Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leşşşş:):):)Gülay hanımı deneyen oldumu?
Leşşşş:):):)
Gülay hanımı deneyen oldumu?
Gittim depresyona girdim çıktım dedikleri de olmadı zatenGülay hanımı deneyen oldumu?
Tunalı da dediğiniz kadının dedikleri çıktı mı .ben ona ciddi bi para ödedim geçenlerde .çelikler Pasajı girişindeki sarışın kadından bahsediyorsunuz galiba değil mimerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazılan yorumları okuyorum. ben de fal delisi olarak ankara'da gezmediğim falcı kalmadı. bir de anladığım kadarıyla bazıları reklam yapıyor. yazılanların çoğuna gittim. turuncu cafede bir çok isim geçmiş açıkçası aradığımı bulamadım ve üstelik para amaçlı baktıkları bariz ortada. ciddi rakamlar dönüyor. nasıl oldu anlamadık ama 500 e kadar fal çıkıyor. bahçeli evlerde bi kadın var mesela o da paracı ve hiç birşey bilmedi.. 3 tane düzgün falcı bulabildim. 3. gözde 2 isim iyi. bir de tunalı da çok enteresan bir mekanda bakan bi kadın var orta yaşlarda onlar da iyi ama bazı yorumlara bakarak gidince cidden reklam koktuğunu anlıyorsunuz. yedirmeyin paranızı. beni deli ettiler.
Az önce şok geçirdim resmen; arkadaşlar gerçekten aramızda falcılar varmış. Bu mesajım da direkt gideceği için söylüyorum; üzerine alınabilecek falcı ablamıza değil lafım. Ama artık çok eminim bazı nicklerin falcı olduğunaMune ve
Kazen bu gidişe bir dur diyecektir. Çok rahatsız oldum bu durumdan. Bence bu ankaradaki falcılar konusu acil konuşulmalı. Çünkü falcı ablamız üstü kapalı seninkinin adı soyadı bende var ben şimdi arayıp kendisine böyle böyle desem dedi. Ne kadar korkunç düşünebiliyormusunuz? Bununa maruz kalmak bile çok kötü. O yüzden arkadaşlar bundan sonra ne öneri var ne de yorum. Siz de dikkatli olun. Takipteyiz.
Az önce şok geçirdim resmen; arkadaşlar gerçekten aramızda falcılar varmış. Bu mesajım da direkt gideceği için söylüyorum; üzerine alınabilecek falcı ablamıza değil lafım. Ama artık çok eminim bazı nicklerin falcı olduğunaMune ve
Kazen bu gidişe bir dur diyecektir. Çok rahatsız oldum bu durumdan. Bence bu ankaradaki falcılar konusu acil konuşulmalı. Çünkü falcı ablamız üstü kapalı seninkinin adı soyadı bende var ben şimdi arayıp kendisine böyle böyle desem dedi. Ne kadar korkunç düşünebiliyormusunuz? Bununa maruz kalmak bile çok kötü. O yüzden arkadaşlar bundan sonra ne öneri var ne de yorum. Siz de dikkatli olun. Takipteyiz.
Bence bu ankaradaki falcılar konusu acil konuşulmalı değil kapatılmalı olacaktı.
2800 sayfa içinde bu falcıyı bulalım mı yoksa sizin bir fikriniz var mı ? Sizlere diyoruz ki belli başlıklarda lütfen anlatmayın özelinizi kişisel bilgilerinizi vermeyin diye ....
2800 sayfa içinde bu falcıyı bulalım mı yoksa sizin bir fikriniz var mı ? Sizlere diyoruz ki belli başlıklarda lütfen anlatmayın özelinizi kişisel bilgilerinizi vermeyin diye ....
SayınKazen olay site ile alakalı değil. Size mesaj attım cevabınız çok önemli. Eğer siz bir bilgi vermedi iseniz olayın site ile alakası yok. Eğer sz bilgi verdiyseniz de aramızda bir falcı var. Kapatılmalı demeyelim de ben en azından sadece yorumları okumayı tercih edeceğim artık. Çünkü tehdit almak çok ürkütücü. Korkmasam da hiçbir çekincem olmasa da...
seninkinin adı soyadı bende var
Üye olurken bu bilgiyi de almıyoruz : ))) Ya da var mıydı böyle bir alan ? Tek ailevi soru üye olurken ;
Babanızın kız kardeşi neyiniz olur ? Cevap hala veya halam
Bizde başka da bilginiz yok ... Sevgilinizi tanımıyoruz bile, ilk mesajı yazarken biraz daha dikkat ederseniz sevinirim.
Kızlar merhaba size şöyle söyleyeyim burada falcılar çok geziyo onu önce söylicem 3-4gündür çıldırmış gibi falcılara gittim.....
Hadi bilin bakalım bu hangi falcı ?
Alın size falcı Derya........ Siz bu şarlatan ile paylaşın her şeyiniz.... Bu arada bu konuda bize destek veren bir pro üyemize teşekkür ederim. Kendisi sayesinde iyi tuzağa düşürdük....