Ankara'daki Falcılar

kız seni ayakta alkışlıyorum napğım başka masaldaydı turuncuya gectı ardından yıne masallastı heralde arkadasım baktırdı bide ramazanda baktırdı daha cıkack düşün

Soner bedava bakarsa gelelim hemen. Ama 40 dakikası övünme 5 dakikası falla geçen bir fal seansına ben 50 tl vermem kusura bakmasın. Gerçi bak adamın hakkını yemeyeceğim. O zaman sen bir şeyler yazıyorsun, kitap yazacaksın demişti. Hee yazıyorum bir şeyler ama kitap değil, bak onu bile tutturamadı sonercik.

Sonuç olarak; Ankara’da gidecek falcı kalmadı!!! Net!!!

Ben de teeee kaç sene önce gitmiştim; dediği hiçbir şey çıkmadı. Falları tutmayınca işleme sarmışsa demek ki.

Ben de prince gibi her falcıya gittim. Hepsine. Ama hepsi fos. Zamanında deli gibi savunduğum inci bile fos. O derecede. Bir arkadaş yazmış inci ye git diye dedim are you passing t... with me? Gidermiyim bir daha. Aman aman. Şimdi beklediğim 3-4 kişi var bakalım. Çıkarsa yazarım. Biraz umutsuz vaka 4 ü de ama inanın şu an falcıya gitme isteğim kalmadı. Noldu bana ben de anlamadım. Sanırım karmam temizlenince falcılar da siliniyor hafızamdan.

Gitmeyin annem gitmeyin tutun kendinizi. Gitmeyin ki anlasınlar 2 yalan atınca 3. Yü atamayacaklarını. Çok arzu eden olursa ben size birkaç teknik çğretirim adamın gelmesi söz konusuysa zaten gelir. Falla gelmez annem bu adamlar. Biraz geç oldu öğrenmem ama demek ki bu da bir süreçmiş. Geçti gitti. Yaşasın falsız hayat...

bence siz soner beyi çekemiyosunuz tatlım ben burda reklam verme peşinde değilim ben sadece fikrimi sundum ister giderler ister gitmezler hepsi bu kadar basit

Ben bide turuncu cafede venüs hanıma gitmştim gayet hoş bi bayan oda galiba masal cafeye geçmiş

Turuncu cafe fosss sadece reklam ayri zamanlarda farkli 2,3 isme baktirdim sifira sifir faladdin bile daha destekli sallio dusun gerisini

bence siz soner beyi çekemiyosunuz tatlım ben burda reklam verme peşinde değilim ben sadece fikrimi sundum ister giderler ister gitmezler hepsi bu kadar basit

He heee o kadar kıskandım kiiii anlatamam.

Sonerin unvanımın yanından geçemeyeceği bir mesleğim var! Soner in falcılığını neden kıskanayım ki. Üzülmeyin. Küresel daralma var. Siz de eskisi gibi para kazanamayacaksınız. Uyandık, aydınlandık. Soner matah falcı olsa reklamını kendisi değil biz yapardık. Üzülmesin, hayat herkese eşit davranmıyor. O da böyle para kazanacakmış. Tabi artık kimse gelmediği içün kazanamaz ama neyse.

Ben bide turuncu cafede venüs hanıma gitmştim gayet hoş bi bayan oda galiba masal cafeye geçmiş

Bugün üye olan arkadaşımızın önerisi üzerine masal kafe ye koşmak isterdik ama venüs oradan da ayrılmış. Yeni yerini de söylerse bi zahmet. Falları çıkmıyor bu arada gitmeye değmez.

Ya biz buraya girip kendi yorumlarımızı yapıyoruz gerçekten sizin derdiniz nedir ben bunu anlamıyorum milletin derdi bitmiş gelmiş buraya neler yazıyor

ben bu sitede yeniyim amacım reklam yapmak olsa hergün yapardım saçmalayıp durmayın Allah aşkına ya

Dirwknrelmamsie yaegılamakmuerine reklam gibigeldiğibi söyleyip gitmemeyi tercih etmek en mantıklısı değil mi neyin tartışması kızlar a b c hepsi noş..kimin renklam yaptıgnı anlıyoruz zten.

Şuna cok inanıyorum refika abla bana herkese baktırma paranı geötim enerjina yazık onların kötü enerjisini üzerine alma der nuna inanırım herkese gitmwyin kızlar e cok kişiye gidince geröekten kötüye sarıo. Enerjininiz uydugu bildiği için değil o an rahayladıgınız için biür kişiye gidin enerjiniz düşmesinn.

Yahu zaten gitmesiğimiz için yapıyorlar ya. Artık ben kendi adıma konuşayım hepsini bıraktım. Hepsi şarlatan hepsi yalancı. Dedikleri hiçbir şey çıkmıyor. Az kaldı zaten kim çıktı kim çıkmadı olaylarıyla yazacağım. Ama şu var hakkını yemeyeceğim şu an yaşanan hastane olaylarını bir tek abdullah söyledi. Sonucu ne olacak belli değil ama olayı bildi en azından. Gerçi bilmesi yeterli mi hayır o da ayrı mesele. O yüzden hiçbiri doğru düzgün bir şey bilemiyor. Hiçkimseye gitmemek lazım

Kizlarr aklima geldi hangi cafeydi bilmiorumda tuanna wardi oda fosss ya 1dedi.bile.cikmazmi cikmadi walla .. sadece asmalikona yada.asmalibahce ole bi cafede bi adam wardi bana bikac dedi.cikmsti aklima geldi sizle paylasim dedim giderseniz duyup falan tuannada foss bosa

Kizlar bide instagramda gercek_fal die bi adresde mehmet bey die biri varma kadnlar kulubunden falanda cokmyazip arayan warms hic baktnzmi sayfasina duydunuzmu ?

Kizlar bide instagramda gercek_fal die bi adresde mehmet bey die biri varma kadnlar kulubunden falanda cokmyazip arayan warms hic baktnzmi sayfasina duydunuzmu ?

Ben baktirdim ona kisilik analizi yapiyo daha cok senin huylarini anlatiyo beni cok tatmin etmedi acikcasi karsi tarafla ilgili ve gelecekle alakali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…