Ankara'daki Falcılar

ARKADAŞLAR ŞU NURAY BAYDAR ADINDAKİ KADIN EN SONUNDA YAPACAĞINI YAPTI BANA O KADINDAN UZAK DURUN ÇOK TEHLİKELİ
KURCALAMAYA DEVAM EDİYOR ISRARLA BENİ SAVCILIĞA VER DİYE KAŞINIYOR
MUHATAP OLMAK İSTEMEDİKÇE ISRARLA DEVAM EDİYOR
BU UYARIM SON OLSUN
OKUYOR MUTLAKA
BENİM SİNİRLENİNCE ANİ BİR KARARLA NELER YAPABİLECEĞİMİ BİLİYOR OLMALI
AYAĞINI DENK ALSIN BENİ RAHAT BIRAKSIN ARTIK
BU SON İHTAR

O KADINI GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE KAÇIN ÇOK TEHLİKELİ OĞLU,KIZI ÇETE KURMUŞLAR MİLLETİ DOLANDIRIYORLAR EVLERİNDE BÜYÜ OKUMA AYAĞIYLA
AMAN DİYEYİM UZAK DURUN
BEN YANDIM SİZLER YANMAYIN
KADIN CANAVARDAN BETER
DÜŞ YAKAMDAN ARTIK İBLİS.......
SONUNDA BEN YANARIM AMA SENİDE CEHENNEME GÖNDERİRİM

merhaba. geçen sene evim cafe'de türbanlı bir genç kıza fal baktırmıştım. üstünkörü fal baktı gibi gelmişti ama söylediklerini yaşadım. acaba hala evim cafe'de çalışıyor mu bilen var mı?

Maalesef orda değil ama ben de merak ediyorum nerde olduğunu
Rastlarsaniz ya da duyarsanız paylaşır mısınız

Aynen, medyum sılanın anneannesi de bana büyü yapıyor şu anda..takip ediyorlar demekki
Bunlarda sana mı taktı
Bana da malum kişi taktı kafayı
Aslında cimere filan şikayet etmek lazım
Nasılmış çete kurup insanlarla oynamak
Ama muhatap değilim sefil ayyaşlarla
Sende muhatap olma cnm
Zaten sıla da çatlak olmasa millete fal bitince gidip kocmın üstün oturacağım demez
Bu falcı takımı basit ucuz süprüntülerden oluşuyor

Merhaba, ankarada genel bi fal baktirabilecegim birini arıyorum. Birini sormayacagim yani genel olarak baksın. Kimi önerirsiniz?

Merhaba, ankarada genel bi fal baktirabilecegim birini arıyorum. Birini sormayacagim yani genel olarak baksın. Kimi önerirsiniz?
orada olup olmadığını bilemem ama çatı arzu vardı 3 4 sefer çıkar fazla baktırınca çıkmaz
ama özellikle ilk falı efsanedir
bulursan eskilerden eylül çok iyiydi

KIZLAR BUNU BURAYA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM.
FALI ÇIKAR YA DA ÇIKMAZ AMA NESLİHAN HANIMA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ GELİR
NURAY BAYDAR ADINDAKİ .......PİSLİK KADIN BENİ VE AİLEMİ ÖLDÜRECEKTİ
BUGÜN ALLAHINDA İZİNİYLE O KADININ YAPTIKLARINDAN KURTULDUK.
TAHLİL SONUÇLARIMIZI BİLE BOZU ÖYLE BİR MANYAK KADIN
BU KONUDA BENİ TEK UYARAN VE KURTULUŞ YOLUNU GÖSTEREN TEK KİŞİ NESLİHAN HANIMDIR
BURAYA YAZDIĞIMDAN BİLE HABERİ YOK
BAŞINIZ BELADA İSE GİDİN DERİM.
AYRICA SAKIN HA İŞLEME FİLAN BULAŞMAYIN
BİZİ AİLECEK ÖLDÜRÜYORDU
ANNEM DE DAHİL HEPİMİZ ÖLÜMCÜL HASTALIKLAR BULDUK
ANNEM İKİ DEFA KANSER ATLATTI HEPSİ O KADIN YÜZÜNDEN
BU YÜZDE NDEMEM ŞU Kİ SAKIN ADİ İŞLEMCİ PİSLİKLERE ANNE ADI,RESİM SAKIN SAKIN VERMEYİN
PARA KOKUSU ALINCA İNSANI DİRİ DİRİ MEZARA SOKAR BU AÇ KÖPEKLER.
BEN YANDIM SİZ YANMAYIN.

Merhaba arkadaşlar
Dün Kızılay’a uğradım,bir ara 20tl.vererek fal baktırdığım bir kafe vardı,artık baktırmıyorum ancak öylesine baktırıyorum ve düşük rakamlı olanlara
Gittim.bu sefer farklı biri vardı bir hanım,30tl.verdim ne yalan söyleyeyim,100tl.verdiğim falla aynıydı

arkadaşım dün masal cafede şehrazat diye birisine fal baktırmış 100tl isim falan vermiş daha önce gideniniz oldumu hiç ona ?

Ankarada çilek fal cafe die bi yer varmış orayı övüyorlar baya gideniniz oldumu hiç google yorumlarıda falan baya ii diolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…