Ankara'daki Falcılar

Olur öyle arada, çok da şeetmemek lazım. Verdiği zamanlar bile tutmadı. 3 ay dedi 3 yıl oldu daha falı çıkacak. Cidden çıkmıyor dedikleri üzgünüm. Demek ki o an sana tutturması gerekiyormuş. Boşverin hiçbir falcı 200 tl etmez. Üzerine 200 yl daha koy astroloji haritası çıkarttırırsın. Ama yine de baktırmak isteyen baktırsın tabi.

Burda bahsedilen naz ismindeki falcı patladı mı ya sanırım olmıcak dedikleri inş da olmaz bu arada çünkü bana olumsuz şeyler söyledi genel olarak.

Burda bahsedilen naz ismindeki falcı patladı mı ya sanırım olmıcak dedikleri inş da olmaz bu arada çünkü bana olumsuz şeyler söyledi genel olarak.
Ben baktırdım naz’a. bilmiyorum bildi mi bilmedi mi geleceği diye. Teyit edemedim henüz. Ama çelişkili şeyler de söyledi. Mesela bahsettiği kişinin işini tipini yanlış tarif etti. Ama mantıksız bi fal da diyemem. Çok kararsızım:)

3 günce buraya bir falcı tavsiyesi edilmesi için yazı yazdım, şimdi geri geldim o zamandan bu zamana yazılan yazıları okudum. Hepsi reklam içerikli. Devrelerim yandı ya, bundan sonra bu konu altında yazılan falcı isimlerine güvenmiyorum. Fal baktırmayı bile düşünmüyorum artık, soğudum

Hepsi!!! Derken?

Çatı Denizi önermem . Odaklanmıyor bence size ,anında bitirmek istiyor. Mesaj atıyor , yani sanki zorla onu cagırmıssınız gibi tavırları. 2 kez denedim ondan ötürü söylüyorum. Aksam gidecekseniz hele 7 de cık diye telefonu çalmaya baslıyor.

Bir ara ince telli saclı sarısın, kahküllü bir hanım vardı galiba çatıda oda baya popülerdi ismini hatırlıyormusunuz?

falcı tuğceye baktıran varmı acaba ? whatsaptan konuştum ilişki için notradamus kehanet falı 100 tl dedi pahallı geldiği için arayacagım dedim. baktıran varsa iyimidir tuğçe

100 liraya gidin kendinize 3 tane tshirt alın. ben ank daki tüm falcılara gittim, takılmayın.

Son düzenleme:
falcı tuğceye baktıran varmı acaba ? whatsaptan konuştum ilişki için notradamus kehanet falı 100 tl dedi pahallı geldiği için arayacagım dedim. baktıran varsa iyimidir tuğçe

Tuğçe çıkmaz.

bugun gittim tekrar bu 3. gidisim yine asiri dogru seyler soyledi sansiniz varken gidin bence o kadar aradim sonunda buldum umarim hepiniz memnun kalirsiniz ki kalacaginiza eminim turuncuya da bidaha ayak basmam asla yardimci olmadilar

Bir kere yazdim tugceye whatsaptan pahalli gelince vazgeçtim sonrasında 2 kere mesaj atınca istiyor musun yoğunum ona göre ayarlama yapicam diyince huylandim

Evet öyle taktik yapıyormillet randevu alsın diye. Cidden hiçbir dediği çıkmadı. Parana yazık.

bugun gittim tekrar bu 3. gidisim yine asiri dogru seyler soyledi sansiniz varken gidin bence o kadar aradim sonunda buldum umarim hepiniz memnun kalirsiniz ki kalacaginiza eminim turuncuya da bidaha ayak basmam asla yardimci olmadilar

Turuncu bitti zaten, dopru düzgün bilen falcısı yok. Çok ayak altı oldu. Kalitesi çok düşük. Gelenlerin kalitesnden bahsetmeyeceğim bile. Bahsettiğim gibi şehrazat güzeldi, ama daha çıkan bir iey yoko yüzdençımarsa tavsiye edeceğim. Ben de senin tavsiyenle gittim pişman da değilim. Gayet güzeldi.

Şehrazata gittim bugün. Yaklaşık 2 hafta süre verdi. Daha doğrusu Mayıs ayı girer girmez dedi. 2 hafta sonra hatirlatin çıkıp çıkmadığını yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…