aaa gerçektenmi ben gitmedim arkadaş gitti hep gelecek odaklı konuşmuş verilen vadeye çok var bende sormak istedim... çok teşekkür ederimgittim cnm .mantıklı bir kadın ama falda fos tahminle iş yürütüyor.boşa gitme derim.
rica ederim cnm.birbirimizi uyarmamız lazım dolandırıcı çok bu işlerde.aaa gerçektenmi ben gitmedim arkadaş gitti hep gelecek odaklı konuşmuş verilen vadeye çok var bende sormak istedim... çok teşekkür ederim
İlk kez duydumÇilek Cafe'de İlkay diye bir falcı var, onun numarasını veya sosyal medya hesabını bilen var mı aranızda.
Maalesef orda değil ama ben de merak ediyorum nerde olduğunumerhaba. geçen sene evim cafe'de türbanlı bir genç kıza fal baktırmıştım. üstünkörü fal baktı gibi gelmişti ama söylediklerini yaşadım. acaba hala evim cafe'de çalışıyor mu bilen var mı?
Bunlarda sana mı taktıAynen, medyum sılanın anneannesi de bana büyü yapıyor şu anda..takip ediyorlar demekki
orada olup olmadığını bilemem ama çatı arzu vardı 3 4 sefer çıkar fazla baktırınca çıkmazMerhaba, ankarada genel bi fal baktirabilecegim birini arıyorum. Birini sormayacagim yani genel olarak baksın. Kimi önerirsiniz?
Baktırdım kendisine ben,iyiydi bendearkadaşım dün masal cafede şehrazat diye birisine fal baktırmış 100tl isim falan vermiş daha önce gideniniz oldumu hiç ona ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?