Ankara'daki Falcılar

Orta şekerli ve telvesi bol olsun, ne kadar çok telve o kadar çok atmasyon :))

Ama ama Mune uçmuş minik guşum, daha falına bakacaktık ellerinize sağlık, çok güzel olmuş ben bi keyif kahvesi yapayım hepinize, alacağınız olsun

Fiyatı ne kadar acaba

evet süheyla abla iyidir ben yıllardır giderim

Merhaba ben de gittim. Dedikleri cikar mi bilemiyorum. Gercekten teyze cok özenli bakti. Uzundu. Her soruma cevap verdi. El fali kahve 3 cesit kart ile tarot bakti. Sadece asil merak ettigim konuda net konusmadi. Genel anlamda iyiydi.

Instagramda deniz durugörü fal evi diye bir yer var. Buradaki deniz hanıma fal baktiran oldumu acaba

Ben bi turlu bahceli gul ablayi deneyemedim. O nasildir

Hangi gülden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama chadır cafe diye bir yerde yaşlı bir gül vardı. Bir arkadaşıma metin le evleneceksin dedi evlendi. Bama da eda ya dikkat et seni kıskanıyor dedi. Harbiden de 2 eda nın da zararını gördüm. Ama başka ne demişti hatırlamıyorum. Bir de sanırım o zaman için istediğim kişinin olmayacağını söylemişti olmadı. Sanırım jan jandaki yaşlı beyaz saçlı bir kadın var, o gül olmalı. Eğer oysa cidden iyiydi.

Gorunus olarak bilmiyorum ama kendi yeri var gül ablanin yeri diye. Ben randevusuz gitmistim. Kendi kendine bi seyler soylemisti bakmamisti bir daha da ben gitmedim. Gecen bi arkadasim iyi diye yine soyledi merak ettim

El falı bakıyor, tarot ve kahve. Sanırım el falı ilk gidenlere baktığı bir fal sonra bakmıyor. Yani kahve tarot 70
Kafam karıştı. Gül Abla mı sizce yoksa Janjan cafedeki Süheyla mı ? sizce hangisi, gitmiş biri olarak ne dersiniz?

yani bakalım tarih falan verdi söledi tarih zaman cıkarsa yazarım yine size cıkmazsa fal defterini kapatıo olucam artık

jan jandaki yaşlı kadın nuran mı, nur mu öyle biri vardı o değil mi? Bahçelide bakan bi kadındı o ben de ona benzettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…