Ankara'daki Falcılar

Ben o kadının şehrazat olduğunu sanmıyorum ama şengülmüş güyya gerçek adı. Şişmanca bir kadındı. Kısa saçlı. Kısa boylu. Numarasını vermişti ama o kadın mı ki? Oysa peeesss derim.

yok hayır şişman ve kısa değildi orta boylu normal bi kadındı yani şöyle söyleyim bana ölüm dahil bir sürü şey söyledi ve hepsi oldu umarım bulabilirim kendisini

Akşam burada bahsi geçen kişiyi aradım ve çok etkilendim olaylar gerçekleşsin paylaşırım biraz pahalı ama insan değer diyor çok kısa vadeli öngörüleri de vardı 3 5 güne net paylaşırım

Akşam burada bahsi geçen kişiyi aradım ve çok etkilendim olaylar gerçekleşsin paylaşırım biraz pahalı ama insan değer diyor çok kısa vadeli öngörüleri de vardı 3 5 güne net paylaşırım

Kaç kiraya bakıyor?

Kimin nesidir kiz, ayrintilari yazar misin ozelden cok merak ettim.

Gülay ablayı yıllardır arkadaşım tanıyor benide götürdü bir yanlışlık var yada isim benzerliği eğitimli ve asla üç harfleri falan yok inanmiyorda düzeltmek istedim araştırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…