- 21 Ağustos 2018
- 144
- 138
- 18
- 35
Telden bakıyor.cancağızım işler karışık. başağın falcısıyla benimde durumum buydu.
ama madem meraklısın o zaman ebru aleve de git.
bak o da iyi.
mehmet dediğin kişi telden mi bakıyor. bana özelden no verir misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telden bakıyor.cancağızım işler karışık. başağın falcısıyla benimde durumum buydu.
ama madem meraklısın o zaman ebru aleve de git.
bak o da iyi.
mehmet dediğin kişi telden mi bakıyor. bana özelden no verir misin?
ALLAH yardımcımız olsun.Telden bakıyor.
Amin. Zaten başka kim bize yardım edebilir ki ...ALLAH yardımcımız olsun.
Ebru alev dediğiniz kişi nerededir? İyi midir?cancağızım işler karışık. başağın falcısıyla benimde durumum buydu.
ama madem meraklısın o zaman ebru aleve de git.
bak o da iyi.
mehmet dediğin kişi telden mi bakıyor. bana özelden no verir misin?
cnm ebru alev belittiğim gibi benim 2 3 senede bir gitttiğim biridir. geneli bilir. falı uzun vadelidir.Ebru alev dediğiniz kişi nerededir? İyi midir?
Işın nasıldır arkadaşlar?
Fiyatı ne kadardır?
Randevu almak gerekiyor mu? Bir iletişim numarası var mıdır?
Kızlar merhaba. Son zamanlarda burdan iki kişinin tavsiye ettiği falcıların numaralarını aldım baktırdım açıkçası beğendim ben. Birisi Hatay’dan kader diğeri Mehmet Ali. İkisi de paralel şeyler söyledi ve yakın zaman içinde olacak dedikleri oldu diğer dediklerine zaman var. Şu anıda bildiler. Enerjileri de iyi geldi bana. Şimdi böyle övünce sen misin diyen çıkar ama boşuna demeyin ben farklı şehirdeyim onlar farklı ve telefonla bakmalarına rağmen çok nokta atışları vardı ikisininde. Ben memnun kaldım. Burda tavsiye eden arkadaşlara da teşekkür ederim artık Cafe Cafe gezmek istemiyorum çünkü.Daha öncede yazmıştım Ankara’da gitmediğim falcı kalmadı diye sadece biraz öncede söylenilen chadır Cafe özgeyi severdim o da ayrılmış cafeden. Artık telefonda baktırıyorum bende.
Kızlar merhaba. Son zamanlarda burdan iki kişinin tavsiye ettiği falcıların numaralarını aldım baktırdım açıkçası beğendim ben. Birisi Hatay’dan kader diğeri Mehmet Ali. İkisi de paralel şeyler söyledi ve yakın zaman içinde olacak dedikleri oldu diğer dediklerine zaman var. Şu anıda bildiler. Enerjileri de iyi geldi bana. Şimdi böyle övünce sen misin diyen çıkar ama boşuna demeyin ben farklı şehirdeyim onlar farklı ve telefonla bakmalarına rağmen çok nokta atışları vardı ikisininde. Ben memnun kaldım. Burda tavsiye eden arkadaşlara da teşekkür ederim artık Cafe Cafe gezmek istemiyorum çünkü.Daha öncede yazmıştım Ankara’da gitmediğim falcı kalmadı diye sadece biraz öncede söylenilen chadır Cafe özgeyi severdim o da ayrılmış cafeden. Artık telefonda baktırıyorum bende.[/QU
Yok canım, asla kötü niyetli olduğunu düşünmedim. Daha önce söylese idin biz de baktırırdık:) fal baktırınca memnun kalırsam eğer verirlerse... Telefon numaralarını ben mutlaka alıyorum, en azından numarası olurdu ulaşırdık, o açıdan yazdım. Güzel kalbin kırılmasın :) aman aman. Altü üstü fal.Özgenin numarası varsa mj atarmıısn bana... gerçketen bir aydır onu arıyorum sormadığı. Kimde kalmadı..
niye daha önce yazmadın diyen arkadaşım kızı kaybedince nasıl bulurum diye internetten bakayımderekn bu forumu buldum... kötü bir amacım yok inan
Vera bende de fena patladıBende de Vera falı patladı bilginize
Aynen katılıyorumBir de burda bir arkadaşı önerdim bazıları beğendi bazıları beğenmedi. Ondan gidin veya baktırın, öneririm dediğim biri yok, para var işin ucunda vebal. Kalbim agrısı ya beğenmedim diyen olunca. Sadece bir kişiyi keşfettim artık genelden yazmıyorum buradan özel, yakın konuştuğum falcı olmadıgına kesin inandığım arkadaşlardan soran olursa tavsıye edıyorum. Nedenine gelince, evet burayı falcılar takip ediyor ve buraya mesela açıktan bir isim yazdın onu dahi kötüleyen oluyor burda arkadaşlar herseyı paylaştığı için haberimız oluyor. Ya kimsenin ekmegı ile oynamamak lazım evet faldan para kazanmak ne kadar helal ben bılmıyorum ama bız dertlerımızı anlatırken bazen onlar da bızımle dertlerini paylaşıyor gercekten bazıları agır bunalımlar yaşamış. O yüzden ben artık hayat kadınını dahi kınamıyorum sadece onlara ne kadar el uzatıp ne kadar sahıp cıkabildik ki onu düşünüyorum... Allah kimi affeder kimin tövbesını kabul eder... Allah, Zat-ı Alileri bilir. İnşallah maneviyatımız o kadar iyi olur ki fala, falcıya ihtıyac duymayız. Geldik gidiyoruz. Ancak anlık bunalımda insan kendını falcı önünde dertleşirken buluyor:) ya tatlı tatlı olsunlar burayı takip eden etsın ona bişey dıyen yok da her yazan da falcı veya reklamcı degıl o şekilde lanse eden birileri olmuş o sıkıntı. İnsan ne ederse kendıne eder. Yoksa bizene... Bız tecrubelerı yazmaya devam edıyoruz... Büyücüden, çok para alandan, işin muhabbet neşe kısmını kaçırıp dedikoduya girenden rahatsız oluyoruz biz zaten oraya kafa dinlemeye gıdıyoruz:) kafa dagıtmaya... Zaten bunalmışız. Kahve içip iki laf edeceğiz. Bu arada buradaki insanlar gercekten zeki reklam kokusu alınca direk cevabını veriyorlar :))
Önerdiğin kişiyi bana özelden yazaarmısnAynen katılıyorum