• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Selam kızlarrrrr bi girdimmneler yazmışınız zaten rejlamıda kaçırmışım.... Ben bıraktım falı artık söyleki rüyalarım beni cok etkiledi ve cok fal baktırınxca olumlularda enerji dülmezi ile ılumsuzluga döneceğine inanıyrum... Cok sık baktırmayınn bir sürü kişi isimleri hepsi beger paranıza yazıkgercekten

Biri janjan cafe süheyla demiş ben 1,5yıl öncee sevgilim ile sorun yaşadığımda deli gibi falcı arıyordum ızaman çalştıgım il yernde bi kız sevliainin janjan cafede fal baktrsgunı herseyikdiğini demişti ben gidemedim is saati uymadı eger aynı kiisi ise ben memnun oöduguna dair duydum ama baktırmadım ı yüzden gisin demem :) :)

Aerık turuncuya oara kazandırmayın kazandırmayın ki bitsinler yazık kolay kazanmıyruz ama kolay alıyolar bizden. Venüz şehrazat evim 3.göz cıkmıo o anlık mutluolayım dçosanız en ucuz evim gidin konusun rahatkayın cıkın 100-150 cok para... İyi gecelerrrr

Bence DE bekleyelim...

Zaten şöyle bir şey var, hemen övülen falcıya hurraaa gidilecek diye bir kaide yok. Ben tavsiye ederken de denenebilir şeklinde belirtiyorum, mutlaka gidin demiyorum. O yüzden bence DE şu an kimse gitmesin. Çıkarsa giden arkadaşlar yazar gidersiniz sizler de. Sonuç olarak halen ankara da gidilebilecek kimse yok. Bence bundan sonra herkes tavsiye verirken şunu dedi şu çıktı şeklinde referans versin ki bu bile çözüm değil. Birine çıkan öbürüne çıkmayabilir. Ancak şunu belirtmek isterim ki özellikle bir falcıya reklam olsun diye yazacak biri değilim. O sebeple biri de sen söyledin gittik çıkmadı derse sorumluluk kabul etmem. Son tavsiyem, gitmeyin şimdilik.

Offf ama cok reklam dondu onun iicin burda ne diyosun:KK43:

Ben reklam yapmadığım ve onları da kaale almadığım için reklamlara çok da takılmadım. Zira takip ettiyseniz reklamlara cevabımı da verdim. Buradaki bir üye arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittim. Dediğim gibi eğer dedikleri çıkarsa, çıktığında yazmayı unutmazsak zaten geri bildirim yaparız. Unutmazsak diyorum, çünkü falda istediğin şey çıkınca unutuyor insan. Karar sizin...

Bu haftasonu yada haftaici uygunluga gore bahceliye gidicem janjan cafe suheylaya bakalm o neymis

Terapi kafe de mihriye ve Fikriye varmış yollar önce şimdiki yerlerini bilen var mı ?

Ben reklam yapmadığım ve onları da kaale almadığım için reklamlara çok da takılmadım. Zira takip ettiyseniz reklamlara cevabımı da verdim. Buradaki bir üye arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittim. Dediğim gibi eğer dedikleri çıkarsa, çıktığında yazmayı unutmazsak zaten geri bildirim yaparız. Unutmazsak diyorum, çünkü falda istediğin şey çıkınca unutuyor insan. Karar sizin...
Tamam canım çok teşekkür ederimm

Ben fikriye ile gorusuyorum izmirde ank gitti we ben bana soledi olaylarin ,%70 yasadim fikriyenin bakmio artik fikriye cok nadir bakiomus oda 200tl ://

Yok artık, iyice şaşırdı bunlar. 200 tl ne ya. Bana dediklerinin hiçbiri de çıkmadı ayrıca yıllar geçti üzerinden. Ahahahahahahah bana memuriyet demişti. Sabit maaş demişti. Hikaye. Değmez bence 200 TL ye yazık. Hani herkese çıkan biri olsa anlarım da.

Yok artık, iyice şaşırdı bunlar. 200 tl ne ya. Bana dediklerinin hiçbiri de çıkmadı ayrıca yıllar geçti üzerinden. Ahahahahahahah bana memuriyet demişti. Sabit maaş demişti. Hikaye. Değmez bence 200 TL ye yazık. Hani herkese çıkan biri olsa anlarım da.

Bende şaşırdım. Onlar hiç tutturamıyorlardı. Benim arkadaşıma sevgilisi ile ayrılacaksınız demişti. Başkalarıyla evleneceksiniz. Arkadaşıma kızın olacak, sevgilisine de oğlu olacak demişti. Ammavelakin arkadaşım şu an o sevgilisiyle evlendi, ve oğlu oldu :))

Valla bizim isyerinden binarkngoturm7stunyillar once beninona o.donem hayatnda olan kisinn soyadini ayrilacagmz ayi snrasnda hayatima girecek.kisinn icindeki harfleri vs.. soledi oldu sonrasndada werdi tarihler we harfleri soledikleride tuttu bende 1.5 yil kadar oncede baktirdm izmirde tlfdayken foto atarak yorum yapamasini istedm 2kisi vardi hoc tanimadan okudu resmen bana ole blmiorum ama bana we yakn kz srkadasma dediklernn bicogu cikti onunda ewlnce kisiyi tarif rtti zamanla oda tuttu :)

Bende şaşırdım. Onlar hiç tutturamıyorlardı. Benim arkadaşıma sevgilisi ile ayrılacaksınız demişti. Başkalarıyla evleneceksiniz. Arkadaşıma kızın olacak, sevgilisine de oğlu olacak demişti. Ammavelakin arkadaşım şu an o sevgilisiyle evlendi, ve oğlu oldu :))

Al işte bana da öyle olacak. Zira ben artık memur olamam. İmkansız. Ayrıca arkadaşının düğününe gidip orada bir ağır abi ile karşılaşacaksın onla evleneceksin dedi. Bu da imkansız zira düğününe ağır abi çağıracak bir arkadaşım yok. Öte yandan ben ve ağır abi düşünemiyorum. Yani herkes bilir kendisini. O yüzden bızımla dayılsın fıkrıya :D

Back
X