Ankara'daki Falcılar

hala bana özelden diyorsunuz ki tahmin mi etti yoksa sizden mi aldı bilgilerimi bende size diyorum ki bizde ne bilginiz var ?

Bu üyeyi @Bukle06 haftalardır takip ediyorduk zaten.

Diyorum ki, beni arayan falcı abla site sahibi IP den baktı senin adını mesleğini söyledi hatta şikayet hakkınız var hanımefendi özel hayatınıza müdahale etmişler dedi dedi. Yani gerçek adımı ve mesleğimi site sahibi söyledi dedi bana. Sanırım bana zarf atmış bunu söylemeye çalışıyorum.

Özelden de yazdım buradan da yazayım o şarlatan da okusun bu yazdıklarımı ;

Bizdeki bilgileriniz ve herkes tarafından görülen bilgiler ;

İlişki Durumunuz: Bekarım
Meslek: Öğrenci
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Ankara

Bunu zaten herkes görüyor. Bizde bunun dışında IP adresiniz ve e-postanız var. Bunları savcılık izni olmadan kimse ile paylaşamayız. Bunu paylaşmak çok büyük suçtur....

Çok teşekkür ederim ilginiz için.

site sahibi IP den baktı senin adını mesleğini söyledi

hahaha böyle bir yeteneğimiz varsa fal işine giriyorum : ))))

Bizde ki meslek bilgisi ile sizin mesleğiniz tutmuyor...
Adınız soyadınız hele hiç bir yerde yok !

Ip den bu bilgilere ulaştıysam inanın büyük falcı olurmuş benden !

Sevgili Kazen Mune buradan bir kez daha anlaşılacağı üzere aramızda bukle06 dışında bir köstebek daha var. Bana sen yazdın diyebildiğine göre!!! Bulacağım onu da. Mesajlara bakacağım. Bulunca bildiririm.

Ama siz falcılığa başlamalısınız. Bence hayatlarımızı gayet iyi biliyorsunuz. Mantık da katarsanız %80 başarı sağlarsınız

Ya bukle06 derya ise o yazdığı mesajlar peki? Çünkü mesajlarını okuduğumda bir çok falcıya gittiğini hatta bir kaç kişiden memnun kaldığını yazmış.

Ya bukle06 derya ise o yazdığı mesajlar peki? Çünkü mesajlarını okuduğumda bir çok falcıya gittiğini hatta bir kaç kişiden memnun kaldığını yazmış.

E yavrular normal değil mi? Profesyonel davranmış. Şimdi 1 isim tavsiye etse dikkat çekerdi. Hümeyra niye gitti onu anlamadım...

E yavrular normal değil mi? Profesyonel davranmış. Şimdi 1 isim tavsiye etse dikkat çekerdi. Hümeyra niye gitti onu anlamadım...
Peki sence o baktırdıkları gerçek miydi? Çünkü ben o bahsettiği ve memnun kaldığı kişilerden birine baktırdım ben de memnun kaldım ilginçti cidden. Kafan karıştı benim de.

Peki sence o baktırdıkları gerçek miydi? Çünkü ben o bahsettiği ve memnun kaldığı kişilerden birine baktırdım ben de memnun kaldım ilginçti cidden. Kafan karıştı benim de.

Tesadüf olabilir ya da sen bukle ile paylaştıysan bazı şeyleri aktarımda bulunmuştur. Ay bilenedim. Ama ben günahını almayayım bir falcının bilgi aktardığından şüpheleniyorum. Yazdım da acaip nokta atışları yaptı. Bundan şüpheleniyorum acaba birbirlerine bilgi mi aktarıyorlar ki?

Hiç onunla konuşmadım hatta üyeliğim aktif değildi bir kaç gün öncesine kadar tekrar aktifleştirdim yani dediğim gibi övdüğü birine baktırdım ve memnun kalmıştım. Ama benim burda o kadar bilgim falan yok bilemedim şimdi.

Valla ben de bilmiyorum. Derya kim onu da bilmiyorum. Rengarenk derya mı ki?

Bir defa yazdığı yoruma denk gelmiştim bukle06’nın. Sevgilisiyle ilgili sorun yaşamış Ankara’daki kimse durumu bilememiş Derya, Mehmet Ali, armağan bide birini daha yazmıştı. Bunlar bilmiş sadece. Bende Derya ve Mehmet Ali’nin numarasını istemiştim. Derya’ya yazdım fal bakmamak için resmen nazlandı bende sinir oldum Mehmet Aliye baktırmıştım memnunda kaldım açıkçası. Sonra bukle06’ya mesaj attım dedikleri çıktı mı diye ben artık fal olayına başka türlü bakıyorum falda baktırmıyorum artık demişti. Açıkçası deryaysa eğer müşteri bulmak için bu kadar numara yapıyorsa neden 2 defa söylememe rağmen fal bakmadı ve dönüş yapmadı o kısmını anlamadım.

Aaaa ama ben onu aradım bukle verdi nosunu dedim. Referans olmadan bakmam dedi bana çok garip değil mi?
Ben o derya’ya hiç baktırmadım bukle06 baya bildi falan yazmış hatta dediğim gibi mesajını okumuştum ben ama o zaman bakmaz mıydı? Yani zaten buraya yazma amacı müşteri toplamak değil mi? Ya da bukle06 rengarenk derya mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…