Ankara'daki Falcılar

Yok artik yuhhh sanki neymisde yaa oda 3,5 yalan atacak abartms .s sanki neymis bencede duymamak normal

Bende aynı durumdaydım:)) ama birini buldum daha doğrusu tesadüfen tanıştım, bi arkadaşımın vesilesiyle. Falci denmesine biraz kızıyo ben falcı değilim diyor. Ama ben başka ne diyebilirim bilmiyorum bu kadına. Cidden çok iyi. Ilk tokalastigimiz anda başladı dökülmeye 2 ay kadar önce bakmıştı bana şu ana söylediği bi kaç şey oldu cidden. Farklı bi deneyimdi benim için.

Kim olduğu devlet sırrı değil dimi biz de öğrenebilirmiyiz?

Fısıltı cafeyi duyan var mi kızılayda denesem mi

Bence uğrama bile dilek in olduğu binada çok aptal saptal bir yer. Bence falcıların köküne kıran girdi. Ben bıraktım rahatladım. Darısı başınıza...

Gerçekten ne oldu böyle herkesi denedik .bi kişi bile mi bilemez ya

Özelden kime masaj atmis. Reklâm da olsa belki iyidir... artık bu yoklukta birileri çıksın da nasıl olursa olsun durumuna geldim yeterki kısmen de olsa tuttursun

Canım istersen sana nosunu atayım bi dene ama benim tahammülüm kalmadı ne yazık ki.

Günaydın arkadaşlar, etlik de kendi evinde bakan nilüfer varmış, baktıranınız oldu mu, tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…