Ankara'daki Falcılar

irem hiç yoktan iyidir.

Hayır 3. Göz ... turuncuya çok eskiden iki üç kez gidip pişman olmuşluğum olduğundan ve gitmediğinden karıştırmış olamam. Sen sadece turuncuya gidiyorsun sanırım. Mesajların hep turuncu üzerine
Diger cafelerde falcı yok zaten. Turuncu da 23 tane var.
Derman sehrazat yasemin gül ece aşkın sinem hepsine baktırdım. Cengiz e baktirmadım tek.
Fısıltı cafe hepsinden kötü. Cidan cafe ezel felaketti.
Hicran var ona baktirmadım

Birde kızlar faldan saha etkili bi uygulama var progresyon ben ona gitmeyi düşünüyorum fal baktirmak yerine

Sanırım hakikaten Ankarada falci yok. Cengiz e çok uzun zaman önce bir kez baktirmistim. Kaybettiğin birşey yok emin ol. Hayal dünyasında dolaştırıyor. Gerçekleşen bir tek şey olmadı

Sanırım hakikaten Ankarada falci yok. Cengiz e çok uzun zaman önce bir kez baktirmistim. Kaybettiğin birşey yok emin ol. Hayal dünyasında dolaştırıyor. Gerçekleşen bir tek şey olmadı
Ya nolur bana cengiz demeyin melek fali diye paraları alıyor anı dahi bilmiyor. Her hatırladığımda afakanlar basıyor.

Kızlar progresyon var geleceği kendi gözlerinizle gidip görüyormuşsunuz.fiyat da makul. Ben gitmeyi düşünüyorum

Evim cafe Meryemin iyi olduğuna inanmak istiyorum Yeni baktırdım.
Bu arada havadar bi yer ve falı arkadaşlarıma çıkan bi abla var ama bana söylediklerinin vakti var. Özelden yazarsanız paylaşayım.

Merhaba Kızlar, bu hoşbeş kafedeki Ezgi nasıl. Turuncudaki ismi Melekmiş

kızlar buradan yazmayı unuttuğum bir eylül vardı. bir dönem bana acayip çıkmıştı ama çok ilginçtir ki dedikleri 1 yıl sonra harfiyen çıkmıştı. onu bulursanız gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…