hala bana özelden diyorsunuz ki tahmin mi etti yoksa sizden mi aldı bilgilerimi bende size diyorum ki bizde ne bilginiz var ?
Bu üyeyi @Bukle06 haftalardır takip ediyorduk zaten.
Diyorum ki, beni arayan falcı abla site sahibi IP den baktı senin adını mesleğini söyledi hatta şikayet hakkınız var hanımefendi özel hayatınıza müdahale etmişler dedi dedi. Yani gerçek adımı ve mesleğimi site sahibi söyledi dedi bana. Sanırım bana zarf atmış bunu söylemeye çalışıyorum.
Özelden de yazdım buradan da yazayım o şarlatan da okusun bu yazdıklarımı ;
Bizdeki bilgileriniz ve herkes tarafından görülen bilgiler ;
İlişki Durumunuz: Bekarım
Meslek: Öğrenci
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Ankara
Bunu zaten herkes görüyor. Bizde bunun dışında IP adresiniz ve e-postanız var. Bunları savcılık izni olmadan kimse ile paylaşamayız. Bunu paylaşmak çok büyük suçtur....
site sahibi IP den baktı senin adını mesleğini söyledi
hahaha böyle bir yeteneğimiz varsa fal işine giriyorum : ))))
Bizde ki meslek bilgisi ile sizin mesleğiniz tutmuyor...
Adınız soyadınız hele hiç bir yerde yok !
Ip den bu bilgilere ulaştıysam inanın büyük falcı olurmuş benden !
Ya bukle06 derya ise o yazdığı mesajlar peki? Çünkü mesajlarını okuduğumda bir çok falcıya gittiğini hatta bir kaç kişiden memnun kaldığını yazmış.
Aynen sasirtici olanda o zTen tek kisiye yonelmemis ?
Peki sence o baktırdıkları gerçek miydi? Çünkü ben o bahsettiği ve memnun kaldığı kişilerden birine baktırdım ben de memnun kaldım ilginçti cidden. Kafan karıştı benim de.E yavrular normal değil mi? Profesyonel davranmış. Şimdi 1 isim tavsiye etse dikkat çekerdi. Hümeyra niye gitti onu anlamadım...
Peki sence o baktırdıkları gerçek miydi? Çünkü ben o bahsettiği ve memnun kaldığı kişilerden birine baktırdım ben de memnun kaldım ilginçti cidden. Kafan karıştı benim de.
Hiç onunla konuşmadım hatta üyeliğim aktif değildi bir kaç gün öncesine kadar tekrar aktifleştirdim yani dediğim gibi övdüğü birine baktırdım ve memnun kalmıştım. Ama benim burda o kadar bilgim falan yok bilemedim şimdi.
Telefonda bakan derya sanırımValla ben de bilmiyorum. Derya kim onu da bilmiyorum. Rengarenk derya mı ki?
Telefonda bakan derya sanırım
Ben o derya’ya hiç baktırmadım bukle06 baya bildi falan yazmış hatta dediğim gibi mesajını okumuştum ben ama o zaman bakmaz mıydı? Yani zaten buraya yazma amacı müşteri toplamak değil mi? Ya da bukle06 rengarenk derya mı?Aaaa ama ben onu aradım bukle verdi nosunu dedim. Referans olmadan bakmam dedi bana çok garip değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?