- 13 Mayıs 2019
- 410
- 633
- 103
Ben onu son kez geçen denedim. Aynen sıkıyor falı. Bisey bildiği yok sana bilinçaltı umut sallıyor. Valla 30 verdim ama ona bile acıdım 10 tl bile degmezBende gittim Pucca cafe Arzu var sadece fal bakan benim hiç bir şeyimi bilemedi vasat ötesi bence enerji enerji evrene ne verirsen onu alıyorsun dedi durdu..Falla uzaktan yakından alakası yok bence
Ben onu son kez geçen denedim. Aynen sıkıyor falı. Bisey bildiği yok sana bilinçaltı umut sallıyor. Valla 30 verdim ama ona bile acıdım 10 tl bile degmez
Senden aldığı bilgilere gore analiz yapip akil veriyor. Akil istesem egitimli psikologlar var onlarla zaman geçiririmBende kahve tarota 50 TL verdim değmez bence inanın bende acıdım...Arzu ukala bide zaten bişey bilemiyorsun neyin ukalalığı arkadaşım biz bilmiyormuyuz Evren’e enerji almayı vermeyi İyi düşünmeyi veya akıl hocalığı yapacağına sen bi fal bakmayı öğren..Acıdım verdiğim paraya inanın 10 liralık falcı bence
cnm nilüferin telini bulun ve bir defa baktırın. sadece bir ama. bir de bu arzu çatıdaki arzu ise bende bir dönem efsaneydi ama bozdu. evet çok çok paracıdır. tıpkı bütün falcılar gibi.Bende de nasıl bi enerji var kardesim bilemedim. Bana uyan kimseye uymuyo size uyan bana hic uymuyo
Cidan cafe ezel var o gene hepsinden berbat.
Turuncu cafe ece ye gittim. Hayatimda böyle berbat falcı görmedim. Cafe ye gittim masasına oturan yandı. Kacsam kacamiyom. Millet masasından gitsin diye bakar bu resmen yapışıp kalıyo. Birsey bildigi de yok.milyon soru sordu bana.
Sinem iyiydi ama cok mükemmel degil.
Kader daha detaylı baktı bana.
Arzu surekli basından atmak icin ugrasır ve cok paracı. Kahve tarot 100 tl
Cengiz e iyi diyolar ama cengiz de başından atmaya çalışıyo duyduklarıma göre.
Esmer yasemin i öven yok.
Çakma bi sehrazat vardı su an var mı bilmiyorum. O da anlık ve geçmişte iyi. Bana gelecekte hicbirsey tutmadi desem yeridir.
Derman da analiz yapar gelecekte çıkmadı dedikleri.
Yasemin gül iyiydi bana ama o nerde bulamıyorum.
Fısıltı cafe pelin de iyi. Ama gelecekte tutmadı.
Erisşah bomba bi fal bakamadı ama tutturdugu oldu. begenen beğeniyor o da ayri konu.
Hera var hera da bana tutturamadı cok.
Ankara da 4 /4 lük falcı bulamadım kader haricinde.
5 kere baktırdım ama 5.tam patladı.
Bilmiyorum dogru dürüst falcı da kalmadı
Canım evet arzu o. Ama beni baska bi arkadasim yönlendirdi. Arzu hislidir güzel bakar. Ama en fazla 5 kere git dedi.5.faldan birsey anlamadım. Ama sonra idrakım yerine gelince hepsi nokta atışı tuttu. Kritik noktalarda gizli sakli kalmış her seyde etkili. Bazen ben bile şok oldum. Kendisi medyum zaten.cnm nilüferin telini bulun ve bir defa baktırın. sadece bir ama. bir de bu arzu çatıdaki arzu ise bende bir dönem efsaneydi ama bozdu. evet çok çok paracıdır. tıpkı bütün falcılar gibi.
aynen kadın 5. de patlıyor. bende de oldu. kaın o dönem gideceğim turlara kadar bildi. şok olmuştum ama patladı. aslında ara verip 1 yıl arayla filan bir denemek lazım da ben artık ankarada değilim.Canım evet arzu o. Ama beni baska bi arkadasim yönlendirdi. Arzu hislidir güzel bakar. Ama en fazla 5 kere git dedi.5.faldan birsey anlamadım. Ama sonra idrakım yerine gelince hepsi nokta atışı tuttu. Kritik noktalarda gizli sakli kalmış her seyde etkili. Bazen ben bile şok oldum. Kendisi medyum zaten.
Ama ben turuncu da baktirmak istiyorum. Kader var ona da 5 kere gittim. 5.tam patladı. Ilk 4 fal butun hepsi tuttu.
Evim cafe meryem de bana cok yuvarlak bakti. Ama sonuc olarak iyiydi.
Bir de sehrazat yerine çakma bi sehrazat koymuşlar. Hala orda mı bilmem. Bana cok spesifik herkesin bilebilecegi seyleri tutturdu
Canım hangi kadın oaynen kadın 5. de patlıyor. bende de oldu. kaın o dönem gideceğim turlara kadar bildi. şok olmuştum ama patladı. aslında ara verip 1 yıl arayla filan bir denemek lazım da ben artık ankarada değilim.
arzucnm. ama bakıncada inletir.Canım hangi kadın o
Ya burda Pucca kafe Arzuya kötü diyolar ama ben şahsen çok şaşırdım. Hemde baya kimsenin bilemediği şeyleri direk takır takır söyledi. Yani ben git derimkızlar günaydın bugün gidesim var iş çıkısı bır falcıya ama hıc bılmıyorum kime nereye gideceğimi ? Evim e bayadır gitmiyorum oraya mı gıtsem ? 19 dan sonra beyinleri yanmıs olur bıde ıyıce . napsam bılemedım ?
ne zaman baktırdınız ? yeni mi ?Ya burda Pucca kafe Arzuya kötü diyolar ama ben şahsen çok şaşırdım. Hemde baya kimsenin bilemediği şeyleri direk takır takır söyledi. Yani ben git derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?