Ankara'daki Falcılar

Şu son bir ayda falci falci gezmekten deyim yerindeyse midem bulandı artık. Ilk önceleri iyi hoş geliyorda anlık ama baktirdikca insanın baktirasi geliyor. Ama sonuca vurursak maddi manevi yıpranıyoruz hemde nasıl.
En güzeli kızlar duaya sarılalım gelin kendimizi frenleyelim gitmeyelim diye yalan dinlemeyemi alıştık para yedirmeyemi neďir bu halimiz :) Allah affetsin bizleri. Bol bol dua edelim hakkımızda hayırlı olan işlerimizi Allah yoluna koysun ilerlesin.hayirli olmayan işlerimizi de Allah aklımızdan,kalbimizden düşüncelerimizden alsın.
 
 
youtube kanallarını takip eder misiniz bilmem ama orada iki youtuber var görkem karman ve duygu özaslan
bu kişiler işlerinde çok iyi yerlere gelmiş durumda şuan. ve birkaç yıl önce fal baktırdıkları falcılar onlara bunu söylemiş
asıl o falcılara ulaşmak gerek bence
resmen canlı örnek
 
kızlar ışın venüs bilmem ne uygun fiyatta bakan ii aan kişilik analizi yapan biri varmı hatrınızda kalan falan geberecem kıskançlıktan
 
kızlar ışın venüs bilmem ne uygun fiyatta bakan ii aan kişilik analizi yapan biri varmı hatrınızda kalan falan geberecem kıskançlıktan

Bunlara baktırdın mı? Beğenmedin mi? Ben son dönem birini denedim ama memnun kalırmısın bilmem. Şimdiye kadar savunduklarımın hepsi patldı. :.(
 
kızlar ışın venüs bilmem ne uygun fiyatta bakan ii aan kişilik analizi yapan biri varmı hatrınızda kalan falan geberecem kıskançlıktan
ışın çıkmaz boş yere gitme.
bende biri çıktı ama bu tunalıda çelikler pasajının girişinde kilolu sarışın yaşlı bayan.
hatta annesini öldüren başğın falcısıymış.
bak vebal almak istemem ama o kadın bana ne dediyse çıktı.
fakat dikket et çok uyanık vepahallı bakıyor.
ben 250 tl ye zor kurtuldum.
pazarlık yap işleme girme.önermeye çekindim ama istersen dene yada sen bilirsin.
ona dolandırıcı diyen de oldu.
hatta ben alışveriş için tunalıdaydım tesadüf gitmiştim.buradan yorumları okuyuncada ürkmüştüm. yani bilmeden gitmiştim.
ama bende çıktı.
bir de ebru alev var.
bak ona ben 2 3 senede bir giderim.
olayların genelini bilir.o da kazık pazarlık yap.300 tl vermiştim. ama o da çıkar.
yeri şu an sanırım sıhiye bu yenişehir pazarının oradaydı.
internette teli var.
bak vebal almak istemem.ama durum budur.
 
Başağın falcısı kadını diyorsun ben ona gittim hiç de istediğim gibi konuşmadı canım da sıkıldı:) param tam 400 TL gitti ama bişey diyeyim mi bakıyorum olaylar onun dediği gibi oldu. Yani istediğim gibi fal bakmadı tahmınler onun akışında çıkıyor 400 verdım ama ıkı saat ılgılendı sarışın yaşlı bir kadın değil mi? Suda sana zarar verecek kişiyi de hissedip uyarıyor bir de iyi para verdım ama Allah var kapıyı kilitledi her soruma cevap verdi ama keyfımın istedigı gibi fal bakmadı o hissettiğini söyledi ve geriye dönüp bakıyorum söyledıklerıne burun kıvırdım parama yandım ama şubata yaklaştım kadının tahmınleri dogrultusunda gıdıyorum :) ) halbuki diğer falcılar neler neler demişti:)) ama gercekten pahalı ya.
 
Hatta kendi kendime ne kızmıştım geldin Bi hevesle 400 bayıldın diye:) hala acıyorum ya. 100 liralık su falı altı üstü. Bir de 600 den indi bana yani. Ama 2 saat ne sordum geçmişle ilgili kim kuyumu kazdı ne yaptı sor kızım hadi başka sorun var mı ilgilenicem yavrum ama gercekten uyanık :) fakat sorularımın cevaplarını aldım istemedıgım halde onun dediği tahmınleri yaşadım... Acıydı ama gercekleri söylüyordu... Çok param gıttı yandım ya o paraya :))) tekrar gider mıyım bılmıyorum ama parası benı yakan tatlı bır anı olarak kaldı yani ondan da eksık kalmadım:))
 
Şimdi İstanbulda yım adrıana lima harıson Ford un ogluna danışmanlık yaptığı söylenen hanımdan randevu aldım o başağın falcısı kadar istemedi Allah tan :))) sonucu isteyene yazarım kızlar az burayı da kurcalayayım:)) ya bu meraktan başıma iş gelmezse iyi yani de aslına bakarsanız artık eğlenmeye bakıyorum napim ya ona üzül buna üzül :) artık bendeki eğlenceye döndü.
 
Ebru Alev i de senden daha önce duyup aradım da gıtmekten vazgectım sıra gelmedi ona:) Bi de başağın falcısından sonra bende dikkatli hareket ediyorum suya 100 tl den fazla asla vermıyorum:)
 
Bu arada Mehmet Ali beyi aradım. Hayat dolu, karakter analizini gercekten iyi yapan, tahmınlerim bunlar ama herseyı Allah bilir inşallah tahmınlerim çıkar deyıp neşeli neşeli konuşan biriydi. Yeni baktığı için hani bişey diyemiyorum. Parayı almadan baktı ama sonrasında hemen ödedim. Para için sıkmadı beni yani... Bu aralar uzun süre fala mola vermiştim geri dağıtıp sapıttım sanırım. Ya Ben kendımden usandım ya sarıp duruyorum falcılara... Allah şifamı versin ne dıyeyım. Kendımden bıktım yani :)
 

Acayip acayip falcılar buluyorsun vallahi, bunlar nereden çıktı. İlk defa duyuyorum isimlerini.

Bence sen biraz ara ver, fala çok para vermişsin
 
Acayip acayip falcılar buluyorsun vallahi, bunlar nereden çıktı. İlk defa duyuyorum isimlerini.

Bence sen biraz ara ver, fala çok para vermişsin
Ya bence de... Ben iyi bir tövbe etmeliyim. Bana da günah ya. Günah yani falcıya gitmek. Kendıme yazık ediyorum yani. Neyse yine ara veririm sonra geri başlamayayım ALLAHIM nolur ya. Allah herşeyimi düzene soksun da:) ne diyeyim. Osmanlı daki müneccim başı gibi bişi lazım bize kızlar:))
 
cancağızım işler karışık. başağın falcısıyla benimde durumum buydu.
ama madem meraklısın o zaman ebru aleve de git.
bak o da iyi.
mehmet dediğin kişi telden mi bakıyor. bana özelden no verir misin?
 
Aslında hiç fal vs baktırmazdım bir anda değerli olan bir kaç şeyimi aynı anda yitirince noluyo ya dedim... Sonra kendımı medyumların önünde buldum... Ağır şeyler yaşayınca insan... Ama zaten kim ne yaptı tahmın edıyorum da kafamda medyumların geçmişe dair verdiği ipuçları da birleşince... Ama şu var hiç Bir medyum geçmiş bile olsa size zincirleme yardım etmıyor ama iyi medyum ışık tutuyor ha çözdüm ne oldu. Öğrenince ne kadar çaresiz aciz oldugumu anladım kötü ile kötü olunmuyor da ciddi Rabbıme havale ediyorum benım hiç arkadasım yok psikologa da gıtmem dua da etsem ne bıleyım işte bu an Bı bunalım yalnızlık yaşıyorum onlarla dertles konus gül vs onlar benı anlıyor ama bazısının enerjısı kabus görmeme sebep verıyor ona bır daha gıtmıyorum aslında hıc gıtmemem lazım biliyorum haram yani. Harama da helal denmez ki... Ya bence siz bana dua edin. Bı de durmayıp size yazıyorum. Vebal yani ya. Ahhh ah kendım ah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…