Ankara'daki Falcılar

Ben gittim.gittigimi de yazdim.size söyledikleri gerçek dışı olabilir. Bir örnek vereyim..ben ve bir arkadaşım hep ayni falcılara aynı gün gotyik. Her nasilsa bana ne dediklerse tutuyor ama arkadasima maalesef diyorum çıkmıyor. Eğer biri sezgileriyle bakiyorsa ve siz bunu hissediyorsanızbu öngörüler gerçekleşir. Ben ona ya da buna gidin demem demedimde Ama kimseyi karalamam. Kimse burada süheyla hanıma gidin dedi mi..hatta bekleyin çıkarsa gidin denildi. Ben el falini beğendim. Bakti ve direkt ne zaman boşandığımi sordu-ki bunu devamlı yazmisimdir...benim boşandığımi bilen cok falcı yoktur.daha sonra eğitimimi tahmin etmeye çalıştı,bunda pek başarılı degildi. Yalniz el falı kişiye ozel oldugu icin doğrudur. Eski eşimle ilgili yazamayacagim şeyleri soyledi. Tarotta sorularımin cevabini aldim. Ben bir yıldızname baktirdigim kişiyi özellikle yazarim...yildizname fal değildir çünkü...ankarada gittiğim 4.falcidir kendisi ve hepsi de ortak öngörüde bulunmuştur.

Gitmis begenmis onerdi. Boyle yorum ayip bit kere. Ben de gittim begendim. En azindan ozenle uzun uzun bakti kadin. Hayir yani öneren de oldum bittim mutlaka gidin diye burada reklam yapmadi sonucta. Siizn gibiler yuzunden kimse oneride de bulunamayacaksa ayni kisilerde doner durursunuz

Yani nekadar taktınız bu olaya. Ya önerildi gittim beğenmedim beğenmeme nedenlerimi açık açık birde yazdım. Benim asıl hayatımı derinden değiştirecek problem yaşadığım 2aydır hayatımı çıkmaza sokan şeyleri bilemedi ya daha ötesi varmı arkadaşlar. Özellikle yoğunlaşarak gittiğim konuları bilemedi. Ve şuan hayatım boka sarmış durumda rezil bir hale geldi üstelik 2gündür üst üste artıyo burda anlatamayacağım şeyler var. Ben soruyorum size bu falcılık mı??? Bu konuların 1 tanesine değinmedi ya 1 tane tabiki iyi demicem, tabiki haksızlık dicem. Enerji meselesi falan değil bu işler bir falcı biliyosa biliyodur bilmiyosa bilmiyodur. Enerji ile olan şeyler zaten anlıktır geçer. O yüzden tartışmıcam bana göre öyle. Bu yüzden dedmi paralel hayat yaşanıyo biliyo olabilir dedim çünkü insanların çoğunun sorunu aynıdır. 2-3ay öncesine kadar benimde aynıydı. Ama bir anda tepe taklak olabiliyo insan ve bununla ilgili hiçbirşey bilemiyosa ben falcı demem.

Yani nekadar taktınız bu olaya. Ya önerildi gittim beğenmedim beğenmeme nedenlerimi açık açık birde yazdım. Benim asıl hayatımı derinden değiştirecek problem yaşadığım 2aydır hayatımı çıkmaza sokan şeyleri bilemedi ya daha ötesi varmı arkadaşlar. Özellikle yoğunlaşarak gittiğim konuları bilemedi. Ve şuan hayatım boka sarmış durumda rezil bir hale geldi üstelik 2gündür üst üste artıyo burda anlatamayacağım şeyler var. Ben soruyorum size bu falcılık mı??? Bu konuların 1 tanesine değinmedi ya 1 tane tabiki iyi demicem, tabiki haksızlık dicem. Enerji meselesi falan değil bu işler bir falcı biliyosa biliyodur bilmiyosa bilmiyodur. Enerji ile olan şeyler zaten anlıktır geçer onu bile bilemedi. O yüzden tartışmıcam bana göre öyle. Bu yüzden dedim paralel hayat yaşanıyo biliyo olabilir dedim çünkü insanların çoğunun sorunu aynıdır. 2-3ay öncesine kadar benimde aynıydı. Buda hakaret değil güzel birşey umarım kötüde olmaz hiçbir zaman kimsenin Ama bir anda tepe taklak olabiliyo insan ve bununla ilgili hiçbirşey bilemiyosa ben falcı demem. Ozaman gitmeyin başkasına bekleyin çıksın niye tatmin olmuyosunuz madem ben söyliyim çünkü oturmuyo ha tabiki ben geleceğe zaten inanmam ama anıda başıma gelebilecekleride bilebilmeli

Konunun gereksiz uzadığını düşünüyorum, buraya beğendiğini yazanlardan biri de bendim ama çok pişman oldum. Keşke yazmasaymışım dedim ama bu topiğin amacı bu herkes beğendiğini ve beğenmediğini yazsın diye. Size uymamıştır beğenmemişsinizdir bunda bi sıkıntı yok, sıkıntı beğenenlere karşı sergilediğiniz alaycı uslubunuzda. "bunun neresini beğendiniz, kaşını, gözünü, saçını bildi diye iyi demişsiniz, sıradan hayatlarınızı bilmiştir " tarzı söylemleriniz. Bizlerde yetişkin insanlarız ilk defa fal da baktırmıyoruz, kimin nasıl olduğunu çözebilecek minvalde insanlarız. Hayatıma dair, sorduğum kişilere dair spesifik herkese uymayacak türde bildiği şeyler oldu ben de beğendiğimi dile getirdim ya da beğenme sebeplerimi sıralamak zorunda değilim, hayatıma, bana uyan şeyler söylemiş olması onu mükemmel bir falcı yapmaz dedikleri çıkar mı bilmem diye de belirttim ama an ve geçmiş olarak iyi bulduğumu söyledim. Biz de sapla samanı ayıracak zekaya sahibiz arkadaşlar beğendik diye duymak istediğimiz şeyleri söyledi ya da saçını,kaşını gözünü bildi ye iyi demedik. Fal bu neticede çıkar ya da çıkmaz hayatımın en önemli noktası değilki bilemedi der geçerim, siz de öyle yapmayı deneyin, sizinle aynı görüşe ve düşünceye sahip olmayan insanları küçümsemeyin. 2 ay sonra gelirim an ve geçmişte beğenmiştim ama gelecek olarak dedikleri çıkmadı diye de yazarım ya da tam tersi . Herkese bilen falcı bulursanız bize de haber verin:)

herkez kendıne ıyı gelenıde kotu gelenıde yazsın iste isteyen gider istemeyn gitmez herkz hür ve özgür

Sanırım benim en çok begendiğim Gülistan. Geleceği henüz teyit edemedim ama geçmiş ve anda iyi.

Yani gerçekten uzadı Allah aşkına sizin demediğiniz kalmıyo falcılara, burdakilere ben kimseyle alay etmedim hakarette etmedim hala aynı noktadan vurmaya çalışıyorsunuz. İnsanlar öyledir bir nokta yakalar ve ordan sıkıştırmaya çalışır bu insanın fıtratı oyzüden size birşey demiyorum. Ama ben para verdim tabiki eleştricem, yericem bu benim hakkım ya herşeyden bir nema çıkarıyosunuz. Yok bize hakaret ettiniz, yok sıradan dediniz ya sıradan hayatın neresi hakaret iyimisiniz siz kötümü olmasını diliyorsunuz anlamadım :)

Sıradan Hayatın Açıklayım; Aşk problemi yaşarsın, işle ilgili sıkıntıların beklentilerin olur, ailesel problemler hastalıkar olur bunlar sıradan hayattır herkesin yaşadığı kimsenin kimseden daha alt üst olmadığı derecesine göre değişir bu hayatın gerçeğidir. Ama eğer çok çok farklı durumlar üzücü, şok edici şeyler var ise bu sıradanlıktan çıkar ve bunları bilemeyen pembe tablolar saçan bir kadın falcı değildir. Birdaha da bana bu konuda yazılar yazmayın falcılarınızı konuşun başkalarına yorum yapın falcı konuşun tamam mı bu konu bitti herkesten bir yorum almak istemiyorum bu benim fikrim arkasındayım buyrun gidin umarım burda a çıkmadı, yada başka falcı konuşmazsınız :)

Emredersin:) daha fazla konuşmaya cidden gerek yok bu şekilde bi usluba cvp vermek kendime hakaret:)

Si
Siz falciya demediniz ama Begenenlere karsi kotu bit uslupla konustunuz. Sorun da bu oldu

Si

Siz falciya demediniz ama Begenenlere karsi kotu bit uslupla konustunuz. Sorun da bu oldu
Aynen..ister begenin ister beğenmeyin. Ama üslup diye birşey var..ama okuyorum ki siz de yok. Ha bir de sizin o sitadsn hayatlar dediğiniz hayatlar var .ya iliski arkadaşlık diyorsunuz...ben mesela o siradan dediğiniz iliskiden evlililgi yaşayıp bitiren biriyim. O işler bildiğiniz gibi degil..ki ben bayağı rvli kaldım...o yuzden mersk ediyorum..hangi falcı sizi tuttu

.

Bana mi yazdiniz anlamadim ben.

Ben son olarak gul ablanin yerine de gittim. O doluymus ve randevusuz bakmiyormus. Beraber calistigi kisiye baktirdim fena degildi. Bi dahakine gulu de denemeyi dusunuyorum. Burada denediklerimi artik yazmayacagim. Ben cok uzun zaman foruma ara vermistim. Cok acaip olmus. Sonucta insanlar deneyimelrini yaziyor. Bi dunya laf arkasindan. Fal bu sonucta. Zaten aradigimizi bulmus olsak senelerdir arayista olmazdik. Burada takilmazdik daha

Bende cok falciya gittim ankarada hemen hemen hepsini az cok tanirim özelikle turuncu kafeye cok takildim bi arkadas vasitasiyla bir kadina arapca fal baktirdim nokta atislari guzeldi gelecekle ilgili bi kac seyi tuttu ama cok enterans bikadin adida zahira tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…