ankara’da Turuncu kafeden başka falcı mekanı bilmiyorum sizin deneyimlediğiniz iyi bir falcı mekanı ya da kafesi varsa buraya yazabilir misiniz?

Merhaba yeniden ben :). Ankara’da Turuncu kafeden başka falcı mekanı bilmiyorum sizin deneyimlediğiniz iyi bir falcı mekanı ya da kafesi varsa buraya yazabilir misiniz?
Turuncu kafeye gittim, gözlüklü biri vardı keçi sakallı… gitmeyin sakın kahveyi açtı ve 1 dakika bile sürmedi. Klasik şeyler söyledi spesifik bir şey söylemesi için gittim. Arkadaşım 5 dakikaya yakın kaldı. Ben öylece onu bekledim çok kötüydü. Kafenin sahibi kesinlikle o falcıyı çıkartmalı.

Merhaba özel mesaj hakkım yok epeydir yeni birine fal baktırmak istiyordun şehrazatı deneyeyim dedim numarasını atar mısınız bana da rica etsem. Telefonda da bakıyor mu
Bi de telefonda bakan önereceğiniz birileri varsa numaralarını yollar mısınız

ya ben geçen turuncu diye biyere gittim bi falcı vardı efsaneeydi ankarada yaşayanlar varsa turuncu cafeye gitsin bi çok iyiydi. Diğer falcıları nasıldır bilmem ama benim gittiğim iki falcı var şuan süper kesinlikleee

aynı fikirdeyim 2yıl kadar önce gittim arkadaşımla bana birebir aynısını sölemiş nerdeyse faldan sonra konustukda ordan anladık belki şimdi bana bakan kişi ordAmı deilmi bilmiyorum ama genel olarak duyumum sadece reklam ..
Ben Şahnaza gitmiştim turuncuda baya şey bilmişti ama her falcısını bilmiyorum turuncuda şahnaz baya iyiydi

Kızlarrr Ankara da bir Nuran vardı,Bahçelievlerde ilk baktırmıştım cafe Gökmen de harikaydı,sonra kaç kez gittim yok telefonu da bilmiyorlardı sadece Kızılay da olduğunu söylemişlerdi,bilen duyan varsa nerde olduğunu Allah rızası için söylesin, o kadın hayatımda beni tanımadan etmeden kahve katina falında sanaldaki 2 yorumcuyla aynı şeyi söyleyen tek kadın, çok rica ediyorum Nuran ın nerde olduğunu bilen ya özelden ya burdan ulaşsın...
Canım eski olacak biraz ama yardımcı olur musun? O dediğin Nuran 70’li yaşlarda akça pakça bir kadın mıydı?

Sanırım ya artık gerçek bilgi sahibi falcı kalmadı ya da insanlar eskisi gib ipaylaşmıyor kendine saklıyor. Hiç yok mudur son zamanlarda şu kişiye gittim bir çok şeyi bildi diyecek biri. Aslen anı bilen çok, anı değilde geleceği isabet ettiren varsa buradan veya özelden paylaşmasını rica ederim.

Back
X