Ankara'daki Falcılar

Kadın dediğim gibi farklı piyasadakiler gibi değil gelecekle ilgili olumlu söyledikleri de oldu olumsuz da ayrıca bir takım nasihatlerde bulundu isterseniz işlem de yapiyormus ben en başta sadece genel bakım istiyorum dedim en yakın verdiği vade bir kaç gün idi en uzun da bir kaç ay bakalım çıkar mı çıkmaz mi tabii biraz tuzlu 150 tl hii bir de bir ara bir yerler ve bazı olayları tarif etti insan aralarda ürperiyor tarifi zor

Alıntı yaptım gör beni nebeliiiiiiiiiii özele gel panpa

Kızın günahını da aldık iyi mi, kendisinden özür diliyorum kendi adıma. Reklamcılar yüzünden kimseye de güvenemez olduk valla.
Yani gelecekle ilgili tabii henüz çıkan birşey yok fiyat da tuzlu ama önerim bu rakamı ödeyebiliyorsanız bir kereliğine de olsa denemek lazım değişim bir deneyim. Kafelerdeki gibi değil

Sadece telefonla mı bakıyo hani yüz yüze baktırma imkanımız var mı?

Kim olduğunu söulrseniz acaba bide bizde gşferi, z:) :)

Merhaba gittiniz mi acaba meryeme merak ettim memnun kaldınız mı ben daha önce bikaç defa gittim ama başka birinin görüşlerini merak ediyorum.
selam ben telefonda baktirdim ama cok tuttum diyemem. orta halli daha muhabbet gibiydi. yani sunu net bildi dedigim bir sey yok

Wells buradan bir arkadaş da memnun kalmamış ama ben hakikaten etkilendim çok enteresan şeyleri söyledi enerji tutması dedikleri şey bu olsa gerek

Kişiler karışmış yukarıda ben naz dan bahsediyor zannettim ancak meryem ile ilgili de ben baktıracakken arkadaşım memnun kalmadığından bahsettiği için baktirmamistim

Valla kızlar ben dün meryeme tekrar gittim sanırım bana söylediği şey çıkana kadar bi daha da gitmem kadın bana iyi geliyo ama umudumu yitirdim açıkcası ona karşı.

Merhabalar kızlar. Ben ücretsiz kişilik analizi yapıyorum. Ücretsiz. Sadece bu işte kendimi geliştirmek istiyorum. Eğer danışma almak istrseniz mesaj göndrin. Ya da bir şekilde iletişime geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…