• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Bu konuda çok tecrübeliyim gitmediğim falcı kalmadı Ankarada bir abla var tek geçerim hayatımla ilgili çoğu şeyi bildi sayesinde sevgilimin beni aldattığını ve kızın adını öğrendim başta inanmak istemesemde hayatımdan bildiklerini düşününce ve gerçekleşen olaylar sonunda hepsi tek tek yaşandı en iyi yani telefondan da bakıyor evine gitmene gerek kalmıyor.
Kimdir belki biliyorumdur kimse baktırmadan yorumu yapıyım boşuna gitmesin kimse sürekli dolandırıldığımız için :)

Kimdir belki biliyorumdur kimse baktırmadan yorumu yapıyım boşuna gitmesin kimse sürekli dolandırıldığımız için :)
Sedaydı ismi ben çevremden çok insan yönlendirdim memnun kalmayan olmadı asla yazmazdım öyle bişey olsa zaten iletişim veya adres vermedim isteyen olursa mesajdan söyleyebilirim

Kızlar selamlar, fal konusunda tam bir gerizekalı olup, yüzlerce defa baktırmışımdır. Çıkan oldu mu derseniz çok çok az. Ama yıllarr yıllar sonra bi falcı pınar vardı hatırlar mısınız, Ykm nin arkasında bi ofisi vardı, neyse onun dediği şeyler çıktı. Şimdi ona ulaşamıyorum, haberi olan var mı ya da iletişim bilgileri. Teşekkür ettim

ARKADAŞLAR MANTICI AYSUNUN TELİNİ BİLEN VARSA ÖZELDEN ATABİLİR Mİ

Falci Yener nasıl kizlar acaba çıkıyor mu soyledikleri ben numarasını not almışım ama nasıl fal baktığı konusunda bilgim yok

Bu yener nasıl geçmişe baktım hakkında bilgi pek bulamadım
Merhaba arkadaşlar, bir fal bağımlısı olarak(son zamanlarda bunu kabul ettim artık, evet)ben de uzun zamandır bu forumu takip etmekteyim ve sonunda üye olup deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim ve bir de sorum olacak sonunda, cevaplarsanız çok sevinirim..

Aslında bu yazı çok uzar ama kısaca bahsedecek olursam, çok önceden beri gittiğim falcılar var hatta çıkmadığı halde bir daha gitmeyecem diyip bir süre sonra unutup tekrar gidiyorum onlara malesef. hemen hemen hepsini biliyorum isimleri vereyim eğer sorusu olan çıkarsa cevap veririm ona göre spesifik olarak. Bahçelideki Süheyla(medyum olan değil), meryem, yıldız, ezgi, esin, nilüfer(ya da havin), kader(yükseldeki), mb mustafa, eylül cafedeki mustafa, nuran(yeni bahsi geçen), nuran(sarışın yaşlıca olan), hüseyin, nur, sevtap, hülya(butikte bakan), figen, eylül... şimdilik aklıma gelenler bunlar. bunların içinden eylüldeki mustafa bir konu hakkında diğerleriyle çelişip tek olumsuz yorum yapan oldu. bir de yıldız, bu konuda gidişatı diğerleri gibi yorumlasa da sonucu mustafa gibi olumsuz gördü. a bir de önemli bir şey paylaşayım aklıma gelmişken. bunların arasında asmaaltında bakan yener de var ve kesinlikle gitmeyin derim kendisinin çok önemli bir yalanını yakaladım yani falının çıkmamasını geçtim kendisiyle alakalı anlattıkları da tamamen yalan..

şimdi sorum şu, aslında iki taneymiş:) biri eylül cafedeki mustafayla ilgili. dedikleri çıkmayan oldu mu çok merak ediyorum. bir de, yıldızla ilgili önemli bir sorum var.. forumda onun hakkında okuduklarımdan şöyle birşeyler kalmış aklımda; kendisinin daha çok evleneceğiniz insanı bilip onun dışındakileri olumsuz olarak değerlendirme gibi bir eğilimi varmış. şimdi bu evleneceğiniz insanı bilme durumuna ne kadar güvenebilirim, yani bununla sonunuz yok derse ne kadar inanmalıyım merak ediyorum yani kadının uzmanlık alanı bu mudur, kesin çıkan..yorumlarınız varsa yaparsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

bu arada bu isimlerden dedikleri ufak tefek şeyleri yaşadıklarım oldu, ama çıkmayan da çok oldu o yüzden tek tek yorum yapmayayım dedim. isim üzerinden soru olursa ayrıntılı olarak anlatırım.. görüşmek üzere.
yenere bend egitmiştim mevcut durumu çok iyi bildi ama gelecekle ilgili dediklerinin hiçbiri çıkmadı.
var canım arkadaşım gitti beğendi yine hatta beni de sormuş malum şahsın aklında iş varmış vs cidden öyle, ama onun eski sevgilisi için hala aşık ama sana kızgın demiş gittiği başka falcı da başkası var hayatında artık pek seni sevgiğini söyleyemem gibi bişey demiş.

yenere gittin mi sen hiç?
Kizlar, ben burada hep dogru bildiklerimi yazmaya gayret ettim ve oyle de yapiyorum...
Henuz kendi tecrubem degil, ancak dogru soyledigini dusundugum bir insan Yener bey. Daha once de Nisan ile ayni seyleri soyledigini yazmistim gelecek icin.
Cevremde Yener ismi yaygin, fakat bu sitede pek iyi bilinmiyor...
Ancak.. Kendisinin randevulari cok dolu, ve musterileriyle arasi cok iyi. Cevremdeki arkadaslarim, hem yasiyorlarmis dediklerini, hem de uyarilari hep cikiyormus, mesela su zamanda ara yada arama, soyle olacak boyle davran, gibi...
Bir kadinin kocasi terk etmis, bir ay olmus adam cevap bile vermiyormus kadina, Yener elinde ciceklerle gelecek demis aynen oyle olmus, kadin inanamamis falan... İki arkadasimiz da sinavdan gececegini zannediyorlardi, hayir kalacaksiniz dedi kaldilar. Gidecegi ogretmenin harflerini saymis, bundan sonra gececeksin demis. Sonra o ogretmeni duyuyorlar ve su anda ondan ders aliyor, gececek mi bakalim.
Dun de ismini vermeyeyim, bir arkadasima 4 harfini verdigi isimli biriyle cikacagini soylemis, su an sevgililer. Yeni yakin oldugum insanlar oldugu icin yeni ogreniyorum hepsini. Her ne kadar musteriye ihtiyaci olmadigini dusunsem de, Sezar in hakkini Sezar'a vermek istedim :)
Gaussmat canim kullandim iste ;D
Yener ile ilgili eski yorumlara baktım da aklım karıştı üstelik cafeyi aradım hemen kafadan bugün yarın için randevusu dolu dendi ilginç değil mi kızlar :KK19: deneyip beğenen varsa giderim yok randevu dolu vs pek sevdiğim işler değil... :KK4:
ya reklam demeyelim şimdi tatlım yener buraya girip reklam yapmadı ki, adam pek paragöz de değil bana bakmadı henüz ama geçmişimde kötü/kayıp yıllarımı çıkardı valla şu şu yıllar aşk hayatın çöp dedi...bide adam xlilax gitmeden de gayet doluydu pazarlama politikası da olabilir
fal bakarsa geleceği de söylerim ama var ya fal mal yalan ya konuşma dert anlatma olumlama ihtiyacımızı tatmin ediyoruz....
nisan dahil artık takmıyorum zaten unutum dediklerini
yaseminin dedikleri çıkmasa da o kadın kişiliğiyle konuşmasıyla hoşuma gidiyor...perstara katılıyorum yaşam koçu gibi.
valla ben gitmedim ama giden arkadaşım dolu olduğuna şahit olmuş burada tolin 10 liraydı o geçen yıl demiş sanırım başka yenerle karıştırdı çünkü google a yener fal yazdım bizim sitede 2012 de biri yazmış 50 tl diye.
körü körüne gidilir diyemiyorumt tabi ama bana söyledikleri mantıklı...en azından geçmişi birebir söyledi, haa onu ben de biliyorum diyenler olacak bazı falcılar boşanmışı evli 5 çocuğu 3 çocuk yapıyolar
Yener'i ben de tuttum valla.... Gelecek hakkında söyledikleri tutar mı bilmem , zira 25 - 50 yıldan bahsetti....:KK37:
Pazar günü o soğukta yenere gittim. kafede toplam 4 kişi vardı ve fal müsterisi degildi. Yener bey randevu ile çalışıyormuş randevusda çok doluymuş ama bomboştu cafe.. sonucta anca bir hafta sonrasına randevu verebiliyorlarmışşşş. kahvesi 35tl kahve tarot 50 tl imişş. Gercekten bu falcıları ve fal kafe sahiplerini bizler bu duruma getirdikkkk. Bomboşş bir günde yani kimsenin olmadığı bir günde Falcı yener beyde sıra cokmuşşşş vay beee.... Gitmeyin bencee burdan reklamlarını yapıyorlar sonrada degmiyecek miktarda fiyat istiyorlarr.
ben yenere 1 buçuk sene önce gittim bana hiç böyle liste falan göstermedi kişilerden de bahsetmedi.anlaşılan müşterileri azalmış ve kendini ispatlamak için millete bu listeyi göstererek iyi falcı olduğunu ispatlamaya çalışıyor.sen iyi bir falcıysan kendini övmene gerek kalmaz.bence para ve zaman kaybı ona fal baktırmak
Olgunlar kafede yener var onceden cok guzel bakiyodu ama sonralari kendini bozdu yada bana bikac kez baktigi ve herseyi ogrendigi icin duzgun bakamadi gecmisi ve suanki durumu gayet guzel tutturuyo ama gelecekle alakali verdigi hic bir tarih ne bende ne de tavsiye ettigim arkadaslarimda tutmadi evim kafede gulcanin dedikleride tam tutmasada kismen tutar gibi mihriyeyle fikriye dediler oraya gittim tam bir fiyaskoo hayatim neyse tam zittini solediler :) berrine gittim acikcasi o da benle alakali hic bisey bilemedi ama tam tersi arkadasiminda herseyini bilmis kure kafede ozlem war gecmisi ve suanki durumuu birebir biliyo kac kisiyide yolladiysam hepside memnun kaldi ama gelecekle alakali bekliycem bakalim olacakmi diye ama ben fala cok para dokmus bi insan olarak size tavsiyem bence falcilara 15 tlden fazla vermeyin cunku gercekten yazik en son 2 gun oncede mesrutiyet caddesinde yeni acilmis ilan dagitiyolardi ilanla gttim dore fal kafe 10 milyona baktilar tarot ve kahve falini onlarda suanki durumla gecmisi gayet guzel tutturdular ama gelecegii yasayip gorucemm :))
Son Patliyan FAlcilar
1)YEner: iki olay demisti temmuz ve agustosda olacak diye olan bise yok 50 tl me acirim inanin
2) Neslihan; mega ismerkexindeki neslihan dediklerinin tam tersi cikti.
3) Kumsaati Fatos: Fatos hanim agustosda tarih vermisti geldi gecti tarihh. Olan bise yok. yani fiyasko
4) SU perisi kader: ayni tarihlerde ayni olaylar olacak dedii tam tersii ciktii
Bunlara ayni donende gitmistim ve tarihleri bekledim malesef cikmadii. Yazip yazmama konusunda cok dusundum ve onlar bizim hayallerimizle oynuyorsa ve buyuk bir hayal krikligi yasatiyirsa burdan yazmak gerekli oldugunu dusundum. En azindan gitmek isteyen varsa belki birazcik aydinlatmis olurumm. Birde sakina fal enerji isi demeyin bilen falci bilir enerji isi falcinin kendini savunma taktigi
Merhaba arkadaşlar, yıllardır fal baktırmış biri olarak size şunu söyleyebilirim; bir falcı, şu anı ve dünü çok iyi biliyor diye gelecekte dedikleri çıkacak değil... geçmişteki ve şu andaki bir dediği doğru diye de her dediği doğru olacak değil. Ben bunu defalarca gözlemledim ve o yüzden artık hemen hemen hiçbirine güvenim kalmadı. Artık tanıdığım birkaç kişiye gidiyorum ve faldan ne beklediğime göre gideceğim kişiler ve onları dinlediğimdeki inanacaklarım değişiyor.

Yasemin(dikmen), Mustafa miraç kaya, Eylül, Pınar, Sıla, Nisan, helin, Gül, Turuncudaki Yasemin, o bahsettiğiniz Abdullah, Meryem, Deniz, Huriye, adını hatırlamadığım nice cafe ve evinde bakan falcılar... o kadar fazla ki, sorsanız hatırlarım sadece. Hoca bile bulduk gittik yani! Bu fal olayının bi üst level ı o çünkü !!

Bir üye bana bir mesaj attı ve bu sayfayı açmaya karar verdim.

Öncelikle falı hayatınızın merkezine koyup da takıntı yaparsanız, o sizin için psikolojik danışma, tedavi, bir motivasyon sebebi haline geliyor. BAĞIMLI oluyorsunuz yani. Bu, en tehlikelisi. Çünkü siz şartlandığınız için, olacağı varsa da olmuyor. Bazı falcılar enerjisiyle kapatıyor kısmetinizi. Yada zaten olacak, zaten evleneceğiz, zaten kpss cepteymiş bak falan gibi düşünüp, şirke giriyorsunuz; Allah size onu nasip etmiyor. Tam tersi oluyor. Ondan sonra da, ama xx falcı bana söylemişti, neden olmadı diyorsunuz. OLMAK ZORUNDAYDI diye düşünüp şirke giriyorsunuz. İnanmayın her denilene; ihtimali var diye düşünün sadece. Şu an için de, geçmiş, gelecek için de bu böyle.

Bence saçma sapan önünüze gelen cafe falcısına gidip de paranızı da umudunuzu da harcatmayın, kullandırmayın. Ben ettim siz etmeyin.

Aklıma geldikçe ve sorarsanız yazarım, şimdi birkaç kişi hakkında yazmak istiyorum tecrübelerime göre...

Zamanında nisan nisan diye yazdıkça benim reklam yaptığımı zannettiler, tartıştım burdan birileriyle; ama asla reklam yapmadım. Sadece bir takım fanatiği gibi hareket ettim. Hakikaten Nisan abla da, ablası Esen de çoğunlukla dedikleri çıkan insanlar. Seviyorum onları napıyım?

Meryem hakkında düşüncelerim geçen sene değişti, tamam birkaç nokta atışı oluyor ama yalancının tekine, çok düzgün, efendi filan deyip de beni beklentiye soktuğunu anladığım gün, hayatımdan meryemi sildiğim gündür. Dedikleri de çıkmamış oldu.

Sıla... inanın çok karışık bir konu benim için, hala daha giderim arada bir, mesela biri size aşık, dönüş de yapacak, sizi asla bırakacak biri değil. Sıla bunu söyler. Tarif eder yani.. ama siz fala baktırırken adam aslında çapkınlık yaptığı için sizi aramamışsa, o bunu söylemez. Yada söylemedi diyelim bize. Ama o kişinin genel eğilimini, sizle olan iletişimini filan bilir. İki kişi için dönecek dedi, dönmedi Hayır dönmesi de istenmiyor zaten... Bir arkadaşıma bu çocuk evleniyor dedi, arkadaşım kendine yordu, çocuk hakikaten evlendi, ama arkadaşımla değil... ‍♀
Bir arkadaşımın iş hayatındaki gelişmeleri çok iyi bildi, terfisini, başarısızlığını falan... Sıla bir deryadır, arada bir keşfedilebilir, evet.

Serhat, Mustafa miraç kesinlikle gidilmemesi gereken insanlar. Gözümün önünde iki kişiye de yanlış bilgi verdi. Deniz erin var bi, ona da gitmeyin yaa.

Yener isminde bir falcı var, onu da Sıla gibi değerlendirebilirim. Bir konuda benim gözümü açmış ciddi ciddi, iyi bir abi gibi davranmış, anlamamışım. Merak edip sorduğum şeyleri doğru bilmiş anlatmış. Ama işte her falcı için geçerli olan, her dediği çıkmaması durumu, onda da var.

Turuncu yasemin e gitmeyin boşuna. Anca isim bilir. Yıldız tilbeye benzeyenden bahsediyorum.

Yeter teyze var, çok paragöz, komik bir kadındır; bir arkadaşıma dedikleri çıktı. Bana çıkmadı. Ona evleneceği kişiyi anlattı resmen, ama bana tanışacaksın gızım, gönlün feraha erecek, başharfleri şu falan dediği hiçbir şekilde olmadı. Bi de kurşun olaylarına nolur girmeyin. Kim var şu kurşun olayından psikolojik olması dışında fayda gören?

Gırgırdaki Deniz i de seviyorum. Nadiren ona da giderim. Sıla gibidir o da.

Evim cafe falcıları bi gariptir. Sevda oranın sahibinin karısı olduğu için saçma bir şekilde abartılıyor. İnanmayın, gitmeyin. Orda Huriye benim kardeşimin her şeyini bildi; dediği şekilde çıktı. Tarot bakmıştı. Ama kardeşim hayatında ilk ve tek fal baktırdı, huriyeye götürmüştüm onu. O aralar favorimdi Favori dediğim de ayda iki üç gidersem artık o favorim oluyor. Harf falan verdi..

İnanın bana, falcıların çoğunluğu bir şeyleri bazen tutturuyor, ama sizin dediklerini takıntı yapmamanız, devamlı gitmemeniz, dediklerini unutmanız lazım. Uyarılarını dinleyin tabi ki, ama kesin olacak değil.

Bu arada aslı mıydı neydi kadının adı, yükselde tombişin orda adamın biri çevirip çevirip götürüyor. Resmen ticarethane. Bu kadar saçma bi kadın görmedim hayatımda. Ezberleyip herkese aynı şeyi söylüyor. Kurşun dökmüştü benim saf zamanlarımda, daha beter ondan çıkıp yolda düşmüştüm. Yolda geçen biri de dönüp sende nazar var demişti yükselde ‍♀Ama ben yeni kurşun döktürdüm yaw falan.. ay rezaletti.

Güneş e de gitmeyin, para tuzağı.

Çok doluyum yaa... devam ederim isterseniz. Yalnız fala bu kadar para vermeyin lütfen. Giç değmiyor ve sık gittiğiniz için auranız bozuluyor..
Canim yener iyi diolar ama baktirmadim sadece duydumm
Ben Yener’e baktırmıştım. Sesinin Andaç’la alakası yok. O olduğunu sanmıyorum.
arkadaşlar öncelikle merhaba. uzun zamandır burayı takip ediyorum. fala çok meraklıyım sizler gibi.:olamaz: benim sizlerden ricam bugün fal krizim tutu. çok pahallı olmayan ama en azından anda ve yakın gelecte gidebileceğim sakarya kızılay gibi birileri var mı? bu arada dün şu meşhur yenere gittim. aslında başarılıydı. ama hiç işime gelmedi. yenerin dedikleri inşallah çıkmıyordur. çıkıyorsa benim bütün umutlar suya düştü demektir. yenerle ilgili bilgisi olan var mı?bir de acil falcı önerisi lütfen.
kızlar bugün dayanamadım. kendimi alışveriş yaparken evim kafede buldum. biraz tenhaydı bugün. ben aslında mercan varmış onu arıyordum da bugün izinliymiş bende oradaki bayanın yönlendirmesiyle funda adında bir falcıyı denedim.dünkü yener faciasından sonra moralim düzeldi. kadın olumlu biri. vede mantıklı. önce kahve ve tarotunu denedim. baktım iyi gibi valla bir de su baktırdım. toplamda da 85 tl verdim. şimdi merakla bayram sonunu bekliyorum. bakalım neler olacak?umarım yener yanılır da fundanın falı çıkar. kimin falı çıkarsa yazacağım.:KK48:

Kızlar Bu Mesaj da Çok Uzun Olacak

bu fal dedikleri Barnum etkisinden ibaret, yıllarca fal baktırdım bir ara bağımlısı haline geldim ve üç yıl önce ismini vermeyim ama bir arkadaşım eve erkek bir falcı çağırmıştı adam bir anda falı kapatıp benim önüme koydu benim falıma bak diye ben de başta şaka yapıyor gırgır şamata sandım, adamı süzdüm bir iki alelade soru sordum o sırada bir saat boyunca konuşulan ne varsa adamın cevap veriş biçimlerinden bir şeyler analiz ettim ve başladım sallamaya adamın kaşından gözünden (ki uyanık herif hiç tepki de vermiyordu) doğru yolda olup olmadığımı anlamaya çalıştım bir yandan, sonra 5-10 dakika atıp tuttuktan sonra konuyu kaynatıp arkadaşlarla sohbet etmeye devam ettik.

Adamın dediği şeyler çıktı mı çıkmadı hatırlamıyorum bile o kadar boştu ama adam sonra arkadaşıma benim için “bana bir daha fal baksın onun hisleri çok kuvvetli”demiş o an anladım ki bu fal işi sadece Barnum etkisinden ibaret çünkü benim hislerim kuvvetli değil sadece laf kalabalığı yapmayı ve onun cümlelerinden karakter analizi yapmayı iyi becermişim o an.
Zaten falcıların taktiği budur, sizi analiz edip ilk üç dört cümlelerine üç dört ayrı konudan bahsederler.

Bir örnek vereceğim:
Falcı: F
Danışan: Ş

”F: İsmin neydi canım
Ş: Şukufe ablacım
F: yaşın kaç ablam:
Ş: 25
F: burcun ne canım
Ş: Oğlak
( burçlardan anlamam ama duygusal olurlar diye biliyorum)
F:Şukufe’cim ablam kim üzdü seni sen epey bir darlanmışsın bu aralar
Ş: Doğrudur abla ya sorma
—o sırada Falcı bir önündeki kadına bakar genç mi yaşlı mı parmağında yüzük var mı üzgün mü görünüyor arkadaşıyla mı gelmiş kilolu mu zayıf mı bakımlı mı orta halli mi her şeyi bir analiz eder; diyelim ki önündeki genç bakımlı yüzüksüz bir kadın—
F: okuyor musun çalışıyor musun burda okul gibi bir yer var
Ş: Mezun oldum (ama çalışıyorum demez)
F: İş durumların biraz muallakta görünüyor okul sanki yakın döneme kadar hayatında varmış gibi görünüyor kahve falı daha çok geçmişi gösterir gelecekle ilgili sorulara genelde Tarot cevap verir bundan sonra istersen ona geçeriz kampanya var zaten vs... (he oldu)
Ş: yok Tarot çıkmıyor zaten bende biz kahve bakalım ablacım
F: Canım senin bir süredir hayatında biri varmış sen geçmişinde bir ilişki atlatmışsın epey kalp kırıklığı yaşamışsın, oğlanla kötü bitmiş gibi görünüyor

(Teknik olarak kadın rahibe değilse birileri olmuştur muhakkak)

Ş: evet vardı öyle biri
F: şuan bitmiş görünüyor ama iki ay içinde bir geri dönüşü olacak gibi görünüyor (o sırada kağıda havalı havalı bir şeyler karalar ben cinliyim havası vermek için)
Ş: ay aman Allah yazdıysa bozsun
F: zaten benim de içime sinmedi ne burcuydu bu oğlan?
Ş: Başak ıyy tam bir yalancıydı
(BINGO)
F: Aman başaklardan uzak dur zaten. Burda senin çok içten biri olduğun görünüyor bu oğlan çok içten pazarlıklıymış, zaten ailen de böyle bir oğlanla evlenmene müsade etmezmiş gibi görünüyor, böyle yalandan seni kıskanıyormuş gibi görünüyor ama bir ortalıktan kaybolma huyu varmış sen bazı zamanlar telefonun başında mesaj bekliyormuşsun
Ş: ay çok doğru nerden bildin?
(Yalancılık yapan Türk erklerinin %50sinin huyunu bildiği için falcıyı tebrik edebiliriz)
F: peki bu ateş grubu olan kim, burda yeni biri görünüyor.
Ş: ateş mi? bilmiyorum ki kim abla?
F: yakında böyle biriyle tanışacaksın Mart yada Mayıs ayını söylediler isminde M, T yada U harfleri var (!) (uuuuu beybiii!)

şimdi başak burcuna ıyy dedi, ateş grubu yok geriye bir toprak ve hava kalıyor falcı ya riske girecek yada soru sorma yoluna gidecek çünkü konuşmanın başından beri bir oğlan var kafasını taktığı

F: kafandaki oğlanın isminde T mi var?
Ş: Yok abla Talat önceki, bunun ismi Haydar
F: Ay gördüm gördüm, kız bu adam seni seviyor! Sen evlenmeyi istiyorsun ama ondan yana bir hamle bekliyorsun gibi görünüyor
Ş: abla bence hayatında biri var beni aldatıyor
F: yok kızım burda başka kadın falan yok siz ne zamandır berabersiniz burda 6 ayın üstünde görünüyor
Ş: 1 sene oldu

şimdi sıkı durun falcıların sapık gibi en çok sormayı sevdi soru geliyor
F: aranızda cinsellik de olmuş gibi görünüyor
Ş: evet abla
F: kızım sen onun kafasındasınbaşkasını düşünmüyor ha çevresinde çok kız var buna kuyruk sallayan ama o sende canım merak etme biraz aranız açılmış ama 10 güne kadar seni arayacak
Ş: öyle mi diyorsun
F: evet sen bekle seni arayacak Gülizar ablan dedi dersin
Ş: hadi inşallah
F: ücret 20 tl hadi güle güle
Üç aşağı 5 yukarı fallar böyle ilerliyor bu Şukufe örneği zorlu müşterilerden, bizler falda konuştukça konuşuyoruz aslında falcı dediğin satır arasını iyi okur ve iyi bir falcı size olumsuz şeyler söyleyip sizi inandıran falcıdır.

şimdi burdan üyelerin Bir kısmına tutacak bir Gülizar abla yorumu yapıp mesajı kapatacağım

“canım senin kafanda bir oğlan var siz bir dönem çıkmışsınız ama bir ayrılıp barışıyormuşsunuz, hatta bir dönem çok uzun bir ayrılık yaşamışsınız sonra geri barışmışsınız ama hiçbir şey eskisi gibi olmamış, adam orta boylu kumral öyle aman aman yakışıklı değil ama ağzı iyi laf yapan bir adam, ayol Karadenizli mi nereli ablam bu adam böyle dışarıda biraz kabadayı ayaklarına yatıyor ama ben sana deyim ondan bir yol olmaz eğitimi falan yerinde bir adam ama kendisinin de farkında, sen de çok yorulmuşsun ablacım o sırada hatta sana ilgi duyan başka biri de olmuş ama sen harcamışsın sanki o adamı da ne bileyim bence sen bu defteri kapat yani” =BARNUM ETKİSİ

Ben de nacizane falcı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum...
Baktırdığım ilk fal Kybele kafe ışıldır. Kendisi hala orada mı bilemiyorum. Sene 2005'de bekardım, evleneceğim adamın işi ve ismine kadar bilmiştir. Arkadaşım zorla götürmüştü. Dediği gibi oldu herşey. 16 sene sonra yine gittim ama maalesef ilki kadar çok başarılı değildi. Ama anlık durum için iyidir bence..
Sonra yıldızname baktırdığım hülya hanım. Kendisi inanılmaz bakım yapmıştır. Boşanacağımı, hastalıklarımı vb. Birçok şey bilmiştir.ben inanmadım ona hatta iddialaştım.ama boşandım. Kendisi artık bakmadı bana maalesef.
Vera anda ve duygularda iyidir. Bende tutar.
Gırgır kafe demet diye bir falcı.. İnanılmaz başarısız buldum.
Cidan kafe de melek, bende iyiydi gerçekten...
Arzu hanım İstanbulda iyidir
Kadriye hanım, Eskişehir de bilenler bilir. Baktırdım. İsim veriyor. Zaman veriyor. Beklemek lazım. Soru soruyor birde. Ben bu tarzı çok sevmiyorum açıkcası.
Adana da ece, çok iddialı ve rahatsız etti beni. Onun yüzünden üyeliğimi askıya aldırdım.
İzmit de Gamze hanım anda iyidir.
Trans Zeynep, bende tutmadı. Kendi kendine konuşuyor. Meşhur sözü, bunu sana yazmadım, Tövbe tövbe tövbe....
Şengül boybaş, baktırdım. Değişik bir tarzı vsr. Bende, çok az kişinin bildiği bir durumu bildi... Çok şaşırdım. Spesifik bir şey zira
Milaz kafe sinem, beklemek lazım. Yalnız anda iyi gerçekten.
Bunların ücretlerini de genel olarak yazayım. Şengül B. dışında geneli, 50 60tl.civarı.
Bu isimlerin geneli aynı şeyleri söylemiştir.
Ben fallara takılmam ve fala öylesine baktırırım... Galiba öyle yapmak lazım...

Ben de nacizane falcı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum...
Baktırdığım ilk fal Kybele kafe ışıldır. Kendisi hala orada mı bilemiyorum. Sene 2005'de bekardım, evleneceğim adamın işi ve ismine kadar bilmiştir. Arkadaşım zorla götürmüştü. Dediği gibi oldu herşey. 16 sene sonra yine gittim ama maalesef ilki kadar çok başarılı değildi. Ama anlık durum için iyidir bence..
Sonra yıldızname baktırdığım hülya hanım. Kendisi inanılmaz bakım yapmıştır. Boşanacağımı, hastalıklarımı vb. Birçok şey bilmiştir.ben inanmadım ona hatta iddialaştım.ama boşandım. Kendisi artık bakmadı bana maalesef.
Vera anda ve duygularda iyidir. Bende tutar.
Gırgır kafe demet diye bir falcı.. İnanılmaz başarısız buldum.
Cidan kafe de melek, bende iyiydi gerçekten...
Arzu hanım İstanbulda iyidir
Kadriye hanım, Eskişehir de bilenler bilir. Baktırdım. İsim veriyor. Zaman veriyor. Beklemek lazım. Soru soruyor birde. Ben bu tarzı çok sevmiyorum açıkcası.
Adana da ece, çok iddialı ve rahatsız etti beni. Onun yüzünden üyeliğimi askıya aldırdım.
İzmit de Gamze hanım anda iyidir.
Trans Zeynep, bende tutmadı. Kendi kendine konuşuyor. Meşhur sözü, bunu sana yazmadım, Tövbe tövbe tövbe....
Şengül boybaş, baktırdım. Değişik bir tarzı vsr. Bende, çok az kişinin bildiği bir durumu bildi... Çok şaşırdım. Spesifik bir şey zira
Milaz kafe sinem, beklemek lazım. Yalnız anda iyi gerçekten.
Bunların ücretlerini de genel olarak yazayım. Şengül B. dışında geneli, 50 60tl.civarı.
Bu isimlerin geneli aynı şeyleri söylemiştir.
Ben fallara takılmam ve fala öylesine baktırırım... Galiba öyle yapmak lazım...
Bu Hülya bahçelievlerde ki Hülyamı

Herkese selam,

Arkadaşlar Ankara'daki Falcı Zehra'ya fal baktıran var mı?
Varsa memnun kalıp kalmadığını,falının çıkıp çıkmadığını yazabilir mi bana?
Abidinpaşa'da oturan Zehra'dan bahsediyorum,telefonda da bakıyor,evine de kabul ediyor.
Falı çıktı mı çıkmadı mı bana yazar mısınız?

Kızlar ben daha önce baktırdığım vakit evimde zeynep diye bir kız vardı. Siyah ve kısa saçlı, kahküllü, zayıf, 1,60 boyunda, koyu göz renkli, gözlüklü, minyon tipli bir kızdı. Şu anda 30 yaşında olması lazım. Evimdekiler memur oldu, izmire gitti dediler. Ama ben o dönem de inanamadım ve buraya yazdım. Birisi evim cafedekiler yalan söylemez, o gideceğini bana söylemişti, gitmiştir falan demişti ama ben o yazan kişiye de inanamamıştım açıkçası. Bu kız bana da arkadaşıma da her şeyi bildi hem de çok acayip noktaları bilerek. Geçen evimde sıra beklerken ablasını bekleyen bir kızla da konuştum o da bana orada sadece zeynep'in çıktığını söyledi ve ben bu kızı bulmak istiyorum tekrardan :bicak:ama nasıl bulacağım bu kızı hiçbir fikrim yok.
Evim cafeye inanmama sebebim de şu: evimden falcılar çıkınca nereye gittiklerini söylemiyorlar. Mesela eskiden Gülcan abla vardı, o çıkınca memlekete döndü dediler vs. Bu tarz olayları bildiğim için güvenmiyorum.
Merhaba evim Zeynepe ulaşabildiniz mi acaba

Kızlar son zamanda yenere baktıran oldu mu ? Bir arkadaş aramış dönmemiş hep böyle mi yapar

Back
X