yook hiç duymadım :S ?Kızlar Ankara'da falcı sultan diye bir kadın varmış, hiç duyanınız var mı?
yook hiç duymadım :S ?
K.ören tarafında eski Ankara büyükşehir belediye başkanının gittiği bi kadın vardı hatta evinde fotoları falan vardı eğer oysa hiç bi dediği çıkmadı ama adını hatırlamıyorum sultan değildi.Burada bir üye bahsetti ondan. Çok meşhurmuş özellikle üst gelir gurubu arasında, eski Ankara belediye başkanının eşi de gidermiş. Yıllar önce bile uöuk fiyatlarla fal bakan bir kadınmış. Hiç duyan bilen var mı merak ettik biz, ufak bir Google araması yaptık ama ismine rastlamadım hiç bir yerde.keçiörendeymiş kadın.
K.ören tarafında eski Ankara büyükşehir belediye başkanının gittiği bi kadın vardı hatta evinde fotoları falan vardı eğer oysa hiç bi dediği çıkmadı ama adını hatırlamıyorum sultan değildi.
Yok gitmedim,k.ören kuşcağızdaydı gittiğim kişi onunda dedikleri olmadı.Keçiören etlikteymiş, adı sultanmış karslıymış, esmer bir kadınmış . Ucuk fiyatlardan bahsettiler, sen girtin mi hiç böyle birine?
turuncu cafede gül hanım vardı masal cafeye geçmiş kızlar
Hayırlı olsun umarım işleriniz iyi olur.. Bu arada sizi kimse sormamış bişginiz olsun :)))turuncu cafede gül hanım vardı masal cafeye geçmiş kızlar
turuncu cafede gül hanım vardı masal cafeye geçmiş kızlar
Ya bu arada ben hanımağayı soedum ama kimse trum yapmadı tanıuan mı uok acaba yarın gitcem ama braz kararsız gitcem 1 sene önce gitmiştim. Sizcee ne yapmaylım
Kaça bakıyorsunuz gül hanım ve hangi falları bakıyorsunuz? Referans alabileceğimiz müşterileriniz var mı? Biz artık akıllandık da her bende hıyar var diyene bir avuç tuzla koşmuyoruz. Hem tuz zararlı.Kazen bize tuzu ve üstelik de tuzla koşmayı yasakladı Mune da mühürledi imzaladı onayladı. Kusura bakmayın yani. Ama siz bi söyleyin bakalım. Yürüyerek geliriz biz de
Çok yaşayın, gece gece gülme krizine girdim
İlk defa duydumn ben.kızlar merhaba, aslında tüm sayfaları okuyorum da emin olamadım o kişi o mu diye.
kızılayda madonun orada meryem varmış nasıldır? arkadaşım gitmiş beğenmiş ama arkadaşım çok falcı bilmez o yüzden sorayım dedim
ben biraz soruşturayım o zaman bugun mesaj attm fal baktırmak istiyorum diye gündüz dönmedi.İlk defa duydumn ben.
Canimm bende bi arkadastan duydum onu ewet bi ishaninda 8.kattamiymis neymis madonun karsisindaki meryem die yazdinarkadasm deilde bi akrabasi kuzenimi ne baktirmis onunda bende duymustum ama gidememistim gidersen yaz muhakkakkızlar merhaba, aslında tüm sayfaları okuyorum da emin olamadım o kişi o mu diye.
kızılayda madonun orada meryem varmış nasıldır? arkadaşım gitmiş beğenmiş ama arkadaşım çok falcı bilmez o yüzden sorayım dedim
kafelerdeki beğenilmeyen falcı değilse baktırayım o zaman. bidaha yazayım bugun. telefonda da olsa şansımı denicemCanimm bende bi arkadastan duydum onu ewet bi ishaninda 8.kattamiymis neymis madonun karsisindaki meryem die yazdinarkadasm deilde bi akrabasi kuzenimi ne baktirmis onunda bende duymustum ama gidememistim gidersen yaz muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?