https://www.google.com.tr/url?sa=i&source=web&cd=&ved=0ahUKEwjbw72GmvDhAhWE-aQKHc6VBjQQzPwBCAM&url=https://www.haberturk.com/unlu-medyum-dolandirici-cikti-1980265&psig=AOvVaw3FaseRfEYVWqSaWs7gqz5w&ust=1556452102407124 Buradaki kadınmış dolandırıcı olan. Sizin gittiğiniz Süheyla kaç liraya bakıyor kızlar
Teşekkür ederim Asena,siz hem şehrazata hem de süheylaya gittiniz değil mi? İkisinin ortak söyledikleri veya tam zıt söyledikleri şeyler oldu mu mesela?
Iyi olmus. Bi de gunes mi ne vardi. Sacma sapan bi falciydi onu bi sey zannetmistim o zaman parasiz bi donemimdi 100 dolarim vardi onu bozdurup gitmistim. Sonra yanindaki kadina baktirmistim cok daha ucuza bi kafede o daha iyi bakmisti.Yok annem yok o değil, o cezaevinde hala
Iyi olmus. Bi de gunes mi ne vardi. Sacma sapan bi falciydi onu bi sey zannetmistim o zaman parasiz bi donemimdi 100 dolarim vardi onu bozdurup gitmistim. Sonra yanindaki kadina baktirmistim cok daha ucuza bi kafede o daha iyi bakmisti.
Teşekkür ederim Asena,siz hem şehrazata hem de süheylaya gittiniz değil mi? İkisinin ortak söyledikleri veya tam zıt söyledikleri şeyler oldu mu mesela?
Benim denemeyi dusundugum kendi yerinde bakiyir. Gul ablanin yeri diye. Ben randrvusuz gitmistim gereksiz bi seyler demisti diye baktirmamistim. Bir dsha da gitmedim. Ama aklimda kaldi. Giden arkadaslarimdan begenen var baya ama bilemiyorumchadir kafede gül vardi sanirim en son gittigimde berbat ve bir o kadar da pahali.kazık atıyorlar. bence bu işi para için yapmasinlar sonra yalan atmaya basliyorlar. sanki aşırı pahalı olunca iyi falcıymış gibi
Ben chadirda cok eskiden bi kadina baktirmistim genc. O da cikmamisti. Ne cok gul varmis ya piyasadao zaman chadirdaki o sarisin yasli kadinin adini yanlis hatirliyorum. nurandan eminim ama chadirdakinin adi gül olmayabilir. chadirdaki kadin kimse berbat yani özetle
o zaman chadirdaki o sarisin kadinin adini yanlis hatirliyorum. nurandan eminim ama chadirdakinin adi gül olmayabilir. chadirdaki kadin kimse berbat yani özetle yalanci
Cati cafe banuyu denedim. Fena degildi. Denenebilir kizlar
Ara veriyorum zaten.bi cok falci bi sure fal baktirma dedi. Bi de kararsiz oldugun icin fallarin boyle dedi. Once kendini dinle biraz netles dedi. Ben de biraz ara vermeye karar verdimAnnem ya seçenekleri çoğaltmasak, malum ramazan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?