Ankara'daki Falcılar

Telden bakıyor.

Yaaaa ben venus yada ışını deneyecektim şimdi kimi deneyeyim pekiiii bana ucuz yollu birini onerebilirmisiniz lüütfeeennnnnn

Işın nasıldır arkadaşlar?
Fiyatı ne kadardır?
Randevu almak gerekiyor mu? Bir iletişim numarası var mıdır?

Ebru alev dediğiniz kişi nerededir? İyi midir?

Ebru alev dediğiniz kişi nerededir? İyi midir?
cnm ebru alev belittiğim gibi benim 2 3 senede bir gitttiğim biridir. geneli bilir. falı uzun vadelidir.
ermeni ebru alev yaz çıkıyor.
ayrıca ışının falı kesinlikle çıkmaz.gitme derim. sen bilirsin.
yorumları oku.

Işın nasıldır arkadaşlar?
Fiyatı ne kadardır?
Randevu almak gerekiyor mu? Bir iletişim numarası var mıdır?

Işın a kesinlikle git derim. Çünkü anlıkta efsanedir. Gelecek bazen çıkar bazen çıkmaz ama o anlık durumu ve ne olacağını söyler bilir öyle de olur. Ben severim kendisini. Bana geleceğin çıkmışlığı da vardır. 60 a bakar 30 dk bakar randevulu çalışır hemen hemen her günü full doludur. Bana imkansız dediğim şeylerin çıktığı oldu. Sen bilirsin ama yine de. Ben fala verilen 200-300 lirayı çok fazla ve gereksiz buluyorum.

Özgenin numarası varsa mj atarmıısn bana... gerçketen bir aydır onu arıyorum sormadığı. Kimde kalmadı..
niye daha önce yazmadın diyen arkadaşım kızı kaybedince nasıl bulurum diye internetten bakayımderekn bu forumu buldum... kötü bir amacım yok inan

Kızlar merhaba. Chadır Cafe Özge hanıma ulaşamayanlar için yazıyorum. Kendisinin numarası vardı bende konuştum. Ankara’da ama herhangi bir cafede çalışmıyor şuan bi yerle anlaştığında haber vereceğini söyledi. Bende size öğrendiğimde burdan yazarım

Yok canım, asla kötü niyetli olduğunu düşünmedim. Daha önce söylese idin biz de baktırırdık:) fal baktırınca memnun kalırsam eğer verirlerse... Telefon numaralarını ben mutlaka alıyorum, en azından numarası olurdu ulaşırdık, o açıdan yazdım. Güzel kalbin kırılmasın :) aman aman. Altü üstü fal.

Aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…