Ankara'daki Falcılar

Bu arada Emirgan kafede baktiraniniz var mı? Hülyam Caddedeki Şehrazat ile bazı konularda aynı şeyleri söylediler. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu arada Emirgan kafede baktiraniniz var mı? Hülyam Caddedeki Şehrazat ile bazı konularda aynı şeyleri söylediler. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Emirgan nerede? Kime baktırdınız? Ben bi emirgan cafe ye gitmiştim ama

Arkadaşlar Evim Cafedeki Huriye ve Meryemle ilgili düşünceleriniz? Geleceği hadi geçtim an'la ilgili söyledikleri tutarlı oluyor mu?

Başta olumsuz deseymiş inanırdım da önce olumlu sonra olumsuz kaale alamadım. Şehrazat daha tutarlıydı o konuda.

Arkadaşlar Evim Cafedeki Huriye ve Meryemle ilgili düşünceleriniz? Geleceği hadi geçtim an'la ilgili söyledikleri tutarlı oluyor mu?

Huriye anı bile bilmez onu geç, meryem ise facia. Şöyle ki benim bir arkadaşıma sevdiğin adam sana gelecek, şüphelendiğin kadınla aralarında hiçbir şey yok. 40 güne sende bu adam dediği kadınla ilişkisi çıktı 40 güne kalmadan. Hatta kadını ailesinin evine götürmüş adam, beraber yaşamaya başlamışlar falan. Karar sizin.

Bir kere baktırdım bir daha baktırmadım ikisine de. Bilmiyor ikisi de. Meryem sadece sevgilimden ayrıldığımı bildi.

Canım o da bir şey mi, klasikleşti kadın milleti neden gider falcıya sevgilisinden ayrıldığı için yani atsa yine tutar. Ya evlenicekmiyiz diye sorar ya geri döncek mi diye ya da işte barışcaaz mı falan filan.

Yani doğru sonuç olarak ikisi de bir sey bilmiyor.

Tam facia öyleyse.. Bilgi için teşekkürler.

İşın kim ve nerede çalışıyor? Bir de Kaderin söyledikleri cıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…