• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Bende cok falciya gittim ankarada hemen hemen hepsini az cok tanirim özelikle turuncu kafeye cok takildim bi arkadas vasitasiyla bir kadina arapca fal baktirdim nokta atislari guzeldi gelecekle ilgili bi kac seyi tuttu ama cok enterans bikadin adida zahira tavsiye ederim
turuncudamı bu zahire?

Onerisi olan var mi? Oyle begendim begenmedim polemigine girmem. Yoksa evime dusecegim galiba

Onerisi olan var mi? Oyle begendim begenmedim polemigine girmem. Yoksa evime dusecegim galiba
Tellwe deki yeşilcingene olabilir. Bir de Gülistan. Ama ikisi de her şeyi biliyor diyemem. Geleceği teyit etmedim ama anda en tatmin eden onlar oldu

Gülistan telefonda bakıyor, İnstagram hesabı var randevu alınıyor ama 300 e ve 500 e bakıyor

Fiyati baya yuksekmis ama hesap ismi ne
Valla ben de bu forumda görüp öğrendim, biliyor diyen de var bilmiyor diyen de. Önce aratın isterseniz forumda yorumlara bakın. Gülistan_izmir diye bi hesap. Yeşicingene de iyi 50 tl, o tellwede

Çıkarsa yazarım demiştim, 3 falcıda hemen hemen aynı şeyi söyledi. Mayısın ilk haftası kesin diye, Evim Cafede Huriye ve Meryem çıkmadı, Ege de tutmadı. Ancak Egenin dediğide olmadı ancak başka bir konum vardı, onu yorumladı dediği şekilde oldu, bilginize. Ege % 50 tuttu gibi ama beni tatmin etmedi en önemli konuyu bilemediler. ve çok iddialıydılar.

Ya yeşilcingene iyi gibi ama ben onda suna takıldım. Bu yönde bir ışık var diyor örneğin. E olacak mı olmayacak mı anlamadım :)

Herkese merhaba,
Aralık ayında iş arkadaşımın tavsiyesi üzerine turuncu kafedeki Şehrazat gittik iki kız. Bu asıl Şehrazat olan esmer uzun saçlı olana şuan ayrılmış ordan. Ben çok etkilendim çünkü anı inanılmaz bildi arkadaşımın da öyle fakat cinlerle bakıyor ve konuşurken şöyle diyorlar böyle diyorlar diye konuşuyordu. Fakat farkettim ki sadece akıl okuyor ve geleceğe dair söylediği hiçbir şey şuan için çıkmadı zira hazirana kadar süre verdi haziran da olursa bilemem. Başka bir arkadaşta oradaki bütün falcılar denedi en çok zeynepi beğendiğini söyledi biz iki kız ona da gittik. Onunla enerjim çok tuttu. Yaşlı bir kadın anne tipinde yolda görsem hayatta falcı demem. Söyledikleri olur mu bilmem ama o da anı tamamen bildi hatta birinin isminin harflerini karışık şekilde söyledi ve onunla ilgili söylediği her şey doğruydu. Kahve falı baktırdım ama 3 tane de kart çektirdi. Bilmiyorum ben çok memnun kaldım gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı göreceğiz.

Back
X