Aaynen bence insanlar sadece gidip yaşadıkları deneyimleri yazsın bizlerde karar verelim. Zaten kimin falcı kimin bizim gibi yorum paylaştığı belli oluyor. Amaç yorum yapmaksa okuduktan sonra zaten herkes kararını verirZaten gelecek çıkar iddiam yok ama anda çok iyi bence. İnci teyze de mesela bana çık adığı zamanlar da oldu çıktığı zamanlar da ama ısrarla çok iyi çıktı diyen var. Ki bende de patladı. Bütün falcılar için geçerli bu. Mesela kendimle ilgili de şu hatayı farkettim ben de çıkmadı diyorum mesela evet bana çıkmadı ama çıkana çıkıyor. O yüzden herkesin enerjisi farklı. Herkese bilen bir falcı olsaydı ohhoohhh bu sayfa olmazdı değil mi...
Ben gittim bana dedikleri çıkmadı ama çok olumsuz bir kadın orda Deniz diye bir kız var oda iyi yani güzel bakıyo. Birde kızıyosunuz biliyorum ama Sılanın dediği birşey daha çıktı bana kağıda yazmışım baktım çıkmış çoğu ama ilk baktığı fal. Gerçi gidermiyim sanmıyorum çünkü artık falcıya gitmek istemiyorum 2senedir gidiyorum ne değişti hiç.arkadaşım gırgır cafe de demet die birine baktırmış kahve+tarot80TL giden varmı arkadaşım cok memnun kalmıs ama:S ???
cnm o kadının dedikleri pek çıkmıyor.sen bilirsin.arkadaşım gırgır cafe de demet die birine baktırmış kahve+tarot80TL giden varmı arkadaşım cok memnun kalmıs ama:S ???
arkadaşım gırgır cafe de demet die birine baktırmış kahve+tarot80TL giden varmı arkadaşım cok memnun kalmıs ama:S ???
hiiç duymadımmm :/ başak turuncuda yanı benım gittiğim doneme denk gelmedi sanırsam :S
Hadi ya. Ben de Venüsü deneyim diyordum o da mı gitti? Hayırlısı nasip değil demek ki... Nedense o Cafede bir kaç falcı dışında sabit kalan yok. Sabit falcılarını da ben beğenmedim.Arkadaşlar Turuncu cafedeki Venüs ablaya nasıl ulaşabilirim, telefonu ya da herhangi bir iletişim kanalını bilen var mı ? Turuncu cafeyi aradım bugün kendisi için ilk olarak işten ayrıldı dediler sonra da izinli dediler bir işkillendim kaç gündür de izinli deniyor zaten kendisine ulaşmam lazım
Sürekli duran birkaç falcısı var sanırım gerisi ya çıkıyor ya çıkıp geri geliyor veya hepten gidiyorlar. Bir de yok melek falı yok ateş falı yok su falı fiyatları 400 e kadar uçuyor. Gerek yok ya. Ben de bir kere falcı toprak diye birini merak etmiştim ayrıldı dediler ayrılan hakkında hiçbir bilgi vermiyorlar falcıların orijinal adları turuncu daki adları da olmadığı için bulamıyorsunuz bir daha. Bir de hepsi aynı Cafede denemek istiyorsun birine gidince öbürü bakar vs sıktı o cafe. Tabi mutlaka hepsi öyle değil de o kadar falcı aynı yerde tıkış tıkış gerek yok ya.Turuncuda 2farkli ksiye baktrdm biri fas asiiliydindie hatrliorum arkadasmla baba ayni seyleri solemis faldan cikinca konsrken anladik bide binbayan vardintesasufi baktirmistm onunda belki 1soledi cikmstir turuncu foss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?