Valla bizim isyerinden binarkngoturm7stunyillar once beninona o.donem hayatnda olan kisinn soyadini ayrilacagmz ayi snrasnda hayatima girecek.kisinn icindeki harfleri vs.. soledi oldu sonrasndada werdi tarihler we harfleri soledikleride tuttu bende 1.5 yil kadar oncede baktirdm izmirde tlfdayken foto atarak yorum yapamasini istedm 2kisi vardi hoc tanimadan okudu resmen bana ole blmiorum ama bana we yakn kz srkadasma dediklernn bicogu cikti onunda ewlnce kisiyi tarif rtti zamanla oda tuttu :)
Amirhan diye bir falcı çok konuşulmuştu. Bir de internet üzerinden Falciyildiz diye biri var. Bilginiz var mı?Kimi arıyorsunuz siz ben hemen hemen tüm falcıları bilirim
Ben baktırdım naz’a. bilmiyorum bildi mi bilmedi mi geleceği diye. Teyit edemedim henüz. Ama çelişkili şeyler de söyledi. Mesela bahsettiği kişinin işini tipini yanlış tarif etti. Ama mantıksız bi fal da diyemem. Çok kararsızım:)Burda bahsedilen naz ismindeki falcı patladı mı ya sanırım olmıcak dedikleri inş da olmaz bu arada çünkü bana olumsuz şeyler söyledi genel olarak.
3 günce buraya bir falcı tavsiyesi edilmesi için yazı yazdım, şimdi geri geldim o zamandan bu zamana yazılan yazıları okudum. Hepsi reklam içerikli. Devrelerim yandı ya, bundan sonra bu konu altında yazılan falcı isimlerine güvenmiyorum. Fal baktırmayı bile düşünmüyorum artık, soğudum
falcı tuğceye baktıran varmı acaba ? whatsaptan konuştum ilişki için notradamus kehanet falı 100 tl dedi pahallı geldiği için arayacagım dedim. baktıran varsa iyimidir tuğçe
100 liraya gidin kendinize 3 tane tshirt alın. ben ank daki tüm falcılara gittim, takılmayın.
Hiçbiri çıkmadı değil mi? Ama seni hatırlıyorum, sanki çıkan vardı?
yok beaa:))) olmasının istediklerim vardı. boşverin bayanlar. ciddiyim. ben o kadar çok para yedirdimki:))Hiçbiri çıkmadı değil mi? Ama seni hatırlıyorum, sanki çıkan vardı?
TeşekkürTuğçe çıkmaz.
Bir kere yazdim tugceye whatsaptan pahalli gelince vazgeçtim sonrasında 2 kere mesaj atınca istiyor musun yoğunum ona göre ayarlama yapicam diyince huylandimTuğçe çıkmaz.
Bir kere yazdim tugceye whatsaptan pahalli gelince vazgeçtim sonrasında 2 kere mesaj atınca istiyor musun yoğunum ona göre ayarlama yapicam diyince huylandim
bugun gittim tekrar bu 3. gidisim yine asiri dogru seyler soyledi sansiniz varken gidin bence o kadar aradim sonunda buldum umarim hepiniz memnun kalirsiniz ki kalacaginiza eminim turuncuya da bidaha ayak basmam asla yardimci olmadilar
yok beaa:))) olmasının istediklerim vardı. boşverin bayanlar. ciddiyim. ben o kadar çok para yedirdimki:))
Baktirmadim zaten tşk ederimEvet öyle taktik yapıyormillet randevu alsın diye. Cidden hiçbir dediği çıkmadı. Parana yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?