Sen konuştun mu? Ön görüşmeden iyi his alırsam denerim belki tel noyu gönderir misin. Bu arada fısıltı ile ilgili olumsuz yazılınca krizimi atlatmak için dilek e uğradım kahve tarot baktirdim tespitler bayağı iyiydi bakalım çıkar mı. Gerçi ona kişi tespitlerinde güveniyorum olayları bekleyeceğim daha önce kisilerde yanılmadı olaylarda kısmen tutmustuCanım istersen sana nosunu atayım bi dene ama benim tahammülüm kalmadı ne yazık ki.
ilk senden duydum desem :SGünaydın arkadaşlar, etlik de kendi evinde bakan nilüfer varmış, baktıranınız oldu mu, tavsiye eder misiniz?
Ben de yeni duydum zaten:) Ama denemedim henüz.ilk senden duydum desem :S
Merhaba gittiniz mi acaba meryeme merak ettim memnun kaldınız mı ben daha önce bikaç defa gittim ama başka birinin görüşlerini merak ediyorum.kızlar merhaba, aslında tüm sayfaları okuyorum da emin olamadım o kişi o mu diye.
kızılayda madonun orada meryem varmış nasıldır? arkadaşım gitmiş beğenmiş ama arkadaşım çok falcı bilmez o yüzden sorayım dedim
Sen konuştun mu? Ön görüşmeden iyi his alırsam denerim belki tel noyu gönderir misin. Bu arada fısıltı ile ilgili olumsuz yazılınca krizimi atlatmak için dilek e uğradım kahve tarot baktirdim tespitler bayağı iyiydi bakalım çıkar mı. Gerçi ona kişi tespitlerinde güveniyorum olayları bekleyeceğim daha önce kisilerde yanılmadı olaylarda kısmen tutmustu
Merhaba bu bahsettiğiniz falcı dilek nerde acaba?Sen konuştun mu? Ön görüşmeden iyi his alırsam denerim belki tel noyu gönderir misin. Bu arada fısıltı ile ilgili olumsuz yazılınca krizimi atlatmak için dilek e uğradım kahve tarot baktirdim tespitler bayağı iyiydi bakalım çıkar mı. Gerçi ona kişi tespitlerinde güveniyorum olayları bekleyeceğim daha önce kisilerde yanılmadı olaylarda kısmen tutmustu
Sen konuştun mu? Ön görüşmeden iyi his alırsam denerim belki tel noyu gönderir misin. Bu arada fısıltı ile ilgili olumsuz yazılınca krizimi atlatmak için dilek e uğradım kahve tarot baktirdim tespitler bayağı iyiydi bakalım çıkar mı. Gerçi ona kişi tespitlerinde güveniyorum olayları bekleyeceğim daha önce kisilerde yanılmadı olaylarda kısmen tutmustu
Bana öyle birşey hiç demedi bilemem. Bende kişi analizleri tuttu.bu diger kadınla konuşmadın tamam da bana numarasını yazacaktın hala bekliyorumBen konuşmadım. Aramayı da düşünmüyorum. Fal manyağı gibi ortalarda dolaştığım zamanlar çok geride kaldı. Tadık falcılar bile 3 kağıt yaparken tanımadıklarıma baktırmam. Dilek e gelince ben sevmiyorum o kadını. Benden para koparmak için çok uğraştı ama koparamadı. Kişi tespitleri de çok yerinde değildi. Cidden sokağa atılmış bir para bana göre. O yüzden dilek i de sevmem. İlk gideni genelde büyü ayağına 500 lük yapar tutturursa işte.
Sen kime baktırıyorsun?Ben konuşmadım. Aramayı da düşünmüyorum. Fal manyağı gibi ortalarda dolaştığım zamanlar çok geride kaldı. Tadık falcılar bile 3 kağıt yaparken tanımadıklarıma baktırmam. Dilek e gelince ben sevmiyorum o kadını. Benden para koparmak için çok uğraştı ama koparamadı. Kişi tespitleri de çok yerinde değildi. Cidden sokağa atılmış bir para bana göre. O yüzden dilek i de sevmem. İlk gideni genelde büyü ayağına 500 lük yapar tutturursa işte.
Bana öyle birşey hiç demedi bilemem. Bende kişi analizleri tuttu.bu diger kadınla konuşmadın tamam da bana numarasını yazacaktın hala bekliyorum
Sen kime baktırıyorsun?
Bana öyle birşey hiç demedi bilemem. Bende kişi analizleri tuttu.bu diger kadınla konuşmadın tamam da bana numarasını yazacaktın hala bekliyorum
Ama adı üzerinde fal.... Bir garanti beklememek lazım tutturan da sonra bulunmuyorMalesefkii :/
Ama adı üzerinde fal.... Bir garanti beklememek lazım tutturan da sonra bulunmuyor
Ben baktirmadim ama arkadaşım batktırmış . Tarot bakıyormuş kahve yok. Genel durumu anlatıyor ve daha çok yasam koçu gibi yaklaşıyormuş boşanma aşamasında idi arkadaşım boşanma yok demiş geçende mahkeme sonuçlandı boşandı akabinde arayınca tekrar biraraya geleceksiniz demisKızlar merhaba bu meşrutiyetteki madonun yanındaki işhanında olan meryeme fal baktıran yok mu ya?
Ben baktirmadim ama arkadaşım batktırmış . Tarot bakıyormuş kahve yok. Genel durumu anlatıyor ve daha çok yasam koçu gibi yaklaşıyormuş boşanma aşamasında idi arkadaşım boşanma yok demiş geçende mahkeme sonuçlandı boşandı akabinde arayınca tekrar biraraya geleceksiniz demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?