Ankara'daki Falcılar

Biz bu kadına bikaç arkadaş gittik ve arkadaşlarıma söylediği her şey oldu ben de inanılmaz ümitlenmiştim ama bana söylediği şey çıkmadı ne yazıkki daha fazla ümitlenmiyim o zaman çok üzüldüm.

Asena'nın dediği gibi Dilek bence de fos, ben daha önce de onunla ilgili bir post yazmıştım. Çok paragöz birisi, sadece kahve falı diye girince sürekli seni daha pahalı fallara yönlendiriyor.

Meryem daha önce Taynat ve astrobloom'da çalışan Meryem sanırım. Meşrutiyet Mado'nun orası deniliyor ama ben adresi bulamadım. Daha net bir tarif verebilecek olan var mı? Onun hakkında da hem iyi hem kötü yorumlar var ama o kadar çok falcı denedim ki daha önce gitmediğim birine gitmek istiyorum.

ben yazın turuncu kafede Şehrazat isminde bir falcı vardı ona gitmiştim her şeyi bildi üstelik verdiği isimlerin hepsi tuttu söylediklerinin de hepsi oldu şuan her yerde onu arıyorum. Turuncu kafeden ayrılmış nereye gittiğini bilen numarasını falan bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi esmer bir bayandı Turuncu kafe bu konuda asla yardımcı olmuyor

Madonun tam yanında işhanı var o işhanında 8. Katta

Turuncu kafe esmer Şehrazat çok iyiydi ayrılmış ama nereye gittiğini bilen var mı?

Bu kadın nasıl bir kadındı? Gerçek adını biliyormusunuz? Ben şehrazat diye birine baktırmıştım ama tam bir üçkağıtçıydı. Hiçbir dediği de çıkmadı.

Kim acaba bu fikriye iyi bi falcı mı telefonla bakıyo mu bir de?
Bi fal 200 tl olur mu yaa... alanın Allah korkusu yok da verenlere ne diyeyim bilemiyorum. Yazıktır arkadaşlar naçizane tavsiyem bir yemektir bir hediyedir vb konularda harcanacak kadar ödersek içimiz çok acimaz bence. Yani bu rakama şahsen benim için acir

Ayyy fikriye değil 200 TL 20 kuruş bile etmez. Dediklerinden hiçbir şey çıkmadı. Çöpe gitti 50 liram o zaman çok acıyorum şimdi. Gerek yok. 50 lira bile çok bence. Benim favorim binnaz da kredi biriktirip bedava fal baktırmak. Nasılsa çıkmıyor

Bende bu ara öyleyim nasılsa çıkmıyor

Tabi ki çok fazla araştırıp gitmeden bu para verilmez sadece merak benimkisi cafedeki saçma sapan falcılara 3-5 para vermektense cidden iyiyse tek seferde bu parayı vermeyi tercih ederim ben şahsen.

Kizlar şu Ramon a fal baktiran var mi? Samet licina , kerimcan falan cok oneriyor onu

Bu kadın nasıl bir kadındı? Gerçek adını biliyormusunuz? Ben şehrazat diye birine baktırmıştım ama tam bir üçkağıtçıydı. Hiçbir dediği de çıkmadı.
gerçek adını bilmiyorum ben de onu öğrenmeye çalışıyorum çünkü bana ne dediyse hepsi tek tek oldu ve şoka girdim yani. esmer bi kadındı sert bir mizacı vardı genelde yıldızname falan bakıyormuş. hayatıma girecek insanın ismini ve ne zaman gireceğini bile söyledi. bir de sarışın bir şehrazat vardı orda o pek iyi değildi. gerçek ismini biliyorsan söyleyebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…