Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonla bakan biri varsa bana önerebilirsinYok mu önereceğiniz bri
Ben mersinde refika ablaya baltryrum genel bilio ve tutturuyot beni ama farklı kişi istyurum. Memnun kalanda oldu kalmayanda ı yüzden bişey diyemiıorum. Ankarada gideyim değişik birine istyrumTelefonla bakan biri varsa bana önerebilirsin
Refika sadece yüzyüze mi bakıyor?Ben mersinde refika ablaya baltryrum genel bilio ve tutturuyot beni ama farklı kişi istyurum. Memnun kalanda oldu kalmayanda ı yüzden bişey diyemiıorum. Ankarada gideyim değişik birine istyrum
Merhaba, Armağanı bana bukle06 msj da önerip numarasını yazmıştı bahsettiğiniz armağan o mu bilmiyorum. Ki biliyorsunuz bukle06 da falcı çıktı o yüzden bilemiyorum. Ben baktırmadım buarada.Telefonda armağan’a baktıran var mı?
Bana numarasını atar mısınMerhaba, Armağanı bana bukle06 msj da önerip numarasını yazmıştı bahsettiğiniz armağan o mu bilmiyorum. Ki biliyorsunuz bukle06 da falcı çıktı o yüzden bilemiyorum. Ben baktırmadım buarada.
Ya bçyle pahalı olmayan 10-15 dk bakıp geçsin istiorum bama kimde yok sanırı. :) böyle öycizeler değşle takın zamamu tuttrsa yeter cok para vermekmistemşorum kimse yok mu kiÇelikler pasajı girişinde ki kadına baktırdım memnun kalmadım resmen kafa buluyor kadın .başka tutturduğu var mı baktıran var mı
Valla ben o kadına çok para verdim eğer okuyorsa burayı kendisine zehir zıkkım olsun diyorum canım benimYa bçyle pahalı olmayan 10-15 dk bakıp geçsin istiorum bama kimde yok sanırı. :) böyle öycizeler değşle takın zamamu tuttrsa yeter cok para vermekmistemşorum kimse yok mu ki
cnm ben o kadına baktırdım. vallahi dedikleri çıktı.Valla ben o kadına çok para verdim eğer okuyorsa burayı kendisine zehir zıkkım olsun diyorum canım benim
söyledikleri doğru mu değil? yoksa senin beklentilerine mi uymadı.Valla ben o kadına çok para verdim eğer okuyorsa burayı kendisine zehir zıkkım olsun diyorum canım benim
bence öyle .yada gününde değildi. çünkü benim bir çıkarım yok ki.bana ne.Enerji olayimi aceba bilemiozki