Bana tutmuşturKızılayda Sabiha var, tutan oldu mu biliyor musunuz?
Ben gittim. Çıkıyor dedikleriKızılayda Sabiha var, tutan oldu mu biliyor musunuz?
Tarot ve su baktirdim bir sırrımı bilmiştir. Ayrıca hayatımdaki kişiyle yaşadığım sorunun kaçıncı gunde biteceğini bilmiştir...ilginctir tesadüfen gitmiştim. Burada yazdım ben onu. Medyum aynı zamandaKızılayda Sabiha var, tutan oldu mu biliyor musunuz?
Ayrica reklam.yaptirmaz. ben burada yazdim o da paylasmak için. Kurşun da döküyor. Denemek size kalmışKızılayda Sabiha var, tutan oldu mu biliyor musunuz?
Kötü baya bayabu kum kafe varmış oradaki falcılar nasıl
Tamam sağol. Peki asmalı konağın yanında bir kafe var Kerim mi Kerem mi diye bir falcı ben şaşırdım adam 35tl ye bakıyo kahve tarot çok iyiydi ama çok hızlı bakıyo ve siz çıkınca tatmin olamıyosunuz çünkü hızlı bakınca hatırlayamıyosunuz genel çok bakıyo ama nedense ben çok begendim yani baya iyiydi adam onu biliyomusunuzKötü baya baya
O olumlu bi adam. Genel konusuyor bi de. Ani biliyor gibi ama dedigin gibi ciktiktan sonra bi sey hatirlamiyosun. Spesifik bir seyler soylemiyor cunku. Uzun vadede genel soyledigi seylerden cikan oluyor ama cok da tatmin etmiyorTamam sağol. Peki asmalı konağın yanında bir kafe var Kerim mi Kerem mi diye bir falcı ben şaşırdım adam 35tl ye bakıyo kahve tarot çok iyiydi ama çok hızlı bakıyo ve siz çıkınca tatmin olamıyosunuz çünkü hızlı bakınca hatırlayamıyosunuz genel çok bakıyo ama nedense ben çok begendim yani baya iyiydi adam onu biliyomusunuz
Ezgi 'nin söyledikleri çıktı mı acaba ?Geçen yıl ezgizade diye bir cafe sakarya ezgi adlı bir falciya gitmiştim. Bilen varmı ezgi nerede şimdi birde dedimleri çıkıyor mu bana erkek arkadaşımın kişiliğini analiz etmişti gelecekten bir şey söylememişti. Ben hala erkek arkadaşımdan emin olmadığım için doğru mu soyledibilemiyor bilen var mi yazarsa sevinirim.
Gelecekten uzun vadede birşey söylediği için sadece bilemiyorum ve söylediği şeyin olmasını hiç istemiyorum
size mesaj attım:)Ayrica bana tekrar geleceksin demeyi de ihmal etmedi.birde benim yıldızname baktirdigim biri var .isteyene tel.ini özelden yazarım.o da apayrı bir olaydır.
Benim dediğim şehrazatı tarif edeyim. genç zayıf siyah ve düz saçlı büyük gözlü soğuk mizaçlı biriydi. Fincana 1 lira istedi elini koy dileklerini dile falan dedi. Deftere bir şeyler yazdı kaç kardeş olduğumu falan yazmış. İsim ve doğum tarihi alıp yorum yaptı. Hülyam kafedeydi bir ay önce ilk kez gittim. Hatta cidden adı hande mi hazal mı demişlerdi unutmuştum onu siz deyince hatırladım. O kadın iyi bir falcı mı sizce?Siyah uzun saçlı Şehrazat dediğiniz genç kız, eskiden Hazal adı ile çalışan falcı mı? Bir ara Gırgır Cafenin tam karşı apartmanda bir cafede çalışıyordu hatta kısa bir süre 3.göz ve Turuncuda da çalıştı. Aynı kişi mi acaba?
Ezgi kapali bir kadin miEzgi 'nin söyledikleri çıktı mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?