• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

yook hiç duymadım :S ?

Burada bir üye bahsetti ondan. Çok meşhurmuş özellikle üst gelir gurubu arasında, eski Ankara belediye başkanının eşi de gidermiş. Yıllar önce bile uöuk fiyatlarla fal bakan bir kadınmış. Hiç duyan bilen var mı merak ettik biz, ufak bir Google araması yaptık ama ismine rastlamadım hiç bir yerde.keçiörendeymiş kadın.

Burada bir üye bahsetti ondan. Çok meşhurmuş özellikle üst gelir gurubu arasında, eski Ankara belediye başkanının eşi de gidermiş. Yıllar önce bile uöuk fiyatlarla fal bakan bir kadınmış. Hiç duyan bilen var mı merak ettik biz, ufak bir Google araması yaptık ama ismine rastlamadım hiç bir yerde.keçiörendeymiş kadın.
K.ören tarafında eski Ankara büyükşehir belediye başkanının gittiği bi kadın vardı hatta evinde fotoları falan vardı eğer oysa hiç bi dediği çıkmadı ama adını hatırlamıyorum sultan değildi.

K.ören tarafında eski Ankara büyükşehir belediye başkanının gittiği bi kadın vardı hatta evinde fotoları falan vardı eğer oysa hiç bi dediği çıkmadı ama adını hatırlamıyorum sultan değildi.

Keçiören etlikteymiş, adı sultanmış karslıymış, esmer bir kadınmış . Ucuk fiyatlardan bahsettiler, sen girtin mi hiç böyle birine?

turuncu cafede gül hanım vardı masal cafeye geçmiş kızlar

Ya bu arada ben hanımağayı soedum ama kimse trum yapmadı tanıuan mı uok acaba yarın gitcem ama braz kararsız gitcem 1 sene önce gitmiştim. Sizcee ne yapmaylım

turuncu cafede gül hanım vardı masal cafeye geçmiş kızlar

Kaça bakıyorsunuz gül hanım ve hangi falları bakıyorsunuz? Referans alabileceğimiz müşterileriniz var mı? Biz artık akıllandık da her bende hıyar var diyene bir avuç tuzla koşmuyoruz. Hem tuz zararlı. Kazen Kazen bize tuzu ve üstelik de tuzla koşmayı yasakladı Mune Mune da mühürledi imzaladı onayladı. Kusura bakmayın yani. Ama siz bi söyleyin bakalım. Yürüyerek geliriz biz de :D

Kaça bakıyorsunuz gül hanım ve hangi falları bakıyorsunuz? Referans alabileceğimiz müşterileriniz var mı? Biz artık akıllandık da her bende hıyar var diyene bir avuç tuzla koşmuyoruz. Hem tuz zararlı. Kazen Kazen bize tuzu ve üstelik de tuzla koşmayı yasakladı Mune Mune da mühürledi imzaladı onayladı. Kusura bakmayın yani. Ama siz bi söyleyin bakalım. Yürüyerek geliriz biz de :KK70:

Çok yaşayın, gece gece gülme krizine girdim:KK70:

Çok yaşayın, gece gece gülme krizine girdim:KK70:

Falcılar sağolsun efendim :D çok komik değiller mi ama ya bir de bu ara turuncudan çıkan masal a düşüyor çok enteresan :D not: masal da afedersiniz ama pavyon gibi bir yer üst katta canlı ucuz bir müzik alt kat loş ışıklı orada fal bakıyorlar çok fena çok kızlar gitmeyin sakın.

benim arkadaşım ramazanda gitti bide :D dedim ya turuncu masal oluyo die ee müşteri kaybı oluyosaaa bebeğimm sahtre adlarla övecekler faladdin bile daha destekli atıyo onlardan :d

kızlar merhaba, aslında tüm sayfaları okuyorum da emin olamadım o kişi o mu diye.
kızılayda madonun orada meryem varmış nasıldır? arkadaşım gitmiş beğenmiş ama arkadaşım çok falcı bilmez o yüzden sorayım dedim

kızlar merhaba, aslında tüm sayfaları okuyorum da emin olamadım o kişi o mu diye.
kızılayda madonun orada meryem varmış nasıldır? arkadaşım gitmiş beğenmiş ama arkadaşım çok falcı bilmez o yüzden sorayım dedim
Canimm bende bi arkadastan duydum onu ewet bi ishaninda 8.kattamiymis neymis madonun karsisindaki meryem die yazdinarkadasm deilde bi akrabasi kuzenimi ne baktirmis onunda bende duymustum ama gidememistim gidersen yaz muhakkak

Canimm bende bi arkadastan duydum onu ewet bi ishaninda 8.kattamiymis neymis madonun karsisindaki meryem die yazdinarkadasm deilde bi akrabasi kuzenimi ne baktirmis onunda bende duymustum ama gidememistim gidersen yaz muhakkak
kafelerdeki beğenilmeyen falcı değilse baktırayım o zaman. bidaha yazayım bugun. telefonda da olsa şansımı denicem

Back
X