Ankara'daki Falcılar

Bu rukiyeye milattan once fal evi mi neydi orda iken baktirmistim. Hatta 3 kisi baktirmistik. Hic cikmadi. Sonra bi kere de taksim cafede denk gelip hadi bi daha deneyim deyip senemistim ama yine bombostu. Sinem evimde miydi onceden oyle bi yerdeydi. Sonra kendi yerini acti. Hicbir sekilde cikmadi dedikleri.
Tuana, bahar, cengiz, soner, gunes, huriye, inci abla, funda hic bunlari saymiyorum bile. Keisnlikle israflar.
Bi sıla vardi cikmazdi fali ama israrla da gidilirdi ona. Ne oldu duruyo mu o bi de abidinpasada bi kadin vardi adini bile hatirlamiyorum ama o da cok donerdi formda. Fikriye ile mihriye vardi. Fikriye asla cikmadi ama mihriyenin bana dedikleri hep cikti. Artik mihriye bakmiyor sanirim. Baksaydi ona tekrar giderdim.
Eylule de cok giderdim. Basta iyiydi son fallari cikmazdi ama israrla da giderdim. O nerde onu da bilmiyorum.
Son zmanda da tarot cafede bi kizi denedim. 20 tl kahve bi iki isabetli bi sey soyledi hadi tarot baktirayim dedim 200 250 tl gibi rakamlar soyledi. Kusura bakmasinda bu fiyatlar ne baktirmadim. Evimee iremi denedim. Denenebilir. Cati banuyu denedim denenebilir. Pucca arzuyu denedim. Anda iyiydi ama sanirim gelecek cikmaz. Binnazda epey kisiyi denedim. Bilmiyorum kafam karisik ama ankarada kalmadi sanirim artik

Çatı Banuyu tavsiye etmem, durumla alakasız şeyler söyledi

Ismini dillendirmek istemiyorum da gecmiste bi tane adanali vardi malum hatirlayan olur bence. Saglam para koparmistir herkesten. O daha bakiyor mu ya. Haberi olan var mi ondan.

Evim Cafedeki İrem hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz.

Jan jan cafedeki süheyladan memnun kalan var mı? geleceğe dair tahminleri doğru mu?

Ozan diye bir çocuk var. Bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. İsim isim, tarih tarih anlatıyor vallahi. Bir kez baktırabildim henüz. Kahve ve tarot baktı. Acayip kartları var. Özel bakıyormuş. Onla da baktı. Ve her söylediğini şimdi bir bir yaşıyorum. Diğerleri özel ama mesela birini anlatayım. Bana bir elbise tarif etti. Yok canım dedim. Bende öyle bir elbise yok. Hem ben o şekil bir elbise de giymem. Geçenlerde çocuklarıma başka bir şey almaya çıktım. Vitrinde bir elbise beni resmen kendine çekti. denememle almam bir oldu. Eve gelince hatırladım. Vallahi Ozan'ın tarif ettiği elbise. Şimdi verdiği tarihi bekliyorum. Az kaldı :) Elbisemi giyeceğim gün fotoğrafımı göndereceğim Ozan'a da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…