• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Turuncu çok kalabalık, hiçbirini tanımıyorum. Evim Cafe'den tanıdık gelen İrem vardı ona baktırdım. İrem, Evime göre mıymıy konuşmuyor artık, cümleleri daha net ve tekrar etmiyor. İremide bilmiyorum söylediklerinden yola çıkarak ne iyi diyebiliyorum ne de kötü.. Bir konuda net bir tarih verdi, Ağustos ortası çıkarsa buraya yazarım.
irem hiç yoktan iyidir.

Hayır 3. Göz ... turuncuya çok eskiden iki üç kez gidip pişman olmuşluğum olduğundan ve gitmediğinden karıştırmış olamam. Sen sadece turuncuya gidiyorsun sanırım. Mesajların hep turuncu üzerine
Diger cafelerde falcı yok zaten. Turuncu da 23 tane var.
Derman sehrazat yasemin gül ece aşkın sinem hepsine baktırdım. Cengiz e baktirmadım tek.
Fısıltı cafe hepsinden kötü. Cidan cafe ezel felaketti.
Hicran var ona baktirmadım

Birde kızlar faldan saha etkili bi uygulama var progresyon ben ona gitmeyi düşünüyorum fal baktirmak yerine

Diger cafelerde falcı yok zaten. Turuncu da 23 tane var.
Derman sehrazat yasemin gül ece aşkın sinem hepsine baktırdım. Cengiz e baktirmadım tek.
Fısıltı cafe hepsinden kötü. Cidan cafe ezel felaketti.
Hicran var ona baktirmadım
Sanırım hakikaten Ankarada falci yok. Cengiz e çok uzun zaman önce bir kez baktirmistim. Kaybettiğin birşey yok emin ol. Hayal dünyasında dolaştırıyor. Gerçekleşen bir tek şey olmadı

Sanırım hakikaten Ankarada falci yok. Cengiz e çok uzun zaman önce bir kez baktirmistim. Kaybettiğin birşey yok emin ol. Hayal dünyasında dolaştırıyor. Gerçekleşen bir tek şey olmadı
Ya nolur bana cengiz demeyin melek fali diye paraları alıyor anı dahi bilmiyor. Her hatırladığımda afakanlar basıyor.

Kızlar progresyon var geleceği kendi gözlerinizle gidip görüyormuşsunuz.fiyat da makul. Ben gitmeyi düşünüyorum

Kibele Işıl falı bırakmış..
Eskiden 3.gözde olan Abdullah falı bırakmışlar..
Milaz Cafe Sinemden randevu almak nedense çok zor.. Eskisi gibi sanırım cafeye gitmiyormuş.
Zorda kaldığım için Evim Cafede Meryem'e gittim. Önyargılıyım eskilerden bu kadına ne iyi diyebildim ne kötü..

Kısaca arkadaşlar bu ara önereceğiniz birileri var mı? Mekanı temiz ve havadar olan, kalabalık olmayan yer önerisi alabilirsem çok sevinirim :) Anlık bilse yeter bana..
Evim cafe Meryemin iyi olduğuna inanmak istiyorum 🙄🙏🏻 Yeni baktırdım.
Bu arada havadar bi yer ve falı arkadaşlarıma çıkan bi abla var ama bana söylediklerinin vakti var. Özelden yazarsanız paylaşayım.

Merhaba Kızlar, bu hoşbeş kafedeki Ezgi nasıl. Turuncudaki ismi Melekmiş

kızlar buradan yazmayı unuttuğum bir eylül vardı. bir dönem bana acayip çıkmıştı ama çok ilginçtir ki dedikleri 1 yıl sonra harfiyen çıkmıştı. onu bulursanız gidin.

Back
X