Ankara'daki Falcılar

Şu forumda yazilan falcilardan şehrazat hariç birde yeşil çingene deniliyor ikisi hariç gittim.
Yazmıştım yine yazayım sırasıyla
Falcı dünyasına girmem IŞIL a giderek başladı. Arkadaşım götürmüştü 2005 de bekardim evleneceğim erkeği ortada hiçbirşey yokken bilmiştir. Ismi dahil. Seneler sonra 2018 de boşandım ve gittim ne yalan söyleyeyim eskuden uzak nir ışıl buldum.boşandığımi dahi bilemedi. Sanırım anne olmak hislerini azaltmış.
Sonra VERA ya gittim. Ilk falı gerçekten iyiyidi. Anda guzel bildi ama en fazla iki kere gidilir. Zira civitıyor.
Sonra kizilayda yağmurun salto attığı gün gittiğim SİNEM var ki gercekten az ve öz bakarak beni Şaşırttı..iki kardeşler burada yazdim. Ben diğer kardeşi sabihayla karistirmisim. Yüksel caddesinde halide izzet apartman da
Bahcelievlerde ki kadına da gittim. El falı süper bence. Cunku el yalan soylemez. Tarotu da iyi fena değil.
Bu gittiğim kişilerin bana söyledikleri yüzde 80 örtüştü.
Ben cok fazla fal baktirmam.
Ha birde mersin deki Refika. Cok pahalı değmez. Samimi degil. Baktıktan sonra Beni arayıp fikir sorabilirsin dedi. Bende aradim.bana hastam var dedi ama o saatlerde bir arkadaşıma bakti. Yani hoş değil bence ve cok pahalı 75tl. Nedir allahaşkına.

O zaman dalı çıkar dediginiz sabiha değil sinem doğru mu anladım

kızlar daha önce yıldızname baktıran var mı tecrübeleriniz neler memnun kaldınız mı kime ne kadara baktırdınız yazarsanız çok sevinirim

Milaz Cafe degil canim. Duru cafe...daha doğrusu şuan oradalar belki de zira ben ankara'ya yeni geldim.ama tesadüfen gitmiştim. Tecrübe oldu.bir sirrim vardi ki onu da bildi. Sir diye birşey kalmadı

Enerji diye birşey var gerçekten. Ben arkadaşım beraber gittik. Ben memnun kaldım açıkçası. Tamamen tesadüf oldu gitmem o ayri tabii. Birde ilk kez bakilan fal genelde doğrudur kişi iyi bakiyorsa

Milaz Cafe degil canim. Duru cafe...daha doğrusu şuan oradalar belki de zira ben ankara'ya yeni geldim.ama tesadüfen gitmiştim. Tecrübe oldu.bir sirrim vardi ki onu da bildi. Sir diye birşey kalmadı

Canım rica etsem Sinem'in fiziksel özelliklerini tarif edebilir misin?

Sakarya'da Milaz kafe isimli kendi yerini açan bir Sinem var (hala orada mı bilmiyorum). Sarışın, renkli gözlü, zayıf ve uzunca boylu birisi.

Birde Rukiye diye bir kadın var. Ona baktırdınızmı oda iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…