Ankara'daki Falcılar

Sehrazat mı suheyla mı kızlarrr???
Açık ara farkla Süheyla:) Şehrazat beni hiç etkilemedi,10 dk lık kısacık bi fal öyle nokta atışı da yoktu. Süheyla 50 dk gayet özenli baktı, etkileyiciydi falı mesela şuan hiç fal isteğim yok o yetti bana:) Siz de baktırdıktan sonra düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

Pazar bakıyormu acaba biliyormusunuzzz. Valla siz böyle övdükçe gidesim geliyooooööör:)

Merhaba kızlar, sırf buraya yazmak için kaydoldum. Bir kaç gün önce buradaki tavsiyeler üzerine hülyam cafede Şehrazata fal baktırdım. Bu dedikleri çıkan şehrazat mı bilmiyorum uzun zayıf esmer genç ve soğuk biriydi benim baktırdığım. Söyledikleri kafama çok takıldı geleceğimle ilgili. Bu kadına baktırıp çıktı veya çıkmadı dediğiniz neler oldu acaba yardımcı olabilecek var mı? Benim kaç kardeşim olduğunu bildi, bir şeyimi daha bildi aslında genel denilebilecek bir şeydi bildiği. Bazı dedikleri yanlıştı,ben yok deyince daha genelleştirerek söyledi. Benim merak ettiğim bu kadın şu an hayatımızda olan birinin karakterini ve bize olan hislerini kesin bilir mi sizce hani falcılar geçmişi bilir derlerya, ayrıca geleceğimle ilgili bana çok uzak şeyler söyledi. Kafam çok karıştı,bu kadına baktıran arkadaşlar yazabilir mi tecrübesini. Reklam amaçlı yazmayın lütfen rica ediyorum.

Hahahahhahaahha kız kimse büyüsünü kaçırmadan hemen koşup gidelim
Gittkm ben vallahi...
Aslinda şimdiye kadar1
1- yıldızname baktirdim
2-Kızılayda baktirdigim sabiha hanım
3-Işıl
4-vera
Değerlendirmeyi yapayım
1-yıldızname fal değil biliyorsunuz ayruca cok az kişinin bakabildigi birsey.. son derece çarpıcı bunu ekliyim.babamin ölümünü dahi bilmiştir.ve bilmediğimiz bir nedenden
2-sabiha hanım suya kahve ve tarota baktirdim. Iyi gerçekten. Isim veriyor
3-ışıl benim anda .ve yakin gelecekde iyi
4-vera fena degil ama ciddi biri degil. Cıvıtiyor
5-süheyla hanım bugun gittim.enerjisi cok güzel. El falı süper.tarotta merak ettiğim soruları cevapladı
Şehrazatı denemedim.gidermiyim bilmiyorum.zita bu saydığım falcilarin hepsi benzer şeyleri söyledi..getek iş gerek ozel hayat.

Kızılay sabiha tam olarak nerede?

Kızlar bu bahsettiğiniz Süheyla bir zamanlar dolandıcılıktan tutuklanan kadın mı hani medyum Süheyla diye yeri varmış önceden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…