SevgiliKazen Mune buradan bir kez daha anlaşılacağı üzere aramızda bukle06 dışında bir köstebek daha var. Bana sen yazdın diyebildiğine göre!!! Bulacağım onu da. Mesajlara bakacağım. Bulunca bildiririm.
Ama siz falcılığa başlamalısınız. Bence hayatlarımızı gayet iyi biliyorsunuz. Mantık da katarsanız %80 başarı sağlarsınız
Her an bombalar düşebilir, flaş gelişmeler olabilir hayat işte :)))
Ben hala anlamadım rengarenk'teki derya değil umarım????Bir defa yazdığı yoruma denk gelmiştim bukle06’nın. Sevgilisiyle ilgili sorun yaşamış Ankara’daki kimse durumu bilememiş Derya, Mehmet Ali, armağan bide birini daha yazmıştı. Bunlar bilmiş sadece. Bende Derya ve Mehmet Ali’nin numarasını istemiştim. Derya’ya yazdım fal bakmamak için resmen nazlandı bende sinir oldum Mehmet Aliye baktırmıştım memnunda kaldım açıkçası. Sonra bukle06’ya mesaj attım dedikleri çıktı mı diye ben artık fal olayına başka türlü bakıyorum falda baktırmıyorum artık demişti. Açıkçası deryaysa eğer müşteri bulmak için bu kadar numara yapıyorsa neden 2 defa söylememe rağmen fal bakmadı ve dönüş yapmadı o kısmını anlamadım.
Bilmiyorum hangi Derya olduğunu, baktıramamıştım.Ben hala anlamadım rengarenk'teki derya değil umarım????
Gerçekten şok oldum eğer oysaBilmiyorum hangi Derya olduğunu, baktıramamıştım.
Şimdi mesajına tekrar baktım Derya için İstanbul’da demişGerçekten şok oldum eğer oysa
Tamam şimdi oldu. diğerine giderim yani hiç öyle bir insan değildir gerçekten çok şaşırmıştımŞimdi mesajına tekrar baktım Derya için İstanbul’da demiş
birde uzun uğraşlar sonucu gidiliyor.çok önemli bir falcıymış gibi.Yenimahalle superisi cafede foosss:) gitmeyinn
aaaaa bana da yurtdışından gelen biriyle evlilik dedi.Kesinlikleee soytarri .. bide yurtdisindan gelen war bilmem ne yalanndolan hep burokratlardan bile gelen warmis sozde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?