Ankara'daki Falcılar

Aaynen bence insanlar sadece gidip yaşadıkları deneyimleri yazsın bizlerde karar verelim. Zaten kimin falcı kimin bizim gibi yorum paylaştığı belli oluyor. Amaç yorum yapmaksa okuduktan sonra zaten herkes kararını verir

arkadaşım gırgır cafe de demet die birine baktırmış kahve+tarot80TL giden varmı arkadaşım cok memnun kalmıs ama:S ???

arkadaşım gırgır cafe de demet die birine baktırmış kahve+tarot80TL giden varmı arkadaşım cok memnun kalmıs ama:S ???
Ben gittim bana dedikleri çıkmadı ama çok olumsuz bir kadın orda Deniz diye bir kız var oda iyi yani güzel bakıyo. Birde kızıyosunuz biliyorum ama Sılanın dediği birşey daha çıktı bana kağıda yazmışım baktım çıkmış çoğu ama ilk baktığı fal. Gerçi gidermiyim sanmıyorum çünkü artık falcıya gitmek istemiyorum 2senedir gidiyorum ne değişti hiç.

Aman yok ya demet de çok kötü bence. Olumsuz şeyler duymak istiyorsan git. Çok fena depresyona sokar, intihara sürükler. Tercih senin.

Kizlar merhaba, turuncuda calisan Basak vardi kadina bir kez fal baktirdim sonra ayrildi dediler meslegimi, o anki durumumu filan nokta atisi bilmisti ve benim icin cok onemli bi ongorusu dedigi ayda gerceklesmisti.Forumu tariyorum bi bilgi bulamiyorum hakkinda su an nerde calistigini yada telefon numarasini filan bilen varsa soyleyebilir mi ?

hiiç duymadımmm :/ başak turuncuda yanı benım gittiğim doneme denk gelmedi sanırsam :S

Beyaz tenli sanirim 30 35 civarinda var yasida googledan aratiyorim Turuncu Basak diye fotosu filan cikiyo fakat kadinin simdiki bilgilerine ulasamiyorum Turuncuda baktığı zamanki adresler ve bilgiler çıkıyor

Arkadaşlar Turuncu cafedeki Venüs ablaya nasıl ulaşabilirim, telefonu ya da herhangi bir iletişim kanalını bilen var mı ? Turuncu cafeyi aradım bugün kendisi için ilk olarak işten ayrıldı dediler sonra da izinli dediler bir işkillendim kaç gündür de izinli deniyor zaten kendisine ulaşmam lazım

Hadi ya. Ben de Venüsü deneyim diyordum o da mı gitti? Hayırlısı nasip değil demek ki... Nedense o Cafede bir kaç falcı dışında sabit kalan yok. Sabit falcılarını da ben beğenmedim.

Turuncuda 2farkli ksiye baktrdm biri fas asiiliydindie hatrliorum arkadasmla baba ayni seyleri solemis faldan cikinca konsrken anladik bide binbayan vardintesasufi baktirmistm onunda belki 1soledi cikmstir turuncu foss

Turuncuda 2farkli ksiye baktrdm biri fas asiiliydindie hatrliorum arkadasmla baba ayni seyleri solemis faldan cikinca konsrken anladik bide binbayan vardintesasufi baktirmistm onunda belki 1soledi cikmstir turuncu foss
Sürekli duran birkaç falcısı var sanırım gerisi ya çıkıyor ya çıkıp geri geliyor veya hepten gidiyorlar. Bir de yok melek falı yok ateş falı yok su falı fiyatları 400 e kadar uçuyor. Gerek yok ya. Ben de bir kere falcı toprak diye birini merak etmiştim ayrıldı dediler ayrılan hakkında hiçbir bilgi vermiyorlar falcıların orijinal adları turuncu daki adları da olmadığı için bulamıyorsunuz bir daha. Bir de hepsi aynı Cafede denemek istiyorsun birine gidince öbürü bakar vs sıktı o cafe. Tabi mutlaka hepsi öyle değil de o kadar falcı aynı yerde tıkış tıkış gerek yok ya.

Sanırım bizi Ankara daki falcılar sıktı kızlar. Yeni nefes soluk lazım yani:) onlar bizi biz onları tanıyoruz baydı artık:)

Amaaaan yeni falcı olsa ne olacak, yok üç saat üç hafta en geç üç aymış, yok bak bak kahve fincanın dibinde kalp çıktı bak bak yüzük göründü... Hadi inşallah. Yok bu yıl senin yılın yok geçmişindekiler seni arar Eylül ekim kasım aralık olmadı ocak şubat mart... Hayal satıyor bana ben de para veriyorum üstüne Allah bana akıl versin... Yani Ankara dakilerin bır kısmı böyleydi:)

Bunalım anında saçmalamanın açıklaması "falcıya gıtmek"... falın da suyu çıktı. Tadı kaçtı... Bi de falın derecesine göre fiyat artırmıyorlar mı? Bi tanesi bana dedi ki "e ben burayı işletiyorum kiramı nasıl ödeyeceğim?" Suda görüyormuş, olmazsa ateşe dalıyormuş olmadı melek olup uçuyormuş. E benim gibi saftirikler olduktan sonra sen kiranı da ödersin yeri gelir rezidansa geçersin... Allah gerçekten bana şuur versin. Neyse bu dünyayı da tanıdık, falcı demek senin hayalini sana satan demek:)) valla kusura bakmayın burayı okuyan falcılar artık böyle düşünüyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…