Ankara'daki Falcılar

Kızılayda Sabiha var, tutan oldu mu biliyor musunuz?
Tarot ve su baktirdim bir sırrımı bilmiştir. Ayrıca hayatımdaki kişiyle yaşadığım sorunun kaçıncı gunde biteceğini bilmiştir...ilginctir tesadüfen gitmiştim. Burada yazdım ben onu. Medyum aynı zamanda

bu kum kafe varmış oradaki falcılar nasıl

Kötü baya baya
Tamam sağol. Peki asmalı konağın yanında bir kafe var Kerim mi Kerem mi diye bir falcı ben şaşırdım adam 35tl ye bakıyo kahve tarot çok iyiydi ama çok hızlı bakıyo ve siz çıkınca tatmin olamıyosunuz çünkü hızlı bakınca hatırlayamıyosunuz genel çok bakıyo ama nedense ben çok begendim yani baya iyiydi adam onu biliyomusunuz

O olumlu bi adam. Genel konusuyor bi de. Ani biliyor gibi ama dedigin gibi ciktiktan sonra bi sey hatirlamiyosun. Spesifik bir seyler soylemiyor cunku. Uzun vadede genel soyledigi seylerden cikan oluyor ama cok da tatmin etmiyor

Hic duymadim.ama asmali konaktaki adam bana bi fal bakti kartlarla falan imkansiz gibi olan biseyi olacak demsti o esnada hic ihtimal wermezken tahmini.cikmisti adamin bana dedi.. ama yanndaki o dediniz cafedeki adami bilmiorum peki resme yorum falan yapiomu ?? Karsintarafi biliomu dusuncelerini tarih isim falan vs
. ??

Ezgi 'nin söyledikleri çıktı mı acaba ?

Siyah uzun saçlı Şehrazat dediğiniz genç kız, eskiden Hazal adı ile çalışan falcı mı? Bir ara Gırgır Cafenin tam karşı apartmanda bir cafede çalışıyordu hatta kısa bir süre 3.göz ve Turuncuda da çalıştı. Aynı kişi mi acaba?

Benim dediğim şehrazatı tarif edeyim. genç zayıf siyah ve düz saçlı büyük gözlü soğuk mizaçlı biriydi. Fincana 1 lira istedi elini koy dileklerini dile falan dedi. Deftere bir şeyler yazdı kaç kardeş olduğumu falan yazmış. İsim ve doğum tarihi alıp yorum yaptı. Hülyam kafedeydi bir ay önce ilk kez gittim. Hatta cidden adı hande mi hazal mı demişlerdi unutmuştum onu siz deyince hatırladım. O kadın iyi bir falcı mı sizce?

Tarife göre o sanırım, günündeyse gerçekten iyi bakıyor. Ama polyanna gibi yorum yapmıyordu, olumsuzlarıda söylerdi. Bazen ruh hali iyi değilse sallama bakıyordu onu söyleyim yani. Birkaç sene oldu ben baktıralı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…