Ankara'daki Falcılar

Kazen takip ediyorduk dedi ya belki de kimin aradığını anlamak için öyle yapmıştır?

Her an bombalar düşebilir, flaş gelişmeler olabilir hayat işte :)))

Her an bombalar düşebilir, flaş gelişmeler olabilir hayat işte :)))

Mune seni seviyoruz tabi Kazen i de. Süpper avcısınız. Bir de bunlar kendi kanatlarıyla yakalanıyorlar ya o daha da komik

Takipte kalın anacım... Fal dünyasının bilinmeyen sırları... hangi falcı hangi falcı ile el ele fal çıkışı yakalandı? Hangi falcı hangi falcı ile fal cafe de baş başa yemek yiyip yeni projelerini konuştu? Sadece arkadaşız dediler, el ele görüntülendiler vallahi maggaaaziin programları sönük kalır. Girip burayı okusunlar. Çok daha heyecanlı

Ben hala anlamadım rengarenk'teki derya değil umarım????

Yenimahalle superisi cafede foosss:) gitmeyinn
birde uzun uğraşlar sonucu gidiliyor.çok önemli bir falcıymış gibi.
kesinlikle sallayan biri.
çok uyduruk falcı gördüm ama bu kadın kaderdi galiba tam şarlatan.

Kesinlikleee soytarri .. bide yurtdisindan gelen war bilmem ne yalanndolan hep burokratlardan bile gelen warmis sozde

Kesinlikleee soytarri .. bide yurtdisindan gelen war bilmem ne yalanndolan hep burokratlardan bile gelen warmis sozde
aaaaa bana da yurtdışından gelen biriyle evlilik dedi.
alman demişti.kadının yurtdışı takıntısı var galiba.

Ya armağan telefonda bakıyormuş bide referans istiyormuş kolay kolay bakmıyormuş ama iyiymiş diye duydum

Ankara’da değil sanırım sadece telefonda bakıyomuş. Numarası yok bende bulan bana da özelden yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…