Ankara'daki Falcılar

Bende gittim Pucca cafe Arzu var sadece fal bakan benim hiç bir şeyimi bilemedi vasat ötesi bence enerji enerji evrene ne verirsen onu alıyorsun dedi durdu..Falla uzaktan yakından alakası yok bence
Ben onu son kez geçen denedim. Aynen sıkıyor falı. Bisey bildiği yok sana bilinçaltı umut sallıyor. Valla 30 verdim ama ona bile acıdım 10 tl bile degmez

Bende kahve tarota 50 TL verdim değmez bence inanın bende acıdım...Arzu ukala bide zaten bişey bilemiyorsun neyin ukalalığı arkadaşım biz bilmiyormuyuz Evren’e enerji almayı vermeyi İyi düşünmeyi veya akıl hocalığı yapacağına sen bi fal bakmayı öğren..Acıdım verdiğim paraya inanın 10 liralık falcı bence

Senden aldığı bilgilere gore analiz yapip akil veriyor. Akil istesem egitimli psikologlar var onlarla zaman geçiririm

Bende de nasıl bi enerji var kardesim bilemedim. Bana uyan kimseye uymuyo size uyan bana hic uymuyo
Cidan cafe ezel var o gene hepsinden berbat.
Turuncu cafe ece ye gittim. Hayatimda böyle berbat falcı görmedim. Cafe ye gittim masasına oturan yandı. Kacsam kacamiyom. Millet masasından gitsin diye bakar bu resmen yapışıp kalıyo. Birsey bildigi de yok.milyon soru sordu bana.
Sinem iyiydi ama cok mükemmel degil.
Kader daha detaylı baktı bana.
Arzu surekli basından atmak icin ugrasır ve cok paracı. Kahve tarot 100 tl
Cengiz e iyi diyolar ama cengiz de başından atmaya çalışıyo duyduklarıma göre.
Esmer yasemin i öven yok.
Çakma bi sehrazat vardı su an var mı bilmiyorum. O da anlık ve geçmişte iyi. Bana gelecekte hicbirsey tutmadi desem yeridir.
Derman da analiz yapar gelecekte çıkmadı dedikleri.
Yasemin gül iyiydi bana ama o nerde bulamıyorum.
Fısıltı cafe pelin de iyi. Ama gelecekte tutmadı.
Erisşah bomba bi fal bakamadı ama tutturdugu oldu. begenen beğeniyor o da ayri konu.
Hera var hera da bana tutturamadı cok.
Ankara da 4 /4 lük falcı bulamadım kader haricinde.
5 kere baktırdım ama 5.tam patladı.
Bilmiyorum dogru dürüst falcı da kalmadı

cnm nilüferin telini bulun ve bir defa baktırın. sadece bir ama. bir de bu arzu çatıdaki arzu ise bende bir dönem efsaneydi ama bozdu. evet çok çok paracıdır. tıpkı bütün falcılar gibi.

cnm nilüferin telini bulun ve bir defa baktırın. sadece bir ama. bir de bu arzu çatıdaki arzu ise bende bir dönem efsaneydi ama bozdu. evet çok çok paracıdır. tıpkı bütün falcılar gibi.
Canım evet arzu o. Ama beni baska bi arkadasim yönlendirdi. Arzu hislidir güzel bakar. Ama en fazla 5 kere git dedi.5.faldan birsey anlamadım. Ama sonra idrakım yerine gelince hepsi nokta atışı tuttu. Kritik noktalarda gizli sakli kalmış her seyde etkili. Bazen ben bile şok oldum. Kendisi medyum zaten.
Ama ben turuncu da baktirmak istiyorum. Kader var ona da 5 kere gittim. 5.tam patladı. Ilk 4 fal butun hepsi tuttu.
Evim cafe meryem de bana cok yuvarlak bakti. Ama sonuc olarak iyiydi.
Bir de sehrazat yerine çakma bi sehrazat koymuşlar. Hala orda mı bilmem. Bana cok spesifik herkesin bilebilecegi seyleri tutturdu

aynen kadın 5. de patlıyor. bende de oldu. kaın o dönem gideceğim turlara kadar bildi. şok olmuştum ama patladı. aslında ara verip 1 yıl arayla filan bir denemek lazım da ben artık ankarada değilim.

aynen kadın 5. de patlıyor. bende de oldu. kaın o dönem gideceğim turlara kadar bildi. şok olmuştum ama patladı. aslında ara verip 1 yıl arayla filan bir denemek lazım da ben artık ankarada değilim.
Canım hangi kadın o

KIZLAR O İBLİS NURAYIN BANA NE YAPTIĞINI BULDUM.RISKIMI BAĞLIYOR VE SONRA KENDİSİ AÇMIŞ GİBİ GÖSTERİYORDU.
ŞİMDİ O İBLİS NURAY DAN KURTULUNCA İŞLERİM AÇILDI BİN ŞÜKÜR. KIZLAR O MANYAK KADINDAN UZAK DURUN .PSİKOPATTIR KENDİSİ.
AMA EN UFAK ZARARDA( BURAYI DA OKUMUŞTUR MUTLAKA )ONU SAVCILIK BEKLER. BİLMİŞ OLSUN.(HER BOKU BİLİYORDU YA )........

Benlemi dalga geçti o zaman bu Arzu medyumlukla uzaktan yakından ilgisi yok hatta bana hiç birşey söylemedi bilemedi bile anlamadım..Verdiğim paraya acıdım..O kadın enerjiyle bozmuş tabi size fal bakmış olabilir ama bana bakmadı bir daha asla gitmem..

kızlar günaydın bugün gidesim var iş çıkısı bır falcıya ama hıc bılmıyorum kime nereye gideceğimi ? Evim e bayadır gitmiyorum oraya mı gıtsem ? 19 dan sonra beyinleri yanmıs olur bıde ıyıce . napsam bılemedım ?

Ya burda Pucca kafe Arzuya kötü diyolar ama ben şahsen çok şaşırdım. Hemde baya kimsenin bilemediği şeyleri direk takır takır söyledi. Yani ben git derim

Ya burda Pucca kafe Arzuya kötü diyolar ama ben şahsen çok şaşırdım. Hemde baya kimsenin bilemediği şeyleri direk takır takır söyledi. Yani ben git derim
ne zaman baktırdınız ? yeni mi ?

Pucca Arzu için yazıyorum kızlar. Şimdi ben aslında geçen sene bu kadına gitmiştim ozaman hiç beğenmemiştim nedeni çok yuvarlak konuştuğu için. 1sene sonra rastgele gittim bi baktım bu deneyim dedim ve beni çok şaşırrtı daha ben hiçbirşey sormadan söylemeden anlattı hiç ses çıkarmadan ne onaylama ne red dinledim hiç bozuntuya vermedim yani bana göre yönlenmesin diye hiçbir mimik yapmadım "artık uzmanlaştım :)))" ve beni çok şaşırttı ilk defa benimle ilgili iş konularını direk takır takır söyleyen birini gördüm. Çok beğendim yalan yok ama aşk ile ilgili 1-2 şey söyledi müşterisi geldi diye geçiştirdi beni bende bu iş ve hayat ile ilgili tespitleri doğru olunca aşk ile ilgili baktırmak için gitti onda da o gün söylediğinin tersni söyledi bende söyleyince ozaman ben sana baktım dedi detaya inmedim dedi. Ve söyledikleride aslnda çok doğruydu yani ben beğendim. Bakalım ağustos sonuna kadar eğer hayatıma biri girerse ve iş ile ilgili dediği şey olursa buraya yazacağım. Çünkü bence nadir bilenlerdendi.

yeri nerde buranın sakarya mı

Benim Favorilerim şu aşamada;
Dingonun ahırı : Ezgi
Turuncu: Aşkın (ama biraz polyannacı)
Pucca: Arzu
Etlik: Zehra (Büyü vs demese daha iyi :)
İstanbul : Destan (Yani söylediklerinin yarısını yaşadım)
İstanbul: Safiye (Gelecek çıkmaz ama anda çok iyi)
Onun haricinde deneyipte çıkmayanları söyleyim ve anı bile bilemeyen.
Ankara: Devrim, Melek, Gül, Pelin, Neslihan, Sibel, İrem, Kader, Zeyno, Sinem, Şehrazat, Yenimahalle Kader, Huriye, Meryem (Aslında biraz beğeniyorum tespitleri iyi ama çıkmıyo), Sevda, Yasemin Gül-Kara, Ömer, Fatma Abla, Bestekarda Evinde bakana bi kadın vardı oda kötü, Kırkonaklarda evinde bakan bi kadın vardı yine oda kötü isimlerini hatırlayamadım şuan, Aybüke, Gırgır , Cidan, Çatı, Bahçelievler Hülya, Eylül, Abdullah, Sıla, Diğer Sıla, Rezzan, yani daha aklıma gelmeyen birsürü falcı evde bakanlar dahil hiç ama hiçbirinin ne dediği çıktı nede anı biliyolar.
İstanbul: İstanbulda da hiç adam akıllı birtane falcı yok. Asyam kafeden tutunda dejavu, sütlü kahve, bakırköy, yeşilköy, beylikdüzü, kadıköy hepsini ama hepsini denedim. Ve hiç ama hiç çıkan duymadım. Bir ara Niko iyi demiştim ama onun kötüyü çağırdığını düşünüyorum. Yani ben bu zamana kadar okadar kişi denedim daha anı bile bilemiyolar. Hatta Eskişehir falcıları, Adana, Mardin :) yani denemediğim kalmadı
Bakanlar var ama onlarda hemen işi büyüye sarıyo yok şunu yapmazzsan kısmetin açılmaz yok şöyle olmaz falan yani fala bakmıyolar senden para koparmaya çalışıyolar onları hiç söylemiyorum bile.
Ben bulamadım şahsen.
Başta saydıklarımda öyle yanlış anlaşılmasın vasatın üstüler :)
1 tane baktırdığım biri vardı şuan çalıştığım yerdeki kişilerin sayısı isimlerine kadar bilmişti. Ama hatırlayamıyorum kim olduğunu bulamıyorum. Düşünüyorum düşünüyorum buradaki mesajlara bakıyorum birinin önerdiği falcımıydı son 4 ayda kaç kişiye baktırdım diye bir türlü hatırlayamıyorum. Sadec o ayda baktırdığım 5-6 falcıyı kafamda süzgeçten geçiriyorum ama çıkmıyo o dönem yani 4ay önce;

Neşe, Zehra, Arzu(telde bakan), Ahu, Pınar(telde bakan),Ezgi, Destan bunlara baktırdım atladığım bir iki kişi mutlaka vardır ama bunlardan biri benim şuan yaşadığım herşeyi nokta atışına kadar bildi ama kim :)) bulamıyorum. Ses kaydı vs alamadığım içinde hatırlayamıyorum. Falcıların numarasını genelde heray temizliyorum çünkü baktırmak istemediğim için ama bunlardan biri olduğuna eminim. Tek anımsadığım bayan dı. Genç olduğunu ve karşılıklı baktırdığımı anımsıyorum ama yanılıyoda olabilirim. Çok kişiye baktırdığım için artık kişiler ve falcıları unutuyorum hatırlarsam eğer onuda yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…