Ankara'daki Falcılar

Yener bey hangi cafede fal bakıyor

Yener'i ben de tuttum valla.... Gelecek hakkında söyledikleri tutar mı bilmem , zira 25 - 50 yıldan bahsetti....
şimdi hangi cafede yener bey bilen var mı

İyi günler bende uzun zamandır Yener beyi arıyorum şuan hangi cafede bilen var mı
Yener in bende telefonu vardı. Bir fal cafe işletmecisi tavsiye etti verdi, ilk aradığımda acti ben size dönüş yaparım dedi yapmadı bir kaç hafta aradim onu. Kesinlikle açmadı. Nedenini bilmiyorum. Hoş değildi yaptığı numarasını sildim. Bir yıl kadar önceydi. Ne peşine düşerim ne ararım isterse en âlâ bakim yapsin

Kızlar sıla ya gidin oldu mu? Özel fal bakıyomuş su falı ve bunun gibi?

Pardon yanlış olmasin 200 de olabilir ya 200 ya da 250. Bilmiyorum bende tutmadı. Bi daha da baktirmadim

Falci Yener nasıl kizlar acaba çıkıyor mu soyledikleri ben numarasını not almışım ama nasıl fal baktığı konusunda bilgim yok
Numarasını verebilir misin
teşekür ederim

Bende neden hiçbir dediği çıkmadı acaba o Nilüferin?

Numarasını verebilir misin

teşekür ederim
Ankarada nerdeydi ki bu yener ? hangi kafe yani ? Bu arada pucca arzuya gitmedim hala , pucca nerde gerçi bilmiyorum ama giderim belki.Yakın zamanda sakarya civarında iyi dediğiniz biri çıktı mı ?

Ankarada nerdeydi ki bu yener ? hangi kafe yani ? Bu arada pucca arzuya gitmedim hala , pucca nerde gerçi bilmiyorum ama giderim belki.Yakın zamanda sakarya civarında iyi dediğiniz biri çıktı mı ?
Ya canım arzu icin iyi diyolar bende gittim 5 kere iyiydi ama 5.gidişimden yüzde 60 verim anca aldım. Ama anlık ve yakın gelecekte iyi.
Evim cafe 5 para etmez begenmedim hic. Huriye bana göre falcı degil.
Ama turuncu cafe de alternatif cok olduğu icin oraya gidiyorum. Turuncu cafe ece ye gittim kızlar gitmez olaydım.

Pucca nerde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…