Ankara'daki Falcılar

Evet öyle bir duyum aldık ama... Hatta ben sıla ya da sılanın kızlarından biri falan mı diye düşündüm. Çünkü bazı olaylar oldu 10 dk sonra hümeyra arazi

Bukle olmasin o'da:S neden boyle yapiyorlar, hic de hos degilki yaptiklari.

Bukle olmasin o'da:S neden boyle yapiyorlar, hic de hos degilki yaptiklari.

Muhtemelen çünkü humeyra ne kadar enteresandır ki bukke nin gittiği falcılara gidip desteklemişti. En azından bana özelden tavsiye ettiği falcılar bukle ile aynıydı.

Milaz cafe Sinem falı ve turuncu cafe Yeliz falı patladı .ben yazayım da .(

Peki size bie haberde bendeennnnn...turuncuda genç bi yasemin var ya sarı saçlı onum sahibinin sevgilisi oldugunu biliomuydunuzz :):) şıok oldumm hiçbiri falcı deilmiş. Kişiye göre analiz yaptıryolarmış. Gitmeyin boşuna

Anaaa o apo nun sevgilisi idi şimdi de turuncu ya kapak atmış ha. Brrraaavooo

Size biri hakkında soru sormuştum Karslı kadın ç numarasını aldım ama aramadım:) kızlar birinizde belki numara vardır bır kontrol etsek mi, belki de gitmişsinizdir bu kadına.

Kimmis bu karsli

Kızlar buraya da yazın. Kimmiş bu karslı kadın

Kızlar sultan diye bir kadın. Duydunuz mu hıc gıdın, Keçiören eşlikteymiş. Yıllar yıllar önce 250 liraya bakıyormuş ama Internet'ten hakkında bılgı bulamadık. Buraya soralım dedıkodu belkı duyan vardır. Kımse de duymamış, aramızda da baktıran yok. Ne kadar ıyıdır tam bılmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…