Oda.kiim ?Ben artık Binnaz abla ya takılıyorum :))
İnternet sitesi. Ama geçen giriyim dedim 150tl istiyor tarot için. Hem internet hem 150tl olunca mantıklı gelmediOda.kiim ?
Evet öyle bir duyum aldık ama... Hatta ben sıla ya da sılanın kızlarından biri falan mı diye düşündüm. Çünkü bazı olaylar oldu 10 dk sonra hümeyra arazi
Hümeyra birde Inanç edebiyatı yapıyordu.
:) bende öyleydim :) bi falcı buldum sonunda. Gerçi falci denmesine biraz kızıyor ben falcı değilim diyo ama beni çok etkilemişti. Cidden çok iyi.Çok haklısın. Şuan ben öyle bi durumdayım inşallah darısı bize. :)
Hangisi kuzum hangi cafee ??
Bende aynı durumdaydım:)) ama birini buldum daha doğrusu tesadüfen tanıştım, bi arkadaşımın vesilesiyle. Falci denmesine biraz kızıyo ben falcı değilim diyor. Ama ben başka ne diyebilirim bilmiyorum bu kadına. Cidden çok iyi. Ilk tokalastigimiz anda başladı dökülmeye 2 ay kadar önce bakmıştı bana şu ana söylediği bi kaç şey oldu cidden. Farklı bi deneyimdi benim için.
Fısıltı cafeyi duyan var mi kızılayda denesem mi
Salemin denilen kişi neden pasif oldu
Özelden kime masaj atmis. Reklâm da olsa belki iyidir... artık bu yoklukta birileri çıksın da nasıl olursa olsun durumuna geldim yeterki kısmen de olsa tuttursunBence fake di. Zira özelden mesaj atmış, bumara göndermiş falan.
Özelden kime masaj atmis. Reklâm da olsa belki iyidir... artık bu yoklukta birileri çıksın da nasıl olursa olsun durumuna geldim yeterki kısmen de olsa tuttursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?