turuncudamı bu zahire?Bende cok falciya gittim ankarada hemen hemen hepsini az cok tanirim özelikle turuncu kafeye cok takildim bi arkadas vasitasiyla bir kadina arapca fal baktirdim nokta atislari guzeldi gelecekle ilgili bi kac seyi tuttu ama cok enterans bikadin adida zahira tavsiye ederim
nekadarmıskiiHayir evindrn bakiyor ama kolay kolayda bakmiyor..
Yuzliraya bakiyordunekadarmıskii
Tellwe deki yeşilcingene olabilir. Bir de Gülistan. Ama ikisi de her şeyi biliyor diyemem. Geleceği teyit etmedim ama anda en tatmin eden onlar olduOnerisi olan var mi? Oyle begendim begenmedim polemigine girmem. Yoksa evime dusecegim galiba
Ikisi de telwede miTellwe deki yeşilcingene olabilir. Bir de Gülistan. Ama ikisi de her şeyi biliyor diyemem. Geleceği teyit etmedim ama anda en tatmin eden onlar oldu
Fiyati baya yuksekmis ama hesap ismi neGülistan telefonda bakıyor, İnstagram hesabı var randevu alınıyor ama 300 e ve 500 e bakıyor
Valla ben de bu forumda görüp öğrendim, biliyor diyen de var bilmiyor diyen de. Önce aratın isterseniz forumda yorumlara bakın. Gülistan_izmir diye bi hesap. Yeşicingene de iyi 50 tl, o tellwedeFiyati baya yuksekmis ama hesap ismi ne
Yesilcingeneye attim bakalimValla ben de bu forumda görüp öğrendim, biliyor diyen de var bilmiyor diyen de. Önce aratın isterseniz forumda yorumlara bakın. Gülistan_izmir diye bi hesap. Yeşicingene de iyi 50 tl, o tellwede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?