Ankara'daki Falcılar

Sormak istediğim bi kaç falcı var kızlar size..Figen,Gül,Sibel nasıllar peki bide Sinem onlardan birine gitmek istiyorum ben bi kaç kişiden Baya iyi olduklarının onlara gitmem gerektiğini söylediler..Bana gidenler fikir ve yorum yapabilirler mi ??

figen,gül tırt.sinem olabilir.. sibel3. gözde yaşlı vardı o mu?kendi yerinde olan var genç her ikiside anlık belki.ama sibellerin ikisi de acayip paracı bilesin.

aslında fal krizlerinde evim iyidir. bir de cidanda da hep iyi birileri olur.ben gerçi dolandırıcı nurayı oradan bulmuştum ama......

aslında fal krizlerinde evim iyidir. bir de cidanda da hep iyi birileri olur.ben gerçi dolandırıcı nurayı oradan bulmuştum ama......
Cidan artık eskisi gibi değil ya, orda son zamanlarda Melek diye arka odada duran bir kadın vardı - renkli lens falan takar - o fena değildi.Birde ondan Önce Figen bir iki şeyi bilmişti.Şimdi de sinem diye bir kız ve Çimen var başka yok.Evime gitsem diyorum ama değecek biri olması lazım evimde ? Bayadır gitmiyorum oraya.Evimde kime gidebilirim ?

cnm ben 1.5 yıldır ankarada değilim ama arkadaşlarım çok. sanırım anda özge vardı iyi olan.

eğer öylesine fal istersen rengarenk tijen abla da vardı.ama beklenti yapma.

eğer öylesine fal istersen rengarenk tijen abla da vardı.ama beklenti yapma.
birde meryemin adı çok geçiyor.Sirkülasyonu fazla bir yerdi tabi hala ordalar mı acaba ? 1.5 sene oldu demişsin.Aslında geri dönüş varmı eski sevgilimden vs biraz da yakın gelecek merak ediyorum ama onu kimse bilemiyor ki ya

meryem de olabilir ama çok çıkmaz.anlık moral gibi.

Melek şuan 3.gözde

Evim Cafeye yakın zamanda gittim. Artık kimse kalmamış. Sadece Huriye, Meryem ve Sevda var. Bilginize.

Kızlar turuncu ya giden oldu mu peki
Kimler var
turuncuya ben yakın zamanda gittim çok isim saydı ya bi dolu aklımda bir erişşah kaldı ama ona hiç baktırmadım.Sezer diye birine baktırdım terapi niyetine oldu falı iyi değil.

Canım turuncu ya gittin mi kimler var

Turuncu çok kalabalık, hiçbirini tanımıyorum. Evim Cafe'den tanıdık gelen İrem vardı ona baktırdım. İrem, Evime göre mıymıy konuşmuyor artık, cümleleri daha net ve tekrar etmiyor. İremide bilmiyorum söylediklerinden yola çıkarak ne iyi diyebiliyorum ne de kötü.. Bir konuda net bir tarih verdi, Ağustos ortası çıkarsa buraya yazarım.

Turuncu cafe de sehrazat a baktiran oldu mu yakin zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…