• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Peki Turuncu Cafede Falcı Cengiz, Yasemingül, Zeyno, Berrin Sultan bunlardan tavsiyen olur mu canım
Saydıklarınızda bir tek yasemingüle baktırıyorum ben hatta devamlı da giderim. Hisleri gerçekten kuvvetli. Yani tabiki fal enerji işi kimseyi yanıltmak istemem bazen karşısındakime enerjisi turmuyor. Yasemingülün bende enerjisi tuttu. Söylediklerini de yaşadım. Birebir tarihte yaşamadım ama onu söyleyim. Yani mesela 10 gün diyor ama o 20 günde oluyor gibi.

Abdullah ve Devrim nerede lütfen biri söylesin. Üçüncü gözde yoklar.
3. Gözde vera nasıl ve Davinci Sibel ?
Yorum yapmanızı bekliyorum .
Doğru düzgün birine gitsek artık keşke?
Ben devrime büyük bir hevesle gitmiştim. İlk. Aktıvında benim cinlerim var şöyle böyle dedi. Baktım söyledikleri umut verici inandım birdaha gittim hatta ama gercekten fiyasko. Bir defasında da abdullaha gitmiştim. O hiç pembe tablo cizmedi. Hatta erkk arkadaşının hayatında başka kuz var dedi ben tabi yalan dolan diye cıktım gercekten varmış 😔 ama şöyleki. Sadece bunu bildi. Bir daha da gitmedim açıkcası. Veraya bir kere gittim. Ay sana enerjim tutmadı yok odaklanamadım o bu dedi bıraktı

Herkese merhaba,

Şehrazat a gittim bugün. Gerçekten etkilendim. Çok enteresan ve isabetli şeyler söyledi. Eğer söylediği çıkarsa varya :KK49::KK50::KK76::halay::rapci::21::KK71::KK9: Benim sorum üzerine üzücü bir şey söyledi. Bir tek o çıkmasın, diğerleri çıkarsa çok aşırı mutlu olurum. En yakın tarih 21-30 gün sonra. Haber vereceğim. Bir de kişiler hakkında yorumları çok isabetliydi. Hadi bakalım umarım doğru çıkar dedikleri

Canım Devrim fos boşver. Bir de cinlerim var bana onlar söylüyor diyip boşluğa bakarak konuşur. İnsan o fal bakarken hiç rahat hissetmiyor kendini.

Abdullah'ta hem beğenilen hem de beğenilmeyen bir isim. Ama en son fiyatı 60 TL falan deniyordu, şimdiki fiyatı ne kadar bilemiyorum.

3.Göz Vera fena değil, denenebilir. En azından enerjisi iyi.

Da Vinci Sibel'e bence kesinlikle gitmeyin. Alakasız bir sürü şey söyleyip aşırı kendinden emin konuşur ve fal türünü ''yükseltip'' hep daha fazla para almaya çalışır. İbranice bir şeyler yazıyorum, benim falım farklı bilmem ne diyip kazıklamıştı. Bomboş bir fala o kadar parayı verdiğim için sinir olduğumla kaldım.

Bu arada yok mu yeni isimler a dostlar, hep aynı isimler etrafında dönüyor topik.
Bahcelide janjan cafede suheyla.varmis 70tl

Herkese merhaba,

Şehrazat a gittim bugün. Gerçekten etkilendim. Çok enteresan ve isabetli şeyler söyledi. Eğer söylediği çıkarsa varya :KK49::KK50::KK76::halay::rapci::21::KK71::KK9: Benim sorum üzerine üzücü bir şey söyledi. Bir tek o çıkmasın, diğerleri çıkarsa çok aşırı mutlu olurum. En yakın tarih 21-30 gün sonra. Haber vereceğim. Bir de kişiler hakkında yorumları çok isabetliydi. Hadi bakalım umarım doğru çıkar dedikleri
Ne kadara ne baktırdınız

Herkese merhaba,

Ben burada bir iki kişinin düşüncesini önemsiyorum onlardan biri de sizsiniz...dedikleri çıkıyorsa gitmek isterim

turuncudan ayrılan şehrazat var kadın mükemmel bakıyor arayanların bilgisi olsun kızılay sakarya da hülyam cafe var oraya geçmiş
Evet turuncudaydı hatta turuncu şehrazat adını başkasına vermiş milleti kandırıyor. Şehrazat hülyam cafede arayanların bilgisine. En azından bir çok goygoyculardan daha reel daha hisli ortalık malum şartlatan dolu. Ama bu kadın net !

Turuncu cafeye gidiyorum şehrazat diye başka birine yönlendiriyolar beni gerçek şehrazat mina fal cafedeymiş insanları neden kandırıyolar anlamıyorum ben turuncuda sadece venüs hanımı seviyorum ona baktırıyorum bide soner beye gidiyorum arada
Şehrazat hanım çok oldu ayrılalı geçici olarak mina cafedeydi ama a3 aydır hülyam cafede nerde olduğunu merak ediyorsanız sakarya caddesinde

ya varya manyak gibi şehrazatı arıyodum beni de şehrazat diye başkasına yönlendirmişlerdi çok sinirlenmiştim teşekkürler umarım esmer şehrazattır bahsettiğiniz
Bildiğimiz şehrazat güzel bir kız saçları siyah uzun asıl şehrazat işte turuncudan gülyam cafeye geçti o sakarya caddesinde

Ben burada bir iki kişinin düşüncesini önemsiyorum onlardan biri de sizsiniz...dedikleri çıkıyorsa gitmek isterim

Canım benim çok teşekkür ederim. Şöyle etkileyici bir faldı. Zaman verdi ve verdiği zamanda bir şey olma ihtimali çok yüksek. Adamın özelliklerini
Söyledi, çok doğruydu. Verdiği tavsiye çok doğruydu. Ailemle ilgili söyledikleri keza çok doğruydu. Ama tabi dediklerinin çıkması için zaman var. Yani hemen yarın olacak şeyler değil. Ben çok beğendim, memnun kaldım. Az ve özdü. Aklımdaki bütünsorular cevaplanmış oldu. Ben beğendim şahsen. 1 kerecik de olsa denemenizi tavsiye ederim. Çıkarsa yazacağım zevkle :halay::KK71::21:

Reklamın iyisi kötüsü olmazmış ama kadın bencede çok güzel bakıyor

Yanlış anlamazsanız bir şey söyleyebilirmiyim; dünüye olmuşsunuz ve sürekli şehrazat reklamı yapıyorsunuz. Cidden çok tatlı biri ve falı da gayet güzel. Ama tecrübe ile sabit, bu kadar çok iehrazat derseniz 1-ban yersiniz, 2-reklam damgası yiyip kaale alınmazsınız. Burada tavsiyeleri kayda değer kemikleşmiş üyeler var. Emin olun deneyip memnun kaldıklarında şehrazat ın gerçekten dedikleri çıkarsa, büyün ankara şehrazat a gider. Bırakalım da insanlar denesn ve gelip gerçek yorumlar yapsınlar. Sevgiler...

Abdullah’ın yerine baktım ama tabelası falan yoktu daha önce oraya giden var mı

Back
X