jan jandaki yaşlı kadın nuran mı, nur mu öyle biri vardı o değil mi? Bahçelide bakan bi kadındı o ben de ona benzettim.
Yok gül dü o chadır da çalışan. Öyle hatırlıyorum. Sormak lazım.
gül ablanın yerindeki gül abla kaça bakıyor, bilginiz var mı?
Sehrazat mı suheyla mı kızlarrr???
Canım sana guveniyorum vallaaa:))Süheyla kesinlikle.
Canım sana guveniyorum vallaaa:))
Adres ve ne kadar baktırdıgını soyler misin zahmet olmazsaaa
Açık ara farkla Süheyla:) Şehrazat beni hiç etkilemedi,10 dk lık kısacık bi fal öyle nokta atışı da yoktu. Süheyla 50 dk gayet özenli baktı, etkileyiciydi falı mesela şuan hiç fal isteğim yok o yetti bana:) Siz de baktırdıktan sonra düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)Sehrazat mı suheyla mı kızlarrr???
Pazar bakıyormu acaba biliyormusunuzzz. Valla siz böyle övdükçe gidesim geliyooooööör:)Açık ara farkla Süheyla:) Şehrazat beni hiç etkilemedi,10 dk lık kısacık bi fal öyle nokta atışı da yoktu. Süheyla 50 dk gayet özenli baktı, etkileyiciydi falı mesela şuan hiç fal isteğim yok o yetti bana:) Siz de baktırdıktan sonra düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)
Gitmeyin büyüsünü kaçıracaksınız önce ben gidiyimPazar bakıyormu acaba biliyormusunuzzz. Valla siz böyle övdükçe gidesim geliyooooööör:)
Gitmeyin büyüsünü kaçıracaksınız önce ben gidiyimDD
Hahahahhahaahha kız kimse büyüsünü kaçırmadan hemen koşup gidelimGitmeyin büyüsünü kaçıracaksınız önce ben gidiyimDD
Gittkm ben vallahi...Hahahahhahaahha kız kimse büyüsünü kaçırmadan hemen koşup gidelim
Gittkm ben vallahi...
Aslinda şimdiye kadar1
1- yıldızname baktirdim
2-Kızılayda baktirdigim sabiha hanım
3-Işıl
4-vera
Değerlendirmeyi yapayım
1-yıldızname fal değil biliyorsunuz ayruca cok az kişinin bakabildigi birsey.. son derece çarpıcı bunu ekliyim.babamin ölümünü dahi bilmiştir.ve bilmediğimiz bir nedenden
2-sabiha hanım suya kahve ve tarota baktirdim. Iyi gerçekten. Isim veriyor
3-ışıl benim anda .ve yakin gelecekde iyi
4-vera fena degil ama ciddi biri degil. Cıvıtiyor
5-süheyla hanım bugun gittim.enerjisi cok güzel. El falı süper.tarotta merak ettiğim soruları cevapladı
Şehrazatı denemedim.gidermiyim bilmiyorum.zita bu saydığım falcilarin hepsi benzer şeyleri söyledi..getek iş gerek ozel hayat.
Hiç bi bilgim yok ama özelden size kafenin numarasını yazabilirim, arayıp sorarsınız:)Pazar bakıyormu acaba biliyormusunuzzz. Valla siz böyle övdükçe gidesim geliyooooööör:)
Kızlar bu bahsettiğiniz Süheyla bir zamanlar dolandıcılıktan tutuklanan kadın mı hani medyum Süheyla diye yeri varmış önceden?
Yok annem yok o değil, o cezaevinde hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?