Bu arada Emirgan kafede baktiraniniz var mı? Hülyam Caddedeki Şehrazat ile bazı konularda aynı şeyleri söylediler. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sakarya caddesi olması lazımEmirgan nerede? Kime baktırdınız? Ben bi emirgan cafe ye gitmiştim ama
Sakarya caddesi olması lazım
Evet yasli bir kadın. Bana da tam tersi yaklaşık şeyler söylediOrada yaşlıca bir kadına baktırmıştım adını hatırlamıyorum baya esmer uzun saçlı. Şehrazatla tezat şeyler söyledi. Şimdi hatırlamıyorum ama beğenmemiştim.
Evet yasli bir kadın. Bana da tam tersi yaklaşık şeyler söyledi
Hatta 5 ay once biri ile ilgili ilk önce olumlu şeyler soyledi ama falin ilerleyen zamanlarında ondan hayır gelmez dedi ondan sonraki 2 falcı bu çocuk sana gelecek dedi ama sonradan öğrendim ki Cocuk hiç de iyi biri değilmiş.Bana çıkmaz umarım.
Hatta 5 ay once biri ile ilgili ilk önce olumlu şeyler soyledi ama falin ilerleyen zamanlarında ondan hayır gelmez dedi ondan sonraki 2 falcı bu çocuk sana gelecek dedi ama sonradan öğrendim ki Cocuk hiç de iyi biri değilmiş.
Arkadaşlar Evim Cafedeki Huriye ve Meryemle ilgili düşünceleriniz? Geleceği hadi geçtim an'la ilgili söyledikleri tutarlı oluyor mu?
Bir kere baktırdım bir daha baktırmadım ikisine de. Bilmiyor ikisi de. Meryem sadece sevgilimden ayrıldığımı bildi.Arkadaşlar Evim Cafedeki Huriye ve Meryemle ilgili düşünceleriniz? Geleceği hadi geçtim an'la ilgili söyledikleri tutarlı oluyor mu?
Bir kere baktırdım bir daha baktırmadım ikisine de. Bilmiyor ikisi de. Meryem sadece sevgilimden ayrıldığımı bildi.
Yani doğruCanım o da bir şey mi, klasikleşti kadın milleti neden gider falcıya sevgilisinden ayrıldığı için yani atsa yine tutar. Ya evlenicekmiyiz diye sorar ya geri döncek mi diye ya da işte barışcaaz mı falan filan.
Yani doğrusonuç olarak ikisi de bir sey bilmiyor.
Tam facia öyleyse.. Bilgi için teşekkürler.Huriye anı bile bilmez onu geç, meryem ise facia. Şöyle ki benim bir arkadaşıma sevdiğin adam sana gelecek, şüphelendiğin kadınla aralarında hiçbir şey yok. 40 güne sende bu adam dediği kadınla ilişkisi çıktı 40 güne kalmadan. Hatta kadını ailesinin evine götürmüş adam, beraber yaşamaya başlamışlar falan. Karar sizin.
Bir kere baktırdım bir daha baktırmadım ikisine de. Bilmiyor ikisi de. Meryem sadece sevgilimden ayrıldığımı bildi.
İkisi de cok tatlı sempatik olumlu şeyler söylüyor ama gel gör ki bende ikisi de tutmadı. Anlık dogru bildikleri vardı ama ilerisi maleseffArkadaşlar Evim Cafedeki Huriye ve Meryemle ilgili düşünceleriniz? Geleceği hadi geçtim an'la ilgili söyledikleri tutarlı oluyor mu?
Baktirdiniz mı acaba?Özelden telefn nu alabilirmiyimnm :)))
Numarasını alabilir miyim?Telefonda da bakıyor hatayda kendisi .telwe de çalışmıyor evde
İşın kim ve nerede çalışıyor? Bir de Kaderin söyledikleri cıktı mı?Bu arada vera çok fena patladı. Sildim onu.
İnci teyze keza öyle. Onu da sildim.
Evimdekiler külliyen patladı zaten. Onları hiç yazmamıştım.
Hataydaki Kader i denedim. Nokta atışları vardı. İsabetliydi. Sevdim. Ama gelecek çıkar mı bilmiyorum. Çıkarsa yazarım.
İsmi lazım değil birine baktırdım. İnanılmaz nokta atışları vardı. Ama acaba beni tanıyor mu, her şeyimi biliyor mu diye de düşünmeden edemedim. Çünkü imkansız derecede nokta atışları vardı. Üstelik ben yeni biri için gittim eskisi hakkında aşırı olumluydu. O yüzden işkillendim. Şimdi eskiyi ben istemiyorum, adam falımdan çıkmıyor. Her falımda mübarek. :)))))
Gerçi yeni için de güzel nokta atışları vardı ama neyse o yüzden biraz bekleyin bakalım yavrular çıkarsa açıklarım. Hatta ışın ile aynı tespitleri yaptı.
Venüs son dönem bana acaip tutturan falcılardan biri oldu. Ama durumlar değişti. Şu an dediği çıkmadı. Yalnız enteresan bir şey var; çok çok çok eskilerden biri hortlaayacak dedi, aynen geçmişte kalan sevgilim olmayan insanlar naber falan diye yazıyor. Bunu tutturdu sanki. Ama önemli olan diğer mevzu. O da henüz çıkmadı. Yazacağım çıkarsa.
Yine diyorum, anlık yorumlarda ve yakın gelecekte ışın efsane bence. Mesela bana şey demişti işte şunu şunu yapacak mı diye sorunca. Hayır onu onu yapmayacak ama 3 hafta sonra ya da 3. Hafta dedi. Bakalım tutacak mı? Daha önce tutmuştu. Yine de siz şu an kimseye gitmeyin bence. İnanın şu kesin biliyor diyeceğim kimse yok. Kimse kesin bilemiyor ne yazık ki. Az dirayetli olun (hee ben çok dirayetliyim ya :))))))) sude tarot neslihan anlık düşünceleri ve gelecekteki düşünceleri çok güzel bilirdi. Keşke yine baksa. İşte şu an bi ışın o ayarda bende. Ama varsa bak şu da cidden iyidir dediğiniz alırıö bir dal. Ama yok sanırım denedik herkesi.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?