Numarası var mı acaba ya da hangi cafede bakıyorBu yener nasıl geçmişe baktım hakkında bilgi pek bulamadım
Yener bey hangi cafede fal bakıyorYener ile ilgili eski yorumlara baktım da aklım karıştı üstelik cafeyi aradım hemen kafadan bugün yarın için randevusu dolu dendi ilginç değil mi kızlardeneyip beğenen varsa giderim yok randevu dolu vs pek sevdiğim işler değil...
Yener'i ben de tuttum valla.... Gelecek hakkında söyledikleri tutar mı bilmem , zira 25 - 50 yıldan bahsetti....
şimdi hangi cafede yener bey bilen var mıPazar günü o soğukta yenere gittim. kafede toplam 4 kişi vardı ve fal müsterisi degildi. Yener bey randevu ile çalışıyormuş randevusda çok doluymuş ama bomboştu cafe.. sonucta anca bir hafta sonrasına randevu verebiliyorlarmışşşş. kahvesi 35tl kahve tarot 50 tl imişş. Gercekten bu falcıları ve fal kafe sahiplerini bizler bu duruma getirdikkkk. Bomboşş bir günde yani kimsenin olmadığı bir günde Falcı yener beyde sıra cokmuşşşş vay beee.... Gitmeyin bencee burdan reklamlarını yapıyorlar sonrada degmiyecek miktarda fiyat istiyorlarr.
Uzun zamandır yener beyi arıyorum numarası veya hangi cafe de olduğunu bilen var mıFalci Yener nasıl kizlar acaba çıkıyor mu soyledikleri ben numarasını not almışım ama nasıl fal baktığı konusunda bilgim yok
cnm yenerin yeri vardı galiba.birileri biliyordur. ama boş çıkmaz. boşa deneme.İyi günler bende uzun zamandır Yener beyi arıyorum şuan hangi cafede bilen var mı
Yener in bende telefonu vardı. Bir fal cafe işletmecisi tavsiye etti verdi, ilk aradığımda acti ben size dönüş yaparım dedi yapmadı bir kaç hafta aradim onu. Kesinlikle açmadı. Nedenini bilmiyorum. Hoş değildi yaptığı numarasını sildim. Bir yıl kadar önceydi. Ne peşine düşerim ne ararım isterse en âlâ bakim yapsinİyi günler bende uzun zamandır Yener beyi arıyorum şuan hangi cafede bilen var mı
Bana karalama bakti hem de 250 tl ye. CikmadiKızlar sıla ya gidin oldu mu? Özel fal bakıyomuş su falı ve bunun gibi?
Numarasını verebilir misinFalci Yener nasıl kizlar acaba çıkıyor mu soyledikleri ben numarasını not almışım ama nasıl fal baktığı konusunda bilgim yok
teşekür ederimYener in bende telefonu vardı. Bir fal cafe işletmecisi tavsiye etti verdi, ilk aradığımda acti ben size dönüş yaparım dedi yapmadı bir kaç hafta aradim onu. Kesinlikle açmadı. Nedenini bilmiyorum. Hoş değildi yaptığı numarasını sildim. Bir yıl kadar önceydi. Ne peşine düşerim ne ararım isterse en âlâ bakim yapsin
Rica ederim.Numarasını verebilir misin
teşekür ederim
Vallahi ben o Nilüfere buradan inanıp geçen yıl gittim hiç bir dediği çıkmadı paranıza yazıkcnm nilüferin telini bulun ve bir defa baktırın. sadece bir ama. bir de bu arzu çatıdaki arzu ise bende bir dönem efsaneydi ama bozdu. evet çok çok paracıdır. tıpkı bütün falcılar gibi.
Bende neden hiçbir dediği çıkmadı acaba o Nilüferin?cnm bir ara ben ankaradayken günde 5 6 fala giderdim. emin ol paracı ama belli bir zman sonra. bakeğer falcı arıyorsan sana bende belirgin çıkan nilüferi önerebilirim. buradan birilerinden telini al.beni şehir değişikliğimden tut da bazı özel meselelere kadar bildi. valla onun ilk falı bende unutulmazdır. ama ikicide telden baktı. hiç bilemedi. bilgin olsun. evi yenimahallede git baktır derim. ilk falı %95 çıktı. her cümlesi hemde.
Ankarada nerdeydi ki bu yener ? hangi kafe yani ? Bu arada pucca arzuya gitmedim hala , pucca nerde gerçi bilmiyorum ama giderim belki.Yakın zamanda sakarya civarında iyi dediğiniz biri çıktı mı ?Numarasını verebilir misin
teşekür ederim
Ya canım arzu icin iyi diyolar bende gittim 5 kere iyiydi ama 5.gidişimden yüzde 60 verim anca aldım. Ama anlık ve yakın gelecekte iyi.Ankarada nerdeydi ki bu yener ? hangi kafe yani ? Bu arada pucca arzuya gitmedim hala , pucca nerde gerçi bilmiyorum ama giderim belki.Yakın zamanda sakarya civarında iyi dediğiniz biri çıktı mı ?
Pucca nerde ?Ya canım arzu icin iyi diyolar bende gittim 5 kere iyiydi ama 5.gidişimden yüzde 60 verim anca aldım. Ama anlık ve yakın gelecekte iyi.
Evim cafe 5 para etmez begenmedim hic. Huriye bana göre falcı degil.
Ama turuncu cafe de alternatif cok olduğu icin oraya gidiyorum. Turuncu cafe ece ye gittim kızlar gitmez olaydım.
teşekkür ederim canım gidersem yazıcam arzuyuHayatım Sakarya Caddesi'nde çatı kafenin altında zaten orada olduğunda kime sorsan söylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?