Şu instagram hesabı olan. Burda bahsedilmişti ben de öyle buldum. Fiyatı 500 tl olanGülistan kim?
Şu instagram hesabı olan. Burda bahsedilmişti ben de öyle buldum. Fiyatı 500 tl olan
Offf ama cok reklam dondu onun iicin burda ne diyosunYani bana söylediği çıkarsa emin ol herkese dediği çıkar. Çok aşırı efsanevi bir şey söyledi çünkü. Ama güzeldi 30 dk baktı. 1 kere denemeye değer bence.
Offf ama cok reklam dondu onun iicin burda ne diyosun
Bence DE bekleyelim...Valla ben ilk tavasiye eden arkadaşıma güvenerek gittim. Bence şu ara kimse gitmesin çıkarsa biz söyleriz size o zaman gidersiniz.
Bence DE bekleyelim...
Tamam canım çok teşekkür ederimmBen reklam yapmadığım ve onları da kaale almadığım için reklamlara çok da takılmadım. Zira takip ettiyseniz reklamlara cevabımı da verdim. Buradaki bir üye arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittim. Dediğim gibi eğer dedikleri çıkarsa, çıktığında yazmayı unutmazsak zaten geri bildirim yaparız. Unutmazsak diyorum, çünkü falda istediğin şey çıkınca unutuyor insan. Karar sizin...
Ben fikriye ile gorusuyorum izmirde ank gitti we ben bana soledi olaylarin ,%70 yasadim fikriyenin bakmio artik fikriye cok nadir bakiomus oda 200tl ://Terapi kafe de mihriye ve Fikriye varmış yollar önce şimdiki yerlerini bilen var mı ?
peki numarası var mı sizdeBen fikriye ile gorusuyorum izmirde ank gitti we ben bana soledi olaylarin ,%70 yasadim fikriyenin bakmio artik fikriye cok nadir bakiomus oda 200tl ://
Ben fikriye ile gorusuyorum izmirde ank gitti we ben bana soledi olaylarin ,%70 yasadim fikriyenin bakmio artik fikriye cok nadir bakiomus oda 200tl ://
Yok artık, iyice şaşırdı bunlar. 200 tl ne ya. Bana dediklerinin hiçbiri de çıkmadı ayrıca yıllar geçti üzerinden. Ahahahahahahah bana memuriyet demişti. Sabit maaş demişti. Hikaye. Değmez bence 200 TL ye yazık. Hani herkese çıkan biri olsa anlarım da.
Bende şaşırdım. Onlar hiç tutturamıyorlardı. Benim arkadaşıma sevgilisi ile ayrılacaksınız demişti. Başkalarıyla evleneceksiniz. Arkadaşıma kızın olacak, sevgilisine de oğlu olacak demişti. Ammavelakin arkadaşım şu an o sevgilisiyle evlendi, ve oğlu oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?