• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Gittkm ben vallahi...
Aslinda şimdiye kadar1
1- yıldızname baktirdim
2-Kızılayda baktirdigim sabiha hanım
3-Işıl
4-vera
Değerlendirmeyi yapayım
1-yıldızname fal değil biliyorsunuz ayruca cok az kişinin bakabildigi birsey.. son derece çarpıcı bunu ekliyim.babamin ölümünü dahi bilmiştir.ve bilmediğimiz bir nedenden
2-sabiha hanım suya kahve ve tarota baktirdim. Iyi gerçekten. Isim veriyor
3-ışıl benim anda .ve yakin gelecekde iyi
4-vera fena degil ama ciddi biri degil. Cıvıtiyor
5-süheyla hanım bugun gittim.enerjisi cok güzel. El falı süper.tarotta merak ettiğim soruları cevapladı
Şehrazatı denemedim.gidermiyim bilmiyorum.zita bu saydığım falcilarin hepsi benzer şeyleri söyledi..getek iş gerek ozel hayat.
Ben şehrazata gittim, dedikleri kafamı çok karıştırdı da iyi bir falcıya daha gidip kıyaslamak istiyorum siz hangisini tavsiye edersiniz? Ben Süheyla hanımı düşünüyorum ama hangisi en iyi sizce?

Ben şehrazata gittim, dedikleri kafamı çok karıştırdı da iyi bir falcıya daha gidip kıyaslamak istiyorum siz hangisini tavsiye edersiniz? Ben Süheyla hanımı düşünüyorum ama hangisi en iyi sizce?
Ben cumartesi günü gittim hatta arkadaşımla ben hiç beğenmedim hatta şöyle el falına baktı beni doğru düzgün analiz bile edemedi bir öyle bir böyle nesini beğendiniz ben çözemedim kızlar. 2. si bu hülyam kafeye ben 6ay önce gitmiştim bir kadın vardı sarı saçlı güzel 40yağlarında falan ten rengi bronz gibiydi onun ismini hatırlayamıyorum omu dediğiniz şehrazat eğer oysa oda birşey bilemedi.

Yani şöyle süheyla benim hayatımda gördüğüm en amatör falcılardan biri. Ya size şöyle söyliyim şu kıçı kırık turuncu kafedekiler bile size kişinin tipini burun yapısını göz şeklini karakterini hayatını sizi söyleyebiliyo. Bunların nesine iyi bakıyo dediniz ben çözemedim valla.

İşle ilgili beklentim var daha yeni girmişim bana 1 senedir çalışıyosun yok bu 2.çalıştığın yermi ne 2.si ya 5-6. olucak :KK70: birde burda 1 senedir çalışıyosun diyo hayır 1,5ay oldu. Yani daha birsürü şey okadar karışık ki hayatım 1'ini dahi bilemedi belki sizlerinki sıradan ve aynı paralelde olduğu için siz biliyo diyosunuz ama asıl beni bilsinler :)))

Yok akrap mi oğlakmı başakmısın diyo yok koç diyorum hah tamam işte bu burç katagorisinde diye. Yok işte evliliğe giden bir durumn olmuş diyo hayır olmadı yüzük bile takmadım evlilik teklifi bile almadım. İnanmayın sadece onu söyliyimde birde 70lira verdim.

Son düzenleme:
Ben cumartesi günü gittim hatta arkadaşımla ben hiç beğenmedim hatta şöyle el falına baktı beni doğru düzgün analiz bile edemedi bir öyle bir böyle nesini beğendiniz ben çözemedim kızlar. 2. si bu hülyam kafeye ben 6ay önce gitmiştim bir kadın vardı sarı saçlı güzel 40yağlarında falan ten rengi bronz gibiydi onun ismini hatırlayamıyorum omu dediğiniz şehrazat eğer oysa oda birşey bilemedi.

Yani şöyle süheyla benim hayatımda gördüğüm en amatör falcılardan biri. Ya size şöyle söyliyim şu kıçı kırık turuncu kafedekiler bile size kişinin tipini burun yapısını göz şeklini karakterini hayatını sizi söyleyebiliyo. Bunların nesine iyi bakıyo dediniz ben çözemedim valla.

İşle ilgili beklentim var daha yeni girmişim bana 1 senedir çalışıyosun yok bu 2.çalıştığın yermi ne 2.si ya 5-6. olucak :KK70: birde burda 1 senedir çalışıyosun diyo hayır 1,5ay oldu. Yani daha birsürü şey okadar karışık ki hayatım 1'ini dahi bilemedi belki sizlerinki sıradan ve aynı paralelde olduğu için siz biliyo diyosunuz ama asıl beni bilsinler :)))

Yok akrap mi oğlakmı başakmısın diyo yok koç diyorum hah tamam işte bu burç katagorisinde diye. Yok işte evliliğe giden bir durumn olmuş diyo hayır olmadı yüzük bile takmadım evlilik teklifi bile almadım. İnanmayın sadece onu söyliyimde birde 70lira verdim.

Sıradan hayatlarımız ha... :D :D :D belki de bu kadar bencil olduğun için süheyla hanım bencillere bakamıyordur. Emin ol hiçbirimizin sıradan hayatı yok! Hepimiz yediğimiz önümüzde yemediğimiz kıçımızda giden sevgilileri bekleyen vasat kadınlar değiliz. Süheyla hanım ın bilememesi ok ama szlerin sıradan ve paralel yaşamları tabirin neden bilemediğini çok güzel açıklıyor. Merak ettim hayatında bizden farklı olan ne var? Yazacağım ama terbiyem müsade etmiyor. Kadın başta diyor, fal bu sonuçta garantisi yok. Burçları tahmin ederim kesin demiyorum tutmayabilir diyor. Yıllardır yazılıyor, birine çıkan öbürüne çıkmıyor diye. Ama sen sırf sana bilemedi, tutturamadı diye buradaki üyeleri szlerin sıradan ve paralel hayatları olduğu için diyemezsin.

Tatlım önce sen kendini bir düzelt sonra tüm falcılar bilir sana. İnsanları küçümsememeyi öğren öncelikle. Herkes kendi frekansındaki insanlarla çok iyi anlaşır. Şu durumda da turuncudaki falcılarla frekansının tutması çok normal. Buradan birkaç kişiyi tanıyorum, hiçbiri de senin dediğin gibi sıradan ve paralel hayat yaşamıyor, egoist bencil değil, narsist değil. O yüzden de nedense bizim gittiğimiz falcılar genelde bizlere aynı sonuçları veriyor. İyilik verirsen iyilik çekersin, net. Ha süheylayı savunmuyorum. Çıkar ya da çıkmaz. O ayrı mesele. Ama ben senin gibi bir falcı bana bilemedi diye gelip burada üyeleri küçümsemedim. Kişilik meselesi tabi.

Sorunun her ne ise; ki ya hastalıktır, ya evli erkektir, ya evlilik dışı çocuğun vardır, ne bileyim giden sevgilidir, yani senin sorununun da sıradan ve bast olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiç kimse zaten hayati meseleleri için falcıya gitmez. Hayır bir de kadının böyle bir iddiası yok :D :D :D

Belki de falı bu kadar önemsediğiniz için böyle oldu. Ne yazmışım süheyla ya gidip geldikten sonra, isim vermeyeceğim, hemen herkes gitmesin fiye. Çünkü sonra beğenmiyorsunuz demişim. Hemen zart diye atlıyoruz iyiymiş biz de gidelim diye. Ha bi bekleyin çıkacak mı çıkmayacak mı? Velev ki çıktı, bu da kriter değil. Bir arkadaşıma saçma salak bir kadının falı çıktı, bana da patladı. Kadın kötü mü hayır. Çünkü genelde gidenler memnun.

Sana karmaşık ve falcıların bile çözemedikleri hayatında sabır diliyorum. Allah’tan umut kesilmez, düzelir. Allah isterse... Bir de sen bakış açını ve düşünceni değiştirirsen...

Süheyla ya son dönemde giden arkadaşlarımdan genel anlamda beğenmeyen olmadı. Ama turuncu da kime gittiysem patladı. Turuncunun nasıl bir yer olduğunu hepimiz biliyoruz, deneyimledik. Biz hepimiz turuncu kötü derken bir tek sen turuncu ya iyi diyorsan demek ki turuncu ya cidden gitmemek lazım. Mesela süheyla yakın bir arkadaşıma döktürdü, inanılmaz karakter analizi yaptı. Ateistler bunu da açıklasın :D

Şu bir gerçek, kimse küçümsenmek için yorum yapmıyor. Gitmeyin efendim hemen, biz deneyimlerimizi yazıyoruz, üstelik bir de şimdi gitmeyin diyoruz. Neyse karmaşık, sıradan olmayan, dikey hayatında çözemediğin sorunların olursa gel danış. Çünkü bizler senin yorumunda bahsettiğin gibi sıradan ve aynı tornadan çıkma insanlar değiliz. Göremediğin şey neyse gösteririz çözersin. Ama şütfen uslübuna dikkat et. Hoşçakal...

Üzüldüm gerçekten. Herkesi beğenen biri değilimdir, haketmeyen insanları gelip iki güzel söz söyledi diye yersiz yere övmem, ama fal enerji meselesidir, benimle enerjisi tuttu beğendim, geçmiş ve an da oldukça iyi buldum , hayatıma dair çok nokta atışları yaptı . Ki ben fallarda geleceğe değil an a önem verenlerdenim. Size bilememiş olabilir ki kadın da fala başlamadan önce anlatıyor ben tahmin etmeye çalışcam burcunu yanılabilirim diyor,benim de burcumu bilemedi ama karakteristik olarak çok güzel anlattı beni bana. fal bu 3 ay sonra düşüncelerin, hayatın değişir fal da değişir diye açıklama yapıyor, ben muhteşemim,şahaneyim dediklerim kesin doğru ve çıkar demiyor, yanılabilirim diyor. Bu tarz yaklaşımından ötürü, tane tane anlatışından dolayı ben beğendim. Sıradan hayat demişsin kimin ne yaşadığını bilmeden keşke böyle yorum yapmasaymışsın enerji meselesi bana bilemedi desen daha yakışır bir yorum olurdu. Sevgiler.

Süheyla konusunda öyle kararsızdım ki teşekkürler paylaşımınız için, hiç eğip bükmeden direk yazmışsınız.

Sıradan hayatlarımız ha... :KK70::KK70::KK70: belki de bu kadar bencil olduğun için süheyla hanım bencillere bakamıyordur. Emin ol hiçbirimizin sıradan hayatı yok! Hepimiz yediğimiz önümüzde yemediğimiz kıçımızda giden sevgilileri bekleyen vasat kadınlar değiliz. Süheyla hanım ın bilememesi ok ama szlerin sıradan ve paralel yaşamları tabirin neden bilemediğini çok güzel açıklıyor. Merak ettim hayatında bizden farklı olan ne var? Yazacağım ama terbiyem müsade etmiyor. Kadın başta diyor, fal bu sonuçta garantisi yok. Burçları tahmin ederim kesin demiyorum tutmayabilir diyor. Yıllardır yazılıyor, birine çıkan öbürüne çıkmıyor diye. Ama sen sırf sana bilemedi, tutturamadı diye buradaki üyeleri szlerin sıradan ve paralel hayatları olduğu için diyemezsin.

Tatlım önce sen kendini bir düzelt sonra tüm falcılar bilir sana. İnsanları küçümsememeyi öğren öncelikle. Herkes kendi frekansındaki insanlarla çok iyi anlaşır. Şu durumda da turuncudaki falcılarla frekansının tutması çok normal. Buradan birkaç kişiyi tanıyorum, hiçbiri de senin dediğin gibi sıradan ve paralel hayat yaşamıyor, egoist bencil değil, narsist değil. O yüzden de nedense bizim gittiğimiz falcılar genelde bizlere aynı sonuçları veriyor. İyilik verirsen iyilik çekersin, net. Ha süheylayı savunmuyorum. Çıkar ya da çıkmaz. O ayrı mesele. Ama ben senin gibi bir falcı bana bilemedi diye gelip burada üyeleri küçümsemedim. Kişilik meselesi tabi.

Sorunun her ne ise; ki ya hastalıktır, ya evli erkektir, ya evlilik dışı çocuğun vardır, ne bileyim giden sevgilidir, yani senin sorununun da sıradan ve bast olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiç kimse zaten hayati meseleleri için falcıya gitmez. Hayır bir de kadının böyle bir iddiası yok :KK70::KK70::KK70:

Belki de falı bu kadar önemsediğiniz için böyle oldu. Ne yazmışım süheyla ya gidip geldikten sonra, isim vermeyeceğim, hemen herkes gitmesin fiye. Çünkü sonra beğenmiyorsunuz demişim. Hemen zart diye atlıyoruz iyiymiş biz de gidelim diye. Ha bi bekleyin çıkacak mı çıkmayacak mı? Velev ki çıktı, bu da kriter değil. Bir arkadaşıma saçma salak bir kadının falı çıktı, bana da patladı. Kadın kötü mü hayır. Çünkü genelde gidenler memnun.

Sana karmaşık ve falcıların bile çözemedikleri hayatında sabır diliyorum. Allah’tan umut kesilmez, düzelir. Allah isterse... Bir de sen bakış açını ve düşünceni değiştirirsen...

Süheyla ya son dönemde giden arkadaşlarımdan genel anlamda beğenmeyen olmadı. Ama turuncu da kime gittiysem patladı. Turuncunun nasıl bir yer olduğunu hepimiz biliyoruz, deneyimledik. Biz hepimiz turuncu kötü derken bir tek sen turuncu ya iyi diyorsan demek ki turuncu ya cidden gitmemek lazım. Mesela süheyla yakın bir arkadaşıma döktürdü, inanılmaz karakter analizi yaptı. Ateistler bunu da açıklasın :KK70:

Şu bir gerçek, kimse küçümsenmek için yorum yapmıyor. Gitmeyin efendim hemen, biz deneyimlerimizi yazıyoruz, üstelik bir de şimdi gitmeyin diyoruz. Neyse karmaşık, sıradan olmayan, dikey hayatında çözemediğin sorunların olursa gel danış. Çünkü bizler senin yorumunda bahsettiğin gibi sıradan ve aynı tornadan çıkma insanlar değiliz. Göremediğin şey neyse gösteririz çözersin. Ama şütfen uslübuna dikkat et. Hoşçakal...

Bir fal neticede, diğer arkadaşda haklı demiyorum ama siz de biraz ağır yazmışsınız. Kimse kimsenin gittiği falcıya gitmek zorunda değil ki neticede yaşadığını paylaşıyor insanlar. Sizin gibi ya da diğer arkadaş gibi ..

Kırıcı olmayalım. sevgiler..

Bu arada ben de Kızılayda birine gittim. Mayıs'ın ilk haftası için uzun zamandır beklediğim bir durum için çok çok iddialı bir şey söyledi. Eğer çıkarsa mutlaka yazarım.

Kızlar bir insanın bize olan gerçek duygularını söyleyebilecek bir falcı arıyorum. Yani geçmişi ve şimdiyi tam bilecek biri var mı tavsiyelerinizi bekliyorum yarın gideceğim acil yazabilir misiniz sevgiler☺️

Sıradan hayatlarımız ha... :KK70::KK70::KK70: belki de bu kadar bencil olduğun için süheyla hanım bencillere bakamıyordur. Emin ol hiçbirimizin sıradan hayatı yok! Hepimiz yediğimiz önümüzde yemediğimiz kıçımızda giden sevgilileri bekleyen vasat kadınlar değiliz. Süheyla hanım ın bilememesi ok ama szlerin sıradan ve paralel yaşamları tabirin neden bilemediğini çok güzel açıklıyor. Merak ettim hayatında bizden farklı olan ne var? Yazacağım ama terbiyem müsade etmiyor. Kadın başta diyor, fal bu sonuçta garantisi yok. Burçları tahmin ederim kesin demiyorum tutmayabilir diyor. Yıllardır yazılıyor, birine çıkan öbürüne çıkmıyor diye. Ama sen sırf sana bilemedi, tutturamadı diye buradaki üyeleri szlerin sıradan ve paralel hayatları olduğu için diyemezsin.

Sorunun her ne ise; ki ya hastalıktır, ya evli erkektir, ya evlilik dışı çocuğun vardır, ne bileyim giden sevgilidir, yani senin sorununun da sıradan ve bast olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiç kimse zaten hayati meseleleri için falcıya gitmez. Hayır bir de kadının böyle bir iddiası yok :KK70::KK70::KK70:

Süheyla ya son dönemde giden arkadaşlarımdan genel anlamda beğenmeyen olmadı. Ama turuncu da kime gittiysem patladı. Turuncunun nasıl bir yer olduğunu hepimiz biliyoruz, deneyimledik. Biz hepimiz turuncu kötü derken bir tek sen turuncu ya iyi diyorsan demek ki turuncu ya cidden gitmemek lazım. Mesela süheyla yakın bir arkadaşıma döktürdü, inanılmaz karakter analizi yaptı. Ateistler bunu da açıklasın :KK70:

Asena sen neden bukadar alındınki onu anlamadım ben sana hakaret etmedim, küfürde etmedim gayet de açık net birşey söyledim. Baktığı ve çeliştiği şeyleri söyledim. Turuncudakileri övmedim oradaki falcılar bile tip analizinde baya iyiler anda dedim dikkat edersen. Ayrıca şöyle geçmişe baktığımda herkese iyi demişsin sonra kötü çıkmadı demişsin :)) peki bunu nasıl açıklıyosun. Hakaret farklı birşey sıradan hayattan kastettiğimde iyi diyenlere aynı konu üzerinde yoğunlaşmış olabileceği. Seni bukadar snirlendirdiğime göre istediğin şeyleri duymuş olmalısın :) ama bana gayet mükemmel bir tablo çizmesine rağmen benim kişilik analizimi bile yapamamışken, anımı bilememişken, işimi durumumu, ilişki hayatımı bilememişken napıcam a mükemmelmi yazacaktım :KK66:

Ses kaydı bile aldım dinliyorum dinliyorum bit türlü hayatımla alakalı kişiliğimle alakalı bir şey bulamıyorum. Eşitağırlık mı okudun diyo. Sayısalcının dibiyim. Bide yok sayısal diyince sen aslında eşitağırlık istemişsin diyo ne alaka ya. Örgün öğretim ve açık öğretim okumuşsun diye :KK70: ya ben 2 üniversite üstüne master yaptım ne eşit ağırlığı ne açıköğretimi ordan bile tutmadı. Yüzük atmışsın diyo evlenme teklifi bile almadım :KK70:D

Bende hic begenmedim sehrazat ile suheyla burdaki tavsiyeyi okuyup gittim cok kotu olan parana oluyoe hani benimle ilgili hicbirsey bilmedi guzel seyler soyluyor ama tutarli yorumu yok baya kotu falcilar bence
Burdaki tavsiye ile isina gittim o guzeldi herseyi bildi sinem faldi falci oda herseyi biliyordu gecmisi ani durumu herseyi biliyorlar ama gelecekte tutmuyor fakat bu sehrazat ile suheyla sifir ya cok kotu gitmeyin kesinlikle

Burdan tavsiye edilene gitmicem sadece isin iyiydi bide ben egeyi de cok begeniyorum oda anlik durumlari falan iyi biliyor ama birine cikan digerine cikmiyor aslinda ama suheyla cok methedildi de ben hic begenmedim sehrazat da oyle

Burdan tavsiye edilene gitmicem sadece isin iyiydi bide ben egeyi de cok begeniyorum oda anlik durumlari falan iyi biliyor ama birine cikan digerine cikmiyor aslinda ama suheyla cok methedildi de ben hic begenmedim sehrazat da oyle
Ya şehrazat hiç beklemediğim şeyler söyledi yani falcıya da pek giden biri değilimdir ondan mı bilmiyorum ama psikolojimi etkiledi😕dediklerinin doğru olmadığına inanmak istiyorum herkes tavsiye edince inandım galiba. Sizin geçmişinizi ve birinin size olan hislerini,kişiliğini doğru söyledi mi?

İkiside güzel şeyler söyledi bütün falcılar bende gelecekle aynı şeyi söylüyor ama geçmiş anlık durumu bilmesi lazım benimle alakalı şeyleri bilmesi lazım bence kötü 70 tl hele çok fazla ama ışın güzeldi ona verdiğim paraya acımadım

Süheyla ile ilgili düşüncelerimi yazayım o zaman ben de.. aylardır falcıya gitmiyorum bu konuyu kapamıştım ama son zamanlarda 2 isim çok övüldüğü için bi gideyim dedim nedir ne değildir..
el falı güzeldi bir çok şeyi gerçekten bildi diyebilirim. Bazı şeyleri ise tutturamadı,ağız arama yöntemiyle bildiğini zannetti sadece. Tarotu baktığı konuya göre değişir açıkçası.. benim açımdan merak ettiğim şeyleri yanıtladı,karşımdakinin düşüncelerini bildiğim ve tahmin ettiğim kadarıyla söyledi. Kahvede tekrara düştü ve neredeyse hiçbir şey söylemedi. O konuda hiç beğenmedim..
her şeyi bilen çat çat söyleyen falcı ben ömrümde görmedim açıkcası,malesef yıllardır fal baktıyorum ve malesef yok.
Gerçekleşmesi imkansız bir şey söyledi ve kısa bi süre verdi,onu bekliyorum. Çıkarsa yazarım

Vaaaaaaoooouv muhteşem şok şok değildi ama çok aşırı kötü de değildi.

Süheyla ve Sehrazatın dedikleri cıkan var mı? Geçmişi zaten sana sorular hayatında kim var kimi düşünmüosun işini VS bilme VS yok. Gelecekle ilgili dedikleri çıkan varsa ha diecem gecmiş yok öngörüleri var :) birde Bu Gül hanımı bir daha tarif edermisiniz tipini Chadırda calısan ona göre buluruz olmazsa

Kadınlar Kulübü

Burçlar, Tarot ve Astroloji
Popüler Konu Ankara'daki Falcılar
Konu Sahibimondschein_x Başlangıç Tarihi28 Nisan 2010
Okunmamış İlk Mesaja Git
Takibi Bırak

•••
asena3579
Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
Konu Sahibi: mondschein_x
Add bookmark
#28.541
berikamiranda06 .!.:
Bende şaşırdım. Onlar hiç tutturamıyorlardı. Benim arkadaşıma sevgilisi ile ayrılacaksınız demişti. Başkalarıyla evleneceksiniz. Arkadaşıma kızın olacak, sevgilisine de oğlu olacak demişti. Ammavelakin arkadaşım şu an o sevgilisiyle evlendi, ve oğlu oldu :))
Al işte bana da öyle olacak. Zira ben artık memur olamam. İmkansız. Ayrıca arkadaşının düğününe gidip orada bir ağır abi ile karşılaşacaksın onla evleneceksin dedi. Bu da imkansız zira düğününe ağır abi çağıracak bir arkadaşım yok. Öte yandan ben ve ağır abi düşünemiyorum. Yani herkes bilir kendisini. O yüzden bızımla dayılsın fıkrıya :KK70:
Beğen Alıntı Cevapla Şikayet Et
Beğen Reactions:berikamiranda06

asena3579
13 Nisan 2019
Add bookmark
#28.542
Mrw1907 .!.:
Valla bizim isyerinden binarkngoturm7stunyillar once beninona o.donem hayatnda olan kisinn soyadini ayrilacagmz ayi snrasnda hayatima girecek.kisinn icindeki harfleri vs.. soledi oldu sonrasndada werdi tarihler we harfleri soledikleride tuttu bende 1.5 yil kadar oncede baktirdm izmirde tlfdayken foto atarak yorum yapamasini istedm 2kisi vardi hoc tanimadan okudu resmen bana ole blmiorum ama bana we yakn kz srkadasma dediklernn bicogu cikti onunda ewlnce kisiyi tarif rtti zamanla oda tuttu :)
Genişletmek için tıkla...Olur öyle arada, çok da şeetmemek lazım. Verdiği zamanlar bile tutmadı. 3 ay dedi 3 yıl oldu daha falı çıkacak. Cidden çıkmıyor dedikleri üzgünüm. Demek ki o an sana tutturması gerekiyormuş. Boşverin hiçbir falcı 200 tl etmez. Üzerine 200 yl daha koy astroloji haritası çıkarttırırsın. Ama yine de baktırmak isteyen baktırsın tabi.
Beğen Reactions:berikamiranda06 ve Mrw1907
Greenbb
Yeni Üye Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
Add bookmark
#28.543
zhlulgr .!.:
Kimi arıyorsunuz siz ben hemen hemen tüm falcıları bilirim
Amirhan diye bir falcı çok konuşulmuştu. Bir de internet üzerinden Falciyildiz diye biri var. Bilginiz var mı?
mrrsymor
Yeni Üye Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
Add bookmark
#28.544
Burda bahsedilen naz ismindeki falcı patladı mı ya sanırım olmıcak dedikleri inş da olmaz bu arada çünkü bana olumsuz şeyler söyledi genel olarak.

Ciklet03
Yeni Üye Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
Add bookmark
#28.545
mrrsymor .!.:
Burda bahsedilen naz ismindeki falcı patladı mı ya sanırım olmıcak dedikleri inş da olmaz bu arada çünkü bana olumsuz şeyler söyledi genel olarak.
Ben baktırdım naz’a. bilmiyorum bildi mi bilmedi mi geleceği diye. Teyit edemedim henüz. Ama çelişkili şeyler de söyledi. Mesela bahsettiği kişinin işini tipini yanlış tarif etti. Ama mantıksız bi fal da diyemem. Çok kararsızım:)
Beğen Reactions:mrrsymor
gezengorenkiz
gezengorenkiz
My_Life Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
Add bookmark
#28.546
3 günce buraya bir falcı tavsiyesi edilmesi için yazı yazdım, şimdi geri geldim o zamandan bu zamana yazılan yazıları okudum. Hepsi reklam içerikli. Devrelerim yandı ya, bundan sonra bu konu altında yazılan falcı isimlerine güvenmiyorum. Fal baktırmayı bile düşünmüyorum artık, soğudum:hasta::hasta:
Beğen Reactions:Mrw1907
asena3579
15 Nisan 2019
Add bookmark
#28.547
gezengorenkiz .!.:
3 günce buraya bir falcı tavsiyesi edilmesi için yazı yazdım, şimdi geri geldim o zamandan bu zamana yazılan yazıları okudum. Hepsi reklam içerikli. Devrelerim yandı ya, bundan sonra bu konu altında yazılan falcı isimlerine güvenmiyorum. Fal baktırmayı bile düşünmüyorum artık, soğudum:hasta::hasta:
Hepsi!!! Derken?
Beğen Reactions:Mrw1907

Aventuss
Yeni Üye Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
Add bookmark
#28.548
Çatı Denizi önermem . Odaklanmıyor bence size ,anında bitirmek istiyor. Mesaj atıyor , yani sanki zorla onu cagırmıssınız gibi tavırları. 2 kez denedim ondan ötürü söylüyorum. Aksam gidecekseniz hele 7 de cık diye telefonu çalmaya baslıyor.

Bir ara ince telli saclı sarısın, kahküllü bir hanım vardı galiba çatıda oda baya popülerdi ismini hatırlıyormusunuz?
gmzckl
gmzckl
Üye Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
Add bookmark
#28.549
falcı tuğceye baktıran varmı acaba ? whatsaptan konuştum ilişki için notradamus kehanet falı 100 tl dedi pahallı geldiği için arayacagım dedim. baktıran varsa iyimidir tuğçe
Beğen Reactions:Aventuss
catik1984
Aktif Üye Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
Add bookmark
#28.550
100 liraya gidin kendinize 3 tane tshirt alın. ben ank daki tüm falcılara gittim, takılmayın.
Son düzenleme: 15 Nisan 2019

First
Önceki
2855 of 2872
Sonraki
Last
Bi çocuk var mı yok. Ha olcak o zmn sen ne iş yapıodun ha bende öle görüyorum. Kafanda düşündüğün biri var mı ona bakıyım yoksa hayatında biri gelecekte olcak. Ne gecmiş ten Bi hayatımda ne mesleğimi ne hayatımdaki insan İn durumunu ismini VS bilmedi gelecek tamamen mutluluk. Süheyla da sehrazata aynı..... Ben anlattıktan sonra hayatımı falcının veni dinledikten sonra o iş olcak yada olmayacak demesine ihtiyacımız mı var mı? Sizde böyle mi baktılar bana böyle baktı ikiside bunlar çok mu iyi falcılar şimdi... Bi daha burda biri falcı iyi DİE yorum yaparsanız beyninizi bildi siz anlatmadan DİE sorcam :)))

Kadınlar Kulübü
Bize UlaşınKullanım SözleşmesiGizlilik PolitikasıYardımAna SayfaRSS
Forum software by XenForo™ © 2010-2019

Bi çocuğunvar mı yok. Ha olcak o zmn sen ne iş yapıodun ha bende öle görüyorum. Kafanda düşündüğün biri var mı ona bakıyım yoksa hayatında biri gelecekte olcak. Ne gecmiş ten Bi hayatımda ne mesleğimi ne hayatımdaki insan İn durumunu ismini VS bilmedi gelecek tamamen mutluluk. Süheyla da sehrazata aynı..... Ben anlattıktan sonra hayatımı falcının veni dinledikten sonra o iş olcak yada olmayacak demesine ihtiyacımız mı var mı? Sizde böyle mi baktılar bana böyle baktı ikiside bunlar çok mu iyi falcılar şimdi... Bi daha burda biri falcı iyi DİE yorum yaparsanız beyninizi bildi siz anlatmadan DİE sorcam :)

Back
X