irem hiç yoktan iyidir.Turuncu çok kalabalık, hiçbirini tanımıyorum. Evim Cafe'den tanıdık gelen İrem vardı ona baktırdım. İrem, Evime göre mıymıy konuşmuyor artık, cümleleri daha net ve tekrar etmiyor. İremide bilmiyorum söylediklerinden yola çıkarak ne iyi diyebiliyorum ne de kötü.. Bir konuda net bir tarih verdi, Ağustos ortası çıkarsa buraya yazarım.
Hayır 3. Göz ... turuncuya çok eskiden iki üç kez gidip pişman olmuşluğum olduğundan ve gitmediğinden karıştırmış olamam. Sen sadece turuncuya gidiyorsun sanırım. Mesajların hep turuncu üzerineTuruncu da olmasın o
Diger cafelerde falcı yok zaten. Turuncu da 23 tane var.Hayır 3. Göz ... turuncuya çok eskiden iki üç kez gidip pişman olmuşluğum olduğundan ve gitmediğinden karıştırmış olamam. Sen sadece turuncuya gidiyorsun sanırım. Mesajların hep turuncu üzerine
Bulamazsanız da cok üzülmeyin mesela fali bana cikmadi. Çıkmayınca genelde falcilarin telefon numaraları siliniyor ya arada oyle cok kişide gitti sanirimFalcı Nilüfer’in nosu kimsede yok muu
Sanırım hakikaten Ankarada falci yok. Cengiz e çok uzun zaman önce bir kez baktirmistim. Kaybettiğin birşey yok emin ol. Hayal dünyasında dolaştırıyor. Gerçekleşen bir tek şey olmadıDiger cafelerde falcı yok zaten. Turuncu da 23 tane var.
Derman sehrazat yasemin gül ece aşkın sinem hepsine baktırdım. Cengiz e baktirmadım tek.
Fısıltı cafe hepsinden kötü. Cidan cafe ezel felaketti.
Hicran var ona baktirmadım
Ya nolur bana cengiz demeyin melek fali diye paraları alıyor anı dahi bilmiyor. Her hatırladığımda afakanlar basıyor.Sanırım hakikaten Ankarada falci yok. Cengiz e çok uzun zaman önce bir kez baktirmistim. Kaybettiğin birşey yok emin ol. Hayal dünyasında dolaştırıyor. Gerçekleşen bir tek şey olmadı
Nasıl bişeymiş oKızlar progresyon var geleceği kendi gözlerinizle gidip görüyormuşsunuz.fiyat da makul. Ben gitmeyi düşünüyorum
Canım bizzat kendin görüyorsun. Gelecege yolculuk yapıyosun. Teta boyutuna girip de.Nasıl bişeymiş o
Evim cafe Meryemin iyi olduğuna inanmak istiyorumKibele Işıl falı bırakmış..
Eskiden 3.gözde olan Abdullah falı bırakmışlar..
Milaz Cafe Sinemden randevu almak nedense çok zor.. Eskisi gibi sanırım cafeye gitmiyormuş.
Zorda kaldığım için Evim Cafede Meryem'e gittim. Önyargılıyım eskilerden bu kadına ne iyi diyebildim ne kötü..
Kısaca arkadaşlar bu ara önereceğiniz birileri var mı? Mekanı temiz ve havadar olan, kalabalık olmayan yer önerisi alabilirsem çok sevinirim :) Anlık bilse yeter bana..
Onu ben de denemek istiyorum ama bosa para gitsin istemedim.Merhaba Kızlar, bu hoşbeş kafedeki Ezgi nasıl. Turuncudaki ismi Melekmiş
Gidersen bana bilgi verirmisinOnu ben de denemek istiyorum ama bosa para gitsin istemedim.
Olur inşallah unutmazsam mutlaka bilgi veririmGidersen bana bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?