Sıradan hayatlarımız ha...
belki de bu kadar bencil olduğun için süheyla hanım bencillere bakamıyordur. Emin ol hiçbirimizin sıradan hayatı yok! Hepimiz yediğimiz önümüzde yemediğimiz kıçımızda giden sevgilileri bekleyen vasat kadınlar değiliz. Süheyla hanım ın bilememesi ok ama szlerin sıradan ve paralel yaşamları tabirin neden bilemediğini çok güzel açıklıyor. Merak ettim hayatında bizden farklı olan ne var? Yazacağım ama terbiyem müsade etmiyor. Kadın başta diyor, fal bu sonuçta garantisi yok. Burçları tahmin ederim kesin demiyorum tutmayabilir diyor. Yıllardır yazılıyor, birine çıkan öbürüne çıkmıyor diye. Ama sen sırf sana bilemedi, tutturamadı diye buradaki üyeleri szlerin sıradan ve paralel hayatları olduğu için diyemezsin.
Tatlım önce sen kendini bir düzelt sonra tüm falcılar bilir sana. İnsanları küçümsememeyi öğren öncelikle. Herkes kendi frekansındaki insanlarla çok iyi anlaşır. Şu durumda da turuncudaki falcılarla frekansının tutması çok normal. Buradan birkaç kişiyi tanıyorum, hiçbiri de senin dediğin gibi sıradan ve paralel hayat yaşamıyor, egoist bencil değil, narsist değil. O yüzden de nedense bizim gittiğimiz falcılar genelde bizlere aynı sonuçları veriyor. İyilik verirsen iyilik çekersin, net. Ha süheylayı savunmuyorum. Çıkar ya da çıkmaz. O ayrı mesele. Ama ben senin gibi bir falcı bana bilemedi diye gelip burada üyeleri küçümsemedim. Kişilik meselesi tabi.
Sorunun her ne ise; ki ya hastalıktır, ya evli erkektir, ya evlilik dışı çocuğun vardır, ne bileyim giden sevgilidir, yani senin sorununun da sıradan ve bast olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiç kimse zaten hayati meseleleri için falcıya gitmez. Hayır bir de kadının böyle bir iddiası yok
Belki de falı bu kadar önemsediğiniz için böyle oldu. Ne yazmışım süheyla ya gidip geldikten sonra, isim vermeyeceğim, hemen herkes gitmesin fiye. Çünkü sonra beğenmiyorsunuz demişim. Hemen zart diye atlıyoruz iyiymiş biz de gidelim diye. Ha bi bekleyin çıkacak mı çıkmayacak mı? Velev ki çıktı, bu da kriter değil. Bir arkadaşıma saçma salak bir kadının falı çıktı, bana da patladı. Kadın kötü mü hayır. Çünkü genelde gidenler memnun.
Sana karmaşık ve falcıların bile çözemedikleri hayatında sabır diliyorum. Allah’tan umut kesilmez, düzelir. Allah isterse... Bir de sen bakış açını ve düşünceni değiştirirsen...
Süheyla ya son dönemde giden arkadaşlarımdan genel anlamda beğenmeyen olmadı. Ama turuncu da kime gittiysem patladı. Turuncunun nasıl bir yer olduğunu hepimiz biliyoruz, deneyimledik. Biz hepimiz turuncu kötü derken bir tek sen turuncu ya iyi diyorsan demek ki turuncu ya cidden gitmemek lazım. Mesela süheyla yakın bir arkadaşıma döktürdü, inanılmaz karakter analizi yaptı. Ateistler bunu da açıklasın
Şu bir gerçek, kimse küçümsenmek için yorum yapmıyor. Gitmeyin efendim hemen, biz deneyimlerimizi yazıyoruz, üstelik bir de şimdi gitmeyin diyoruz. Neyse karmaşık, sıradan olmayan, dikey hayatında çözemediğin sorunların olursa gel danış. Çünkü bizler senin yorumunda bahsettiğin gibi sıradan ve aynı tornadan çıkma insanlar değiliz. Göremediğin şey neyse gösteririz çözersin. Ama şütfen uslübuna dikkat et. Hoşçakal...