- 21 Ağustos 2018
- 144
- 138
- 18
- 35
Bir de burda bir arkadaşı önerdim bazıları beğendi bazıları beğenmedi. Ondan gidin veya baktırın, öneririm dediğim biri yok, para var işin ucunda vebal. Kalbim agrısı ya beğenmedim diyen olunca. Sadece bir kişiyi keşfettim artık genelden yazmıyorum buradan özel, yakın konuştuğum falcı olmadıgına kesin inandığım arkadaşlardan soran olursa tavsıye edıyorum. Nedenine gelince, evet burayı falcılar takip ediyor ve buraya mesela açıktan bir isim yazdın onu dahi kötüleyen oluyor burda arkadaşlar herseyı paylaştığı için haberimız oluyor. Ya kimsenin ekmegı ile oynamamak lazım evet faldan para kazanmak ne kadar helal ben bılmıyorum ama bız dertlerımızı anlatırken bazen onlar da bızımle dertlerini paylaşıyor gercekten bazıları agır bunalımlar yaşamış. O yüzden ben artık hayat kadınını dahi kınamıyorum sadece onlara ne kadar el uzatıp ne kadar sahıp cıkabildik ki onu düşünüyorum... Allah kimi affeder kimin tövbesını kabul eder... Allah, Zat-ı Alileri bilir. İnşallah maneviyatımız o kadar iyi olur ki fala, falcıya ihtıyac duymayız. Geldik gidiyoruz. Ancak anlık bunalımda insan kendını falcı önünde dertleşirken buluyor:) ya tatlı tatlı olsunlar burayı takip eden etsın ona bişey dıyen yok da her yazan da falcı veya reklamcı degıl o şekilde lanse eden birileri olmuş o sıkıntı. İnsan ne ederse kendıne eder. Yoksa bizene... Bız tecrubelerı yazmaya devam edıyoruz... Büyücüden, çok para alandan, işin muhabbet neşe kısmını kaçırıp dedikoduya girenden rahatsız oluyoruz biz zaten oraya kafa dinlemeye gıdıyoruz:) kafa dagıtmaya... Zaten bunalmışız. Kahve içip iki laf edeceğiz. Bu arada buradaki insanlar gercekten zeki reklam kokusu alınca direk cevabını veriyorlar :))
Kızlar merhaba biliyosunuz birkaç falcı paylaşmıştım sizlerle biride Mehmet Ali sizlerden baktıran arkadaşların bazıları beğenmiş bana özelden yada buradan yazabilirler mi çünkü bana bir detay söyledi yani çok çok özel bir detay yatak odasına kadar diyebilirim ve aylardır kafamı karıştırıyor sizden de teyit alıyım yani tabi ki beğendiğim falcılardan enerjisi de çok güzel ama işte o detaya pek inanmak istemedim baktıranlar bana yorum yaparsa sevinirim.
Bu arada peksimet adlı kullanıcıyı bana Vera olduğunu söylemişti gittiğim bir falcı ama bilemedim şimdiD
Birde kızılayda tepsi falı bakan bi adam varmış. 200TL arkadaşım beğenmiş ben denemedim denemeyide düşünmüyırum ama gitmek isteyen olusa öğrenirim
Evet takip ediyor. Ben o falcıyı tahmin edebiliyorum... Yanına gıttıgımde buradan bahsetti bazı nickler veriyor bu bu falcı diye. Tutturduğu var ama burada herkes falcı degıl samimi yazanlar da var ve kul hakkına gırılıyor bu sebeple ben ona bir daha gıtmedımIlginç size bunu söyleyen hangi falci ? Demekki o falcıda baya burayı takip ediyor
Tabi canım kendinin de varmış burada üyeliği ama isim vermem ne gerek var ekmeğiyle oynamaya gerek yok saç başa girerler falan gerek yokIlginç size bunu söyleyen hangi falci ? Demekki o falcıda baya burayı takip ediyor
:) ))) )) koptum yaTabi canım kendinin de varmış burada üyeliği ama isim vermem ne gerek var ekmeğiyle oynamaya gerek yok saç başa girerler falan gerek yok
Aslında evet söylemesi hoşuma gitmedi sonuçta bir kısançlık olmuş oluyo gidermiyim bende gitmem birdaha çünkü birilerini kötüledikleri zaman flcılar hoşuma gitmiyo bana ne verebilir diye düşünüyorum. birde ben Verayı beğeniyorum yani anda başarılı biri ama işte öyle dediEvet takip ediyor. Ben o falcıyı tahmin edebiliyorum... Yanına gıttıgımde buradan bahsetti bazı nickler veriyor bu bu falcı diye. Tutturduğu var ama burada herkes falcı degıl samimi yazanlar da var ve kul hakkına gırılıyor bu sebeple ben ona bir daha gıtmedım
Tabi canım kendinin de varmış burada üyeliği ama isim vermem ne gerek var ekmeğiyle oynamaya gerek yok saç başa girerler falan gerek yok
:)))))))Bence söylemelisin bebeğim, madem fallar çıkmıyor biz de arena izleyelim biraz :))))))
Aslında evet söylemesi hoşuma gitmedi sonuçta bir kısançlık olmuş oluyo gidermiyim bende gitmem birdaha çünkü birilerini kötüledikleri zaman flcılar hoşuma gitmiyo bana ne verebilir diye düşünüyorum. birde ben Verayı beğeniyorum yani anda başarılı biri ama işte öyle dedi
Kızlar merhaba biliyosunuz birkaç falcı paylaşmıştım sizlerle biride Mehmet Ali sizlerden baktıran arkadaşların bazıları beğenmiş bana özelden yada buradan yazabilirler mi çünkü bana bir detay söyledi yani çok çok özel bir detay yatak odasına kadar diyebilirim ve aylardır kafamı karıştırıyor sizden de teyit alıyım yani tabi ki beğendiğim falcılardan enerjisi de çok güzel ama işte o detaya pek inanmak istemedim baktıranlar bana yorum yaparsa sevinirim.
Bu arada peksimet adlı kullanıcıyı bana Vera olduğunu söylemişti gittiğim bir falcı ama bilemedim şimdiD
Birde kızılayda tepsi falı bakan bi adam varmış. 200TL arkadaşım beğenmiş ben denemedim denemeyide düşünmüyırum ama gitmek isteyen olusa öğrenirim
Birde Eskişehirde bir bayan var onada çok iyi diyolar ama telefondan bakmıyomuş gelirseniz ancak diyormuş
Şimdilik yeniler bunlar ama ben denemedim :)[/QUO ben veramıymışım çok havalı hissettim kendimi şuanda
Ben bikaç defa bahsetmiştim özgeden burda. çok uzundur çadırdaydı o ayrıldığını sanmam tekrar bir soruştur istersen canım tarota hiç baktırmadım ben katina baktırmıştım gerçekten iyiydiarkadaşlar bu çadır kafe özge bu kadar iyiydi de neden şimdi bahsetmeye başladınız.
o zaman insanların iyi falcıları kendilerine sakladıklarını düşünmeye başlayacağım.
bu hiç doğru değil.
ben kimi beğendiysem yada beğenmediysem yazdım bu güne kadar.
özelden de yazdım.
o zaman neden böyle paylaşımda bulunuyoruz ki?
herkes bildiğine gider değil mi?
arkadaşlar mehmet ali kim? ve nerede bakıyor?
ayrıca kişisel öneri sakın sakın rengarenk kafedeki hiç kimseye gitmeyin.
1.si asla kimseninki çıkmıyor.
2 ve en önemli sebep o derya denilen cadı vediğer cadılar milletin arkasından dedikodu yapıyorlar.
malum ankaradaki fal ortamı küçük.bilginiz olsun.
fal baktıracağım derken milletin ağzına sakız olmayın.
DİKKAT!
Bence dedikodu annesinin ayıbı obezite oğlumu burda dile getirmek yersiz değil miua :) nacizane fikrüm tabi.Derya bence para yedirmek için sallayarak umut tacirliği yaptığı haramzade kocasına baksın. Kolay değil tabi iç güveysi alıp koca beslemek. 50 lik reyhan da 30 luk kocişiyle oynasın. Kaç paraya aldı acaba? Nihoş a gelirsek obez bi oğlu vardı evde yatan yattığı yerden kalkmayan. Yani 3 ü de prangalı maymun neyin dedikodusunu yapıyorlar acaba??? Buyrun size dedikodu.
Bence dedikodu annesinin ayıbı obezite oğlumu burda dile getirmek yersiz değil miua :) nacizane fikrüm tabi.
aslında işin özeti o kafede zaten daracık ortamda herkese ilan ederek fal bakıyorlar.Tabi siz kobuyu bilmiyorsunuz, o yüzden haklısınız. O cafede enteresan tipler fal bakıyor. Nihal aslında falcı değilmiş, oğlunun borçlarını ödemek için fala başlamış aslında fal bilmezmiş falan falan diye duydum ben. O açıdan.
Ama ben senin bu mesajından sonra Vera'ya gittim... Gerçi oldukça zaman geçti baktıralı...Verayı tek geçiyorum 2016 da bi sevgilim vardı ayrıldıktan 1 ay sonra gitti başkasıyla evlendi gerizeka taaa ozaman bana 2018 ekimde boşanacaklar demişti dün haberini aldım mahkemeye vermiş boşanma davası açıyomuş ilahi adalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?