Ankara'daki Falcılar

Yok refika abla mersinde zaten benşm kuzenm cok gider bizde ötlentanıltık baya tutturudug şeyle oldu ama enerji uyumu cok önemlii

Telefonda armağan’a baktıran var mı?
Merhaba, Armağanı bana bukle06 msj da önerip numarasını yazmıştı bahsettiğiniz armağan o mu bilmiyorum. Ki biliyorsunuz bukle06 da falcı çıktı o yüzden bilemiyorum. Ben baktırmadım buarada.

Çelikler pasajı girişinde ki kadına baktırdım memnun kalmadım resmen kafa buluyor kadın .başka tutturduğu var mı baktıran var mı

Çelikler pasajı girişinde ki kadına baktırdım memnun kalmadım resmen kafa buluyor kadın .başka tutturduğu var mı baktıran var mı
Ya bçyle pahalı olmayan 10-15 dk bakıp geçsin istiorum bama kimde yok sanırı. :) böyle öycizeler değşle takın zamamu tuttrsa yeter cok para vermekmistemşorum kimse yok mu ki

Ya bçyle pahalı olmayan 10-15 dk bakıp geçsin istiorum bama kimde yok sanırı. :) böyle öycizeler değşle takın zamamu tuttrsa yeter cok para vermekmistemşorum kimse yok mu ki
Valla ben o kadına çok para verdim eğer okuyorsa burayı kendisine zehir zıkkım olsun diyorum canım benim

Valla ben o kadına çok para verdim eğer okuyorsa burayı kendisine zehir zıkkım olsun diyorum canım benim
cnm ben o kadına baktırdım. vallahi dedikleri çıktı.
ben kadını tanımam bilmem. evet ben de çok para verdim 400 civarıydı galiba ama dedikleri çıktı.

söyledikleri doğru mu değil? yoksa senin beklentilerine mi uymadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…