Orta şekerli ve telvesi bol olsun, ne kadar çok telve o kadar çok atmasyon :))
merhaba arkadaşlar ben antalyadan gelen bi ablaya fal baktırdım su falı kahve falı herseyı bıldı 5gunde herseyı yasadım sevgılım gerı geldı numarası .... telefondanda bakım yapıyor
Heeeee
Fiyatı ne kadar acabaEvet işte bahsettiğim falcı buydu :)))))) benim de ismini vermeyeyim dediğim kişi janjan cafe süheyla hanımdı. Çok tatlı bir kadın. El falı effffsane. Harikaydı, çok isabetli ve olabiliritesi çok yüksek şeyler söyledi. Fal değil rüya gibi bir şeydi. Dedikleri çıkarsa cidden Ankara tek isim olur. Ama beklemenizde fayda var. Çünkü daha dediklerinin çıkmasına zaman var. Eğer bir deneyeyim çıkması önemli değil diyen varsa bahçeli 7. Cd ye milli kütüphane tarafından girince burger king inyanından (69.sokak) girin sokağa aşağı inerken sağda beyaz küçük sevimli bir cafede. Tel no veremiyorum kazen kızıyor, google a janjan cafe ankara yazınca çıkıyor. Yorumlarınızı bekliyoruz hanımlar.
Fiyatı ne kadar acaba
Fiyatı ne kadar acaba
evet süheyla abla iyidir ben yıllardır giderimBahsettiğiniz falcıya ben de gittim, uzun süredir fal baktıran biri olarak cidden ben de çok beğendim. Kişilik analizleri de iyiydi, geçmiş olarak da beğendim, bilmesini beklediğim durumları da bildi. Ki bi çok falcı bu ayrıntıları da bilemiyor.Soru sormama gerek kalmadan her şeyi açıkca anlattı. Dolu dolu bir faldı, açıkcası fala doydum diyebilirim.50 dk boyunca tane tane baktı. Umarım dedikleri de çıkar. Bahçelievler jan jan cafe de Süheyla. Kolay kolay falcı tavsiyesinde bulunmam ama cidden tarzını çok beğendim, belki abartıyorumdur bilmiyorum ama iyi buldum.Söyledikleri çıkar mı bilmem tabi en azından an da doğru olma olasılığı ,kişilik analizi ve geçmişte bildiği şeylere göre doğru olabilir diye düşündüm. Bi de buralarada adı geçen Şehrazat vardı onu da denedim 10 dk bi fal baktı beni etkileyen bi fal değildi. Dedikleri çıkar mı bilmem.
Ben cok eskiden baktirmiştim.Bu girgirin oldugu binada arzu diye birine baktiran var mi? Dediklerinden cikan oluyor mu ya
Merhaba ben de gittim. Dedikleri cikar mi bilemiyorum. Gercekten teyze cok özenli bakti. Uzundu. Her soruma cevap verdi. El fali kahve 3 cesit kart ile tarot bakti. Sadece asil merak ettigim konuda net konusmadi. Genel anlamda iyiydi.Bahsettiğiniz falcıya ben de gittim, uzun süredir fal baktıran biri olarak cidden ben de çok beğendim. Kişilik analizleri de iyiydi, geçmiş olarak da beğendim, bilmesini beklediğim durumları da bildi. Ki bi çok falcı bu ayrıntıları da bilemiyor.Soru sormama gerek kalmadan her şeyi açıkca anlattı. Dolu dolu bir faldı, açıkcası fala doydum diyebilirim.50 dk boyunca tane tane baktı. Umarım dedikleri de çıkar. Bahçelievler jan jan cafe de Süheyla. Kolay kolay falcı tavsiyesinde bulunmam ama cidden tarzını çok beğendim, belki abartıyorumdur bilmiyorum ama iyi buldum.Söyledikleri çıkar mı bilmem tabi en azından an da doğru olma olasılığı ,kişilik analizi ve geçmişte bildiği şeylere göre doğru olabilir diye düşündüm. Bi de buralarada adı geçen Şehrazat vardı onu da denedim 10 dk bi fal baktı beni etkileyen bi fal değildi. Dedikleri çıkar mı bilmem.
Hadi ya. Bana bi cok falci ile paralel seyler soyledi. Demekki hepsi yalan olacak:/Ben cok eskiden baktirmiştim.
Tek bir şey dahi bilememişti.
Malesef gereksiz beklenti yaratanlardan. Cok fazla inst falcisi denedim ama orta kivamda diyebilecegim ufak bi liste disinda bombostuInstagramda deniz durugörü fal evi diye bir yer var. Buradaki deniz hanıma fal baktiran oldumu acaba
Ben bi turlu bahceli gul ablayi deneyemedim. O nasildir
Gorunus olarak bilmiyorum ama kendi yeri var gül ablanin yeri diye. Ben randevusuz gitmistim. Kendi kendine bi seyler soylemisti bakmamisti bir daha da ben gitmedim. Gecen bi arkadasim iyi diye yine soyledi merak ettimHangi gülden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama chadır cafe diye bir yerde yaşlı bir gül vardı. Bir arkadaşıma metin le evleneceksin dedi evlendi. Bama da eda ya dikkat et seni kıskanıyor dedi. Harbiden de 2 eda nın da zararını gördüm. Ama başka ne demişti hatırlamıyorum. Bir de sanırım o zaman için istediğim kişinin olmayacağını söylemişti olmadı. Sanırım jan jandaki yaşlı beyaz saçlı bir kadın var, o gül olmalı. Eğer oysa cidden iyiydi.
Hangi gülden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama chadır cafe diye bir yerde yaşlı bir gül vardı. Bir arkadaşıma metin le evleneceksin dedi evlendi. Bama da eda ya dikkat et seni kıskanıyor dedi. Harbiden de 2 eda nın da zararını gördüm. Ama başka ne demişti hatırlamıyorum. Bir de sanırım o zaman için istediğim kişinin olmayacağını söylemişti olmadı. Sanırım jan jandaki yaşlı beyaz saçlı bir kadın var, o gül olmalı. Eğer oysa cidden iyiydi.
Kafam karıştı. Gül Abla mı sizce yoksa Janjan cafedeki Süheyla mı ? sizce hangisi, gitmiş biri olarak ne dersiniz?El falı bakıyor, tarot ve kahve. Sanırım el falı ilk gidenlere baktığı bir fal sonra bakmıyor. Yani kahve tarot 70
Nasıldı memnun kaldınız mıJanjandaki bayanin adi süheyla idi dün gittim ona ben
Kafam karıştı. Gül Abla mı sizce yoksa Janjan cafedeki Süheyla mı ? sizce hangisi, gitmiş biri olarak ne dersiniz?
jan jandaki yaşlı kadın nuran mı, nur mu öyle biri vardı o değil mi? Bahçelide bakan bi kadındı o ben de ona benzettim.Hangi gülden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama chadır cafe diye bir yerde yaşlı bir gül vardı. Bir arkadaşıma metin le evleneceksin dedi evlendi. Bama da eda ya dikkat et seni kıskanıyor dedi. Harbiden de 2 eda nın da zararını gördüm. Ama başka ne demişti hatırlamıyorum. Bir de sanırım o zaman için istediğim kişinin olmayacağını söylemişti olmadı. Sanırım jan jandaki yaşlı beyaz saçlı bir kadın var, o gül olmalı. Eğer oysa cidden iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?