- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.293
- 133
- 34
evet çok verdim ben bir zamanlar ama bu isimler sıkı falcıdır.ve dedikleri de er ya da geç çıkar.400 500 civarı mı? Bunlar kafayı yemişler. Cidan cafede Melek diyorsunuz. Tamam ben bir bakıyım, teşekkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok verdim ben bir zamanlar ama bu isimler sıkı falcıdır.ve dedikleri de er ya da geç çıkar.400 500 civarı mı? Bunlar kafayı yemişler. Cidan cafede Melek diyorsunuz. Tamam ben bir bakıyım, teşekkürler.
Cidan daki Melek 3.göze geçti diye biliyorum benevet çok verdim ben bir zamanlar ama bu isimler sıkı falcıdır.ve dedikleri de er ya da geç çıkar.
valla bilgim yok cnm. ben 1.5 yıldır istanbuldayım arada geliyorum ankaraya artık.Cidan daki Melek 3.göze geçti diye biliyorum ben
Ben önceki gün melek e baktırmak için gittiğimde ameliyat oldu bir süre gelmeyecek dediler cidanda. Orada çimen e yönlendirdiler. Bence eh işte. Melek gibi değil ama iddialı. Çıkar mi bilmem. Ben melek e baktirdigim zaman burada olurum hep buradan ayrılırsam zaten fal bakmam demiştiCidan daki Melek 3.göze geçti diye biliyorum ben
3. Gözdeki melek 1.50 boylarında genelde siyah giyiyor hafif toplu sanirim bazen yeşil lens takıyor. Cidanda ki melek mi? Uc kez falıma bakti hatta gün verdi cikmadi. Sanirim bilinçalti okuyor. Devrim adlı falci da orada onun da tarzi cok ürkütücü geldi bi de büyü var vs söylemleri benim hoşuma gitmedi.Ben önceki gün melek e baktırmak için gittiğimde ameliyat oldu bir süre gelmeyecek dediler cidanda. Orada çimen e yönlendirdiler. Bence eh işte. Melek gibi değil ama iddialı. Çıkar mi bilmem. Ben melek e baktirdigim zaman burada olurum hep buradan ayrılırsam zaten fal bakmam demişti
cnm devrim paracı ve tehlikeli gruptan bilginiz olsun.o bir ara sılayla çalışırdı. benim sevgilimle sorunlarım varken. sonra iranlı bir kadının yanına geçti. ama tırt.boşa gitmeyin.3. Gözdeki melek 1.50 boylarında genelde siyah giyiyor hafif toplu sanirim bazen yeşil lens takıyor. Cidanda ki melek mi? Uc kez falıma bakti hatta gün verdi cikmadi. Sanirim bilinçalti okuyor. Devrim adlı falci da orada onun da tarzi cok ürkütücü geldi bi de büyü var vs söylemleri benim hoşuma gitmedi.
Uyarın icin teşekkürler.cnm devrim paracı ve tehlikeli gruptan bilginiz olsun.o bir ara sılayla çalışırdı. benim sevgilimle sorunlarım varken. sonra iranlı bir kadının yanına geçti. ama tırt.boşa gitmeyin.
rica ederim cnm. ben zamanında çok paralar harcadım. çoğu tırt.Uyarın icin teşekkürler.
Telefonu var mi acabacnm bir ara ben ankaradayken günde 5 6 fala giderdim. emin ol paracı ama belli bir zman sonra. bakeğer falcı arıyorsan sana bende belirgin çıkan nilüferi önerebilirim. buradan birilerinden telini al.beni şehir değişikliğimden tut da bazı özel meselelere kadar bildi. valla onun ilk falı bende unutulmazdır. ama ikicide telden baktı. hiç bilemedi. bilgin olsun. evi yenimahallede git baktır derim. ilk falı %95 çıktı. her cümlesi hemde.
cnm şu anben ankarada değilim. ama buradan yaz birileri biliyordur. hatta yenimahalle nilüfer olarak bilinir.Telefonu var mi acaba
Teşekkür ederimcnm şu anben ankarada değilim. ama buradan yaz birileri biliyordur. hatta yenimahalle nilüfer olarak bilinir.
buradan iste cnm. birileri bu mesajları okur ve sana özelden atar.nilüferin meraklısı çoktu bir zamanlar.Teşekkür ederimsiteye yeni üye oldum nereye yazabilirim bilmiyorum
bu nilüferin numarasını bulun valla o nuray denilen kadından 1000 kat iyi .zaten kadın beni uyarmıştı o kadınla ilgili.onunne canavar olduğunu söylemişti. nilüfer çok iyi bir kadındı ama telden bilemiyor.Nilüfer in numarasını bilen yokmu
Kızlar yasemin gül turuncu cafe den cıkmış. Şu an nerde bilen var mı?
Pucca cafe arzu ya gidenler var mı? Bende her dedigi çıktı. Cok güclü hisleri var. Kahve tarot bakıyo. Ama cok kısa bakıyo. Ama söylediği her sey tarihi tarihine cıkıyo.
Bir de kader var turuncu da cok dehset ve ayrintili bakimi var. Ama dönmesini bekledigim kisi icin dönecek dedi. Ama baska biri ile devam etti. Anlık durumda kader daha iyi.
Ama ben yasemin gül nerde onu merak ediyorum?
Kibele cafe bora ve medyum sıla icin piyasanın en iyisi diyolar bilmiyorum hangisi iyi?
Ama yasemin gül nerde onu bulmam lazım. Bu bayan cok iyi